Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

«Σίφουνας» η Βάσια Μαυράκη: Νέα Σελήνη με αλλαγές - Προειδοποίηση για Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

20 Μαρτίου 2023 15:04
«Σίφουνας» η Βάσια Μαυράκη: Νέα Σελήνη με αλλαγές - Προειδοποίηση για Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την εαρινή ισημερία και την νέα Σελήνη μίλησε στις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις η Βάσια Μαυράκη κάνοντας λόγο για την έναρξη μια περιόδου αλλαγών. Ποιά ζώδια θα επηρεάσει η νέα Σελήνη; Η αστρολόγος εξηγεί αναλυτικά και "κρούει" το καμπανάκι σε Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια είναι επιρρεπή σε "ερωτικά τρίγωνα".

Όλα τα λεφτά δικά τους - 4 ζώδια που έλκουν τα χρήματα σαν μαγνήτης

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποταμιεύσουν χρήματα. Υπάρχουν όμως και εκείνοι πού όχι μόνο το καταφέρνουν, αλλά τα πολλαπλασιάζουν κιόλας. Σύμφωνα με την αστρολογία, δεν είναι τυχαίο. Υπάρχουν 4 ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος τους και είναι πιο πιθανό να βγάλουν λεφτά. Παράλληλα, αυτά είναι τα 7 πιο τοξικά ζώδια.

Τα 4 ζώδια που έλκουν τα χρήματα σαν μαγνήτης

Κριός

Είναι το ζώδιο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει πλούσιο, επειδή ξέρει να βρίσκει ιδέες για το πώς να βγάλει λεφτά. Μπορείς να δεις τα βήματα ενός Κριού στο τιμόνι μιας επιτυχημένης start up ή να βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικά επιτυχημένο blog που σου αρέσει.

Ο Κριός είναι συνήθως το κορίτσι στο πανεπιστήμιο που σπουδάζει και εργάζεται 40 ώρες την εβδομάδα για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Καλό για σένα, κορίτσι!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν γρήγορα πλούσιοι, επειδή είναι επαγγελματίες στο να δικτυώνονται. Επιμελούνται σχολαστικά το προφίλ τους στο LinkedIn και είναι απίστευτοι στο να δίνουν επιτυχημένες συνεντεύξεις για δουλειά, με άτομα που μόλις έχουν συναντήσει. Είναι ζώδια του αέρα. Αυτό σημαίνει ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι βαθιά διανοητικό. Δεδομένου ότι το σύμβολο των Δίδυμων είναι τα δίδυμα, είναι πάντα σε θέση να προσαρμόζονται και να δείχνουν ένα καλό πρόσωπο ανεξάρτητα από το με ποιον μιλούν.

Ζυγός

Είναι συνήθως το ζώδιο που εμφανίζεται από το πουθενά και κλέβει την παράσταση. Εάν σου έχει τύχει να δεις κάποια να το κάνει αυτό, μάλλον είναι Ζυγός. Πρόκειται για ένα από τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνει πλούσιο, επειδή ξέρει πώς να εργάζεται σκληρά και έξυπνα. Κρατάει συνήθως χαμηλό προφίλ και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες για να βγάλει χρήματα.

 4 ζώδια που έλκουν τα χρήματα σαν μαγνήτης

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που συγχρόνως αγαπάμε και μισούμε. Έχουν τη φήμη ότι είναι αδίστακτοι και ψυχροί, μερικές φορές όμως, αυτές οι ιδιότητες βοηθούν κάποιον να φτάσει στην κορυφή. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θέλουν να του βάλουν τρικλοποδιά, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να τη γλυτώσει. Είναι εύκολο για αυτό το ζώδιο να γίνει πλούσιο, επειδή δεν φοβάται να πει στους ανθρώπους τι να κάνουν, όπως αναφέρει το newside.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share