Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

«Χαρακιά» από Λίτσα Πατέρα: Επιστρέφουν «πληγές» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

22 Μαρτίου 2023 12:35
«Χαρακιά» από Λίτσα Πατέρα: Επιστρέφουν «πληγές» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, «χαρακιά» προβλέπει η αστρολόγος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα επιστρέψουν «πληγές»

Η γνωστή αστρολόγος προκειμένου να διευκολύνει τους ανθρώπους που την παρακολουθούν έχει μοιράσεις τις προβλέψεις των ζωδίων σε 6 βίντεο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Κριός - Ταύρος

Δίδυμος - Καρκίνος

Λέων - Παρθένος

Ζυγός - Σκορπιός

Τοξότης - Αιγόκερως

Υδροχόος - Ιχθύς


Έχετε το νου σας: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν διαρκώς

Καρκίνος

Συχνά η γλυκύτητα και η ευγένεια που αποπνέει εκλαμβάνονται ως φιλική συμπεριφορά. Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να προκαλούν άβολα συναισθήματα στους άλλους, οπότε δεν θα μιλήσουν εξ αρχής για τα συναισθήματά τους. Μάλιστα, μπορεί να μην κάνουν καν την πρώτη κίνηση και να σας ζητήσουν ραντεβού.

Μπορεί να περιμένουν να καταλάβετε ότι τους αρέσετε για να ξεδιπλωθούν. Ωστόσο, όταν αυτό συμβεί θα βιώσετε μία πολύ γλυκιά και παθιασμένη κατάσταση.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει ποτέ να κάνει λάθη. Θέλει να λέει μόνο το σωστό, να πράττει μόνο το πρέπον. Έτσι οι συζητήσεις σας μπορεί να μοιάζουν λιγάκι «τυπικές». Ωστόσο, θα δείξει το ενδιαφέρον του ξεκάθαρα.

ζώδια και φλερτ

Μπορεί να μην σας αγοράσει σοκολάτες και λουλούδια, αλλά θα προθυμοποιηθεί να σας βοηθήσει με μια εργασία που ίσως σας δυσκολεύει. Η πρακτική του σκέψη είναι κομμάτι του φλερτ του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό πως αγαπούν το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Μιλούν γλυκά, χωρίς να διστάζουν, αλλά και χωρίς να γίνονται φορτικοί. Η συμπεριφορά τους μπορεί αρχικά να φαίνεται ίδια προς όλους, αλλά προς το άτομο που φλερτάρουν θα είναι πιο διαχυτικοί.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε το φλερτ τους, αλλά εύκολα μπορούν να μετατρέψουν κάθε συζήτηση σε πιο ερωτική, καθώς τείνουν να ζουν τη στιγμή και να μη σκέφτονται πάντα μακροπρόθεσμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share