Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξεσηκωμός από τη Λίτσα Πατέρα: «Σεισμός» στα οικονομικά για αυτά τα ζώδια

Ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας

24 Μαρτίου 2023 13:36
Ξεσηκωμός από τη Λίτσα Πατέρα: «Σεισμός» στα οικονομικά για αυτά τα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσηκωμό φέρνει στα ζώδια η Λίτσα Πατέρα, που αναγνωρίζει με τη σειρά της τις μέρες αυτές ως ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, όπως επισημαίνει και η Βίκυ Παγιατάκη.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, η Σελήνη αγγίζει την Αφροδίτη και τον Ουρανό, φέρνοντας αυτές τις αλλαγές, και δη στα οικονομικά μας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

«Φύσηξε έρωτας βοριάς...» - Αυτά τα ζώδια να περιμένουν… ταίρι τον Απρίλιο

Τον έρωτα θα γνωρίσουν έξι ζώδια τον Απρίλιο, ο οποίος έρχεται σε λίγες μέρες και θα είναι πλήρως ανατρεπτικώς στα ερωτικά!

Ποια ζώδια είναι αυτά;

Ταύρος

Ο Απρίλιος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο έως και τις 11/4, δεν λείπουν λοιπόν τα «τυχερά» στα αισθηματικά, αφού και τις κατακτήσεις σου τις έχεις και μαγνητίζεις το πρόσωπο που θες αλλά και ανανεώνεσαι σημαντικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν ωστόσο πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου ο μήνας είναι φανερό ότι θα φέρει ερωτικά χαμόγελα! Εσύ που είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανή αυτό το μήνα και μία επικοινωνία, μία συνάντηση που θα φέρει στο μυαλό θύμησες του χτες , μία επανασύνδεση είναι εφικτή! Εσύ που είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, ρομαντζάρεις, απολαμβάνεις στιγμές ενώ αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία από την παρέα, ή από κάποια έξοδο για διασκέδαση είναι πολύ πιθανή! Τι γίνεται με τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου; Λένε πως έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα και ναι μπορώ να πω ότι βιώνεις το πάθος, το παρασκήνιο, την ίντριγκα, μπλοκάρεσαι για το τί θα αποφασίσεις και έστω και αν στα αισθηματικά φλέγεσαι από πάθος … δεν μπορώ να πω ότι χαλαρώνεις, ηρεμείς και νιώθεις σιγουριά αυτό το μήνα!

Σκορπιός

Η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι τονισμένη, ήδη από το ξεκίνημα του Απριλίου και τα περιθώρια να αναθερμανθεί η αισθηματική σου ζωή είναι μεγάλα. Η πορεία του Απριλίου μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει στην ζωή σου και έναν έρωτα από το παρελθόν, ή και να σου δοθούν οι απαντήσεις που περίμενες εδώ και καιρό στην αισθηματική σου ζωή. Θέματα άλυτα, μυστήρια, περίεργα που έχουν να κάνουν με το ερωτικό παρελθόν, επανέρχονται στο παρόν και ναι σε θεωρώ τυχερό γιατί θα καταφέρεις να τα λύσεις! Πιο τυχερός στα αισθηματικά σου θα σταθείς ωστόσο αυτό τον Απρίλιο εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να κλείσεις, να τελειώσεις και να αφήσεις πίσω προκειμένου να είσαι πιο ανάλαφρος και ανέμελος για να περάσεις καλά στην αισθηματική σου ζωή, τα σημάδια σου δίνονται για το τι πρέπει να αποδεχθείς και να αλλάξεις.

Αιγόκερως

Εσύ μπορεί να θέλεις να αφοσιωθείς αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου αλλά και στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, όμως το αστρολογικό σκηνικό σε παρασύρει, σε ξεμυαλίζει και σε φουντώνει ερωτικά … ίσως να φταίει και η αλλαγή εποχής που σε κάνει πιο ανοιχτό και διαθέσιμο στα αισθηματικά για παιχνίδι! Ο Άρης μπορεί να είναι στον Καρκίνο και να υπάρχουν και τα καβγαδάκια και οι εντάσεις, ίσως γιατί το ταίρι σου σε προκαλεί λίγο παραπάνω , αλλά ως τις 11/4 το μόνο βέβαιο είναι ότι η οποία ένταση θα σε παθιάζει και θα εκτονώνεται με έρωτα! Η πορεία του μήνα και με τον Ερμή να κινείται ανάδρομο στον Ταύρο, σε κάνει να αναθεωρείς για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος στα αισθηματικά, μπορεί να αναλογίζεσαι τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης σου.. Μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά και απλά … το τηλέφωνο να χτυπήσει από έναν παλιό έρωτα που θέλει να σε ακούσει ή και να σε δει, ζητώντας μία 2η ευκαιρία!

«Φύσηξε έρωτας βοριάς...» - Αυτά τα ζώδια να περιμένουν… ταίρι τον Απρίλιο

Δίδυμοι

Μπορεί ήδη να έχεις αρχίσει να νιώθεις τις πιέσεις και τα ζόρια του Κρόνου, όμως από τις 11 Απριλίου η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σε βοηθά να βρεις και πάλι τον εαυτό σου και σε οδηγεί στο Πάσχα που θα είναι γεμάτο διασκέδαση, έρωτα, φλερτ και ικανοποίηση! Ο μήνας προσφέρεται για δικτύωση, ανεμελιά, γνωριμίες μέσα από κοινωνικό κύκλο και εκπλήξεις που θα σπάσουν την ερωτική ρουτίνα! Μία δυνατή ερωτική εξέλιξη αναμένεται για σένα που έχεις γεννηθεί 21-23/5, που δεν θα λείψει το δυνατό αναγεννησιακό πάθος, το οποίο όμως θα φέρει και νέες ευθύνες στην ζωή σου! Σε κάθε περίπτωση ο Απρίλιος σε βοηθά να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις από τις πιέσεις, τις αδιέξοδες ερωτικές σχέσεις, να κατανοήσεις και λάθη που έχεις κάνει και … να παίξεις λίγο παραπάνω στον έρωτα, εγκεφαλικά, όπως άλλωστε σου αρέσει!

Τοξότης

Είσαι από τα ζώδια που θα χορτάσεις έρωτα , πάθος και ευκαιρίες για αισθηματική άνθιση μέσα στον Απρίλιο … Από τη μία πλευρά ο Δίας από τον Κριό, δίνει τις ευκαιρίες για να συναντήσεις τον έρωτα, ή για να ανοιχτεί μία νέα προοπτική στην αισθηματική σου ζωή που θα σε συναρπάσει, από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τις 11 Απριλίου θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και «μονιάζεις» περισσότερο στα αισθηματικά, αναζητώντας περισσότερο το «εγώ και εσύ μαζί», τέλος, ο Άρης από τον Καρκίνο … πυρπολεί με πάθος και συναίσθημα την σεξουαλική σου ζωή! Τι το καλύτερο λοιπόν για έναν φλογερό και γεμάτο σασπένς στον έρωτα Απρίλιο!

Υδροχόος

Ο Απρίλιος έρχεται γεμάτος υποσχέσεις στα ερωτικά, αρκεί να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, να αφεθείς στα καλέσματά του και να μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και φοβίες να σε πάνε πίσω … Είναι ο μήνας που για πολλούς Υδροχόους , μπορεί και για σένα, κάτι τελειώνει και κάτι νέο ξεκινά γεμάτο πάθος και υποσχέσεις, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί 20-22 Ιανουαρίου! Το πιο τυχερό διάστημα για τα ερωτικά σου ξεκινά την περίοδο από τις 11 Απριλίου έως και το τέλος του μήνα, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, επαναφέροντας την διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! SOS !!!! Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 20 Απριλίου… το ξέρεις και το ξέρω ότι έχεις αφήσει ακόμα κάποια ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος στα αισθηματικά …Στο τέλος του μήνα λοιπόν θα κριθούν πολλά για έναν έρωτα που άγγιξε την ψυχή σου σε παρελθόντα χρόνο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share