Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν τα παρατάνε ποτέ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σας διεκδικήσουν μέχρι τέλους

Ο επιμένων φαίνεται να νικά...

24 Μαρτίου 2023 22:43
Δεν τα παρατάνε ποτέ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σας διεκδικήσουν μέχρι τέλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν άτομα που δεν τα παρατάνε ποτέ, αν επιθυμήσουν κάτι. Σε ποια ζώδια ανήκουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που θα σας διεκδικήσουν μέχρι τέλους; Με την ευκαιρία, δείτε τα 5 πονηρά μυαλά του ζωδιακού.

Κριός

Με κυβερνήτη τους τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και της επιθετικότητας, δεν είναι διόλου παράξενο που οι Κριοί διεκδικούν χωρίς ντροπή όσα θέλουν. Είναι επίσης το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επομένως τείνουν να βάζουν τα θέλω και τις ανάγκες τους πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Εξαιτίας αυτού, θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πάρει αυτό που θέλει. Μόλις αποφασίσουν ότι θέλουν κάποιον θα κάνουν τα πάντα για να τον κερδίσουν. Ωστόσο, όσο γρήγορα παθιάζονται το ίδιο γρήγορα βαριούνται – οπότε εκεί χρειάζεται να έχετε λίγο τον νου σας.

Δίδυμοι

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο γοητεύονται έντονα από ανθρώπους με δυναμική και έξυπνη προσωπικότητα. Τόσο πολύ, που βάζουν όλη τους την ενέργεια για να μάθουν τα πάντα για εκείνους. Τι τους αρέσει και τι όχι, τι αγαπούν, τι σκέφτονται και πώς αντιλαμβάνονται την τρέχουσα πραγματικότητα.

διεκδικητικά ζώδια

Αν είστε το άτομο που τους γοήτευσε δεν θα διστάσουν να σας το δείξουν με πολλά μηνύματα και εκδηλώσεις ενθουσιασμού. Με κυβερνήτη τους τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, γνωρίζουν το παιχνίδι του φλερτ πολύ καλά. Δυστυχώς, χάνουν πολύ εύκολα το ενδιαφέρον τους και μπορεί να σταματήσουν το φλερτ, πριν καν σας «κερδίσουν».

Σκορπιός

Δεν είναι τυχαία το πιο παθιασμένο ζώδιο. Ως το πιο σταθερό ζώδιο από αυτά του νερού έχει την τάση να προσηλώνεται σε κάτι και να επενδύει συναισθηματικά. Οι Σκορπιοί κυβερνώνται από τον μυστηριώδη Πλούτωνα και γι’ αυτό όταν τους αρέσει κάποιος θέλουν να μάθουν τα πάντα για αυτόν.

Είναι πολύ παθιασμένοι, ρομαντικοί και κτητικοί. Μόλις τραβήξετε την προσοχή τους και έχουν μια αξίωση για εσάς στο μυαλό τους, θα καταβάλουν όλη τους την προσπάθεια για να σας κερδίσουν. Μπορεί να γίνουν λίγο υπερβολικοί κατά καιρούς, επομένως είναι σημαντικό να θέσετε όρια από νωρίς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share