Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Στήριγμα» από Βίκυ Παγιατάκη: Εύνοια μεγατόνων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

21 Μαρτίου 2023 13:42
«Στήριγμα» από Βίκυ Παγιατάκη: Εύνοια μεγατόνων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστρολόγο έρχεται «στήριγμα» για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα δουν εύνοια μεγατόνων. Με την ευκαιρία, δείτε την ιδανική ηλικία να παντρευτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός: Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα. Δράση παντού

Ταύρος: Τα μηνύματα είναι θετικά. Ένα «βάρος» υποχωρεί

Δίδυμοι: Οι καλοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται αλλά κάπως… αργοπορημένοι

Καρκίνος: Ανεβαίνουν οι μετοχές αλλά και οι υποχρεώσεις

Λέων: Βοηθητική η νέα σελήνη αλλά η Αφροδίτη…

Παρθένος: Και το βράδυ, το βραδάκι κάποια γίνονται πιο καλά

Ζυγός: Η δράση έως το βραδάκι αποδίδει περισσότερο

Σκορπιός: Εργασία και φυσική κατάσταση σε φάση βελτίωσης. Ο ερωτάς το συζητάει

Τοξότης: Τον νου σας έως το απόγευμα. Καθαρίζετε καλυτέρα μετά

Αιγόκερως: Η ταχύτητα δίνει και το καλύτερο αποτέλεσμα

Υδροχόος: Θα δώσετε λίγα αλλά θα κερδίσετε περισσότερα

Ιχθύες: Έχει κέρδος, συμπάθειες και μικρή ικανοποίηση

Χώνουν τη μύτη τους παντού: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φέρνουν πάντα τους άλλους σε δύσκολη θέση

Όλοι γνωρίζουμε ένα ή και περισσότερα άτομα που τους αρέσει να κάνουν ερωτήσεις και να μαθαίνουν πάντα κάτι καινούριο. Το marieclaire αποκάλυψε ποια είναι τα 3 πιο αδιάκριτα ζώδια. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η ερωτογενής ζώνη του κάθε ζωδίου.

Ή ίσως μετατρέπουν κάθε συζήτηση σε μια ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών ή απλώς είναι περίεργοι (και λιγάκι κουτσομπόληδες). Όπως και να έχει, το να είναι κάποιος πρόθυμος να μάθει περισσότερα δεν είναι κακό – ιδίως αν δεν πληγώνει ή προσβάλλει τους άλλους με τον τρόπο του. Όσοι έχουν γεννηθεί σε ένα από τα παρακάτω ζώδια δεν μπορούν παρά να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για οτιδήποτε και, τελικά, να τις πάρουν.

Κριός

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Κριό είναι ότι δεν φοβάται να κάνει ερωτήσεις. Αν θελήσουν να μάθουν κάτι οι Κριοί θα ρωτήσουν για αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη – ακόμα κι αν ο τρόπος τους είναι αδιάκριτος ή το θέμα για το οποίο ρωτούν πολύ προσωπικό. Δεν διστάζουν να δείξουν την περιέργειά τους και η φύση τους ζωδίου τους τούς οδηγεί στο να ψάχνουν απαντήσεις για οτιδήποτε τους κινεί το ενδιαφέρον. Επικοινωνούν ανοιχτά με τους άλλους και απαντούν εύκολα στις ερωτήσεις σας με τη σειρά τους.

ζώδια που χώνουν παντού τη μύτη τους

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο του αέρα αγαπά όσο τίποτα να μαθαίνει και είναι γνωστό για την περίεργη φύση του. Οι Δίδυμοι θέλουν να ξέρουν πώς λειτουργούν τα πάντα γύρω τους, γιατί ορισμένοι άνθρωποι συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο και γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι. Δικαιολογούνται αν σκεφτείτε πως κυβερνήτης πλανήτης τους έχει πάρει το όνομα «Ερμής», ο αγγελιαφόρος όλων των πληροφοριών στη μυθολογία. Η περιέργειά και η ανάγκη τους να ξέρουν ξεπερνά το μέσο όρο και τους κάνει και ιδιαίτερα κουτσομπόληδες.

Παρθένος

Στην περίπτωση της Παρθένου η τετράγωνη λογική συνδυάζεται με την ανάγκη για γνώση και φυσικά, κριτική. Πώς γίνεται να έχει άποψη για όλα (και να τα κρίνει) δίχως να γνωρίζει; Στο μυαλό των Παρθένων οι αδιάκριτες ερωτήσεις είναι κάτι φυσιολογικό. Όπως ακριβώς και το να σας πουν τι κάνετε λάθος ή να σας υποδείξουν ότι αν τα πράγματα γίνονται όπως εκείνες λένε, τότε λειτουργούν καλύτερα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share