Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

22 Μαρτίου 2023 06:57
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα θα ασχοληθείς με την εκπλήρωση των επιθυμιών και αναγκών σου. Θα παθιαστείς με τις προσταγές της καρδιάς σου και τίποτα δεν θα σε εμποδίσει να δώσεις όλο το είναι σου για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στο ζώδιο σου είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες αλλά και να κάνεις μερικές αλλαγές. Έχεις ανανεωτική διάθεση και βελτιώνεις την φυσική σου κατάσταση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι οι βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, την σημερινή μέρα θα εστιάσεις στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω και έχεις καθυστερήσει να τακτοποιήσεις. Όλες τις υποθέσεις θα τις κλείσεις με την συνέπεια και την σύνεση που σε διακρίνει. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου θέματα, από το να φροντίζεις την ικανοποίηση του περίγυρου που έχουν απαιτήσεις και επιθυμίες που δεν έχεις χρόνο να διεκπεραιώσεις. Συνέχισε έτσι και ο καθένας θα βρει το δρόμο του και θα αναλάβει τις ευθύνες του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, την σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Κριό, σπας κάθε είδους περιορισμό και στεγανά που ενδεχομένως σε κρατούσαν δέσμιο. Οι κανόνες και τα πρέπει δεν έχουν θέση στην ζωή σου σήμερα. Οι προτάσεις για φιλικές μαζώξεις και διασκεδάσεις θα σου χαρίσουν αισιοδοξία και ενέργεια. Η θετική αύρα που εκπέμπεις είναι το εισιτήριο σου ώστε να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, την σημερινή μέρα θα σε απασχολήσουν οι καριέρα και η κοινωνική καταξίωση. Οι φιλοδοξίες σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και βαδίζουν προς υλοποίηση. Οι σκέψεις σου αφορούν το μέλλον, ή και την προοπτική ενός γάμου. Για να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά πιέζεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Η χαλάρωση δεν σημαίνει αδιαφορία από μέρους σου και δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις. Ότι κάνεις το κάνεις και με το παραπάνω.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στον Κριό έχεις την ανάγκη να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τα επεκτατικά σου σχέδια. Η αναζήτηση της περιπέτειας σε εξιτάρει. Η φιλοσοφική διάθεση σε ανανεώνει και δημιουργεί την επιθυμία να γνωρίσεις τον κόσμο. Ο ενθουσιασμός για εξερεύνηση νέων τόπων και κόσμων θα φέρει ταξίδι και νέες επαφές. Σήμερα η μέρα προσφέρεται και για τακτοποίηση νομικών υποθέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, βαδίζεις με βάση την διαίσθηση σου την σημερινή μέρα η οποία θα αποδειχθεί αλάνθαστη. Οι ανασφάλειες και οι δεύτερες σκέψεις δεν επιτρέπονται σήμερα και μπορείς να απωθήσεις κάθε ανασφάλεια. Η τελειομανία που σε προσδιορίζει δεν είναι ανάγκη να υπερτερήσει σήμερα και μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου αλλά ούτε και από τους άλλους γιατί μόνο έτσι θα αποφύγεις τα παράπονα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, την σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Κριό -και ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σου - θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις και θα επηρεαστείς από τις διαθέσεις των άλλων οι οποίες θα καθρεφτιστούν πάνω σου. Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε σένα και τους άλλους και μην τους αφήνεις να σε καπελώνουν με τις απαιτητικές τους συμπεριφορές. Πρόβαλλε τα δικά σου θέλω και αν θέλουν να είναι μαζί σου τώρα θα φανεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και θα βάλεις προτεραιότητα τον εαυτό σου. Θα ξεκινήσεις την φροντίδα του σώματος αλλά και της ψυχής σου. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής αλλά και η υιοθέτηση νέου τρόπου ζωής θα σου προσφέρει τα μέγιστα οφέλη. Σφύζεις από ενέργεια και ζωντάνια και μπορείς να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική καθημερινότητα. Παρακινείσαι να αλλάξεις τις συνήθειες σου να κόψεις επιβλαβή χούγια (πχ άτσαλη διατροφή, κάπνισμα) και να φροντίσεις πώς θα ενδυναμώσεις περισσότερο τον εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη και από δραστηριότητες που θα σε ενεργοποιήσουν άμεσα και γρήγορα να αναλάβεις δράση! Κάπου κάπου κάνε και κανένα διάλειμμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και νιώθεις έτοιμος για νέες περιπέτειες. Θέλεις να διασκεδάσεις και να αφήσεις τα ταλέντα σου να αναδειχθούν. Είσαι η προσωποποίηση της χαράς σήμερα. Θα βγάλεις την έμφυτη παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου και θα παίξεις με τα παιδιά σου, ή τα παιδιά των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι προσωπικές σου υποθέσεις σήμερα βρίσκονται σε σημείο καμπής και νιώθεις ότι κλονίζονται οι βάσεις σου. Αποζητάς την σταθερότητα για να νιώσεις ασφαλής και πάλι. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις ευθύνες από την οικογένεια γιατί ο καθένας έχει το μερίδιο ευθυνών που του αναλογεί. Το κοντινό περιβάλλον θα το βρεις μπροστά σου και μπορεί να παρεξηγηθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να ανταλλάξεις απόψεις. Το κοντινό σου περιβάλλον είναι υποστηρικτικό και αφουγκράζεται τις ανησυχίες που έχεις. Με ξεκάθαρο το μυαλό και με την βεβαιότητα πως όλα θα προχωρήσουν όπως τα υπολογίζεις θα συνάψεις συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην κάλυψη των αναγκών που είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Πιστεύεις ότι τίποτα από όσα έχεις δεν φτάνουν και ρίχνεσαι με τα μούτρα στο κυνήγι της εξασφάλισης. Εάν δεν νιώθεις την πληρότητα είναι δύσκολο να την αποκτήσεις ακόμα κι αν αποκτήσεις πολλά περισσότερα, γιατί η ανασφάλεια σου την δεδομένη στιγμή είναι υποκειμενική.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share