Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όλοι «στην πρίζα» από την Άση Μπήλιου: Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Φέρνει αναστάτωση η αστρολόγος

24 Μαρτίου 2023 07:45
Όλοι «στην πρίζα» από την Άση Μπήλιου: Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου φέρνει νέα δεδομένα για τα ζώδια, τονίζοντας πως για αρκετά από αυτά το σκηνικό αλλάζει ειδικά μετά την 25η Μαρτίου, η οποία σηματοδοτεί ένα δίμηνο γεμάτο από διεκδικήσεις.

Ο Άρης, ο φλογερός πολεμιστής του πλανητικού μας συστήματος, στις 25/03/2023 μπαίνει στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 20/05/2023 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, όλα θα είναι αλλιώς.

Συνήθως ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες, όμως η παραμονή του στους Διδύμους διήρκησε επτά μήνες, λόγω και της ανάδρομης πορείας του. Ήταν όμως επτά εξαντλητικοί μήνες, αφού στο ζώδιο των Διδύμων ο Άρης ήταν πιο επικοινωνιακός, δημιουργικός, αλλά και πιεστικός στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας. Τώρα, από το ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο βρίσκεται σε «πτώση» και δεν μπορεί να εκφράσει την πύρινη ενέργεια του και την έντονη δράση του, ο Άρης θα είναι πιο ευαίσθητος, ανασφαλής, ευερέθιστος και θα μοιάζει «γυμνός» στο πεδίο της μάχης. Όμως θα είναι κατανοητικός και θα έχει ενσυναίσθηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share