Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

«Παλούκι» από Άση Μπήλιου: Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

21 Μαρτίου 2023 07:54
«Παλούκι» από Άση Μπήλιου: Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παλούκι» θα έρθει σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, καθώς θα υπάρξουν νευρά, τσακωμοί, αλλά και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι αργά το απόγευμα και στις 18:01 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού. Στις 19:23 το βράδυ της Τρίτης θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο αυτό. Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό, δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως.

Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς.

Τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη και εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ρίχνει τον σπόρο της δημιουργίας και των νέων ξεκινημάτων.

Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο. Και μολονότι δεν θα είναι ανεμπόδιστος ο δρόμος μας, το δυνατό αυτό φεγγάρι μας οπλίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share