Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανοιξιάτικος «πυρετός» από τον Κώστα Λεφάκη - «Συναγερμός» για Καρκίνους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

20 Μαρτίου 2023 10:17
Ανοιξιάτικος «πυρετός» από τον Κώστα Λεφάκη - «Συναγερμός» για Καρκίνους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ο Ήλιος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, οπότε το συμφέρον ενώνει τις μεγάλες δυνάμεις, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τα 7 πιο τοξικά ζώδια.

Οι αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη (20/3)

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε επιτέλους τις εκλογικεύσεις και τα σενάρια, που κάνετε με το πολύστροφο μυαλό σας και δεχτείτε γεγονότα και καταστάσεις έτσι όπως έρχονται στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε αγορές και ψώνια που πέρα από τις υποχρεώσεις, σας ικανοποιούν και προσωπικά. Αρκεί να μην ξεπεράσετε τις δυνατότητές σας, γιατί θα υποφέρει και το πορτοφόλι σας και η ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαφές αυτών των ημερών με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος θέλουν γλυκύτητα και κατανόηση. Χειριστείτε τις με διπλωματικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας θα σας ωθήσουν, είτε το θέλετε είτε όχι, να κάνετε πολλά και διάφορα. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, για ψυχολογική και σωματική «γυμναστική».

Ανοιξιάτικος «πυρετός» από τον Κώστα Λεφάκη - «Συναγερμός» για Καρκίνους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

ΛΕΩΝ

Η ζυγαριά των σχέσεών σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα ισορροπήσει αυτές τις μέρες. Μην φοβάστε να ζητήσετε και εσείς βοήθεια και συμπαράσταση αν τη χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην προσπαθείτε να αντισταθείτε στις αλλαγές των ρυθμών της ζωής σας. Αν προσαρμοστείτε σε αυτές θα νιώσετε στα σίγουρα ευεξία και ανανέωση.

ΖΥΓΟΣ

Το κοινό ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο πρόσωπο, ή κάποιους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας, είναι ότι μπορείτε πια να προχωρήσετε σε αποκαλυπτικές συνειδητοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι στόχοι και τα σχέδια που έχουν καταστρωθεί προσεκτικά ενδέχεται να μπουν σε εφαρμογή σήμερα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια συνεργασία εξετάστε προσεκτικά τους όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συλλογική εργασία σίγουρα θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Διαφορετικά κινδυνεύετε να βρεθείτε στο περιθώριο των εξελίξεων. Σας χρειάζεται ανανέωση πάση θυσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος είναι διατεθειμένα να υποστηρίξουν τις προτάσεις και τις ενέργειές σας, αρκεί να είστε ξεκαθαρισμένοι μέσα σας τι ακριβώς ζητάτε τόσο από τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τις αξίες που έχετε βάλει στη ζωή σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να αρχίσετε από το σπίτι και από την καρδιά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Είτε σας αρέσει είτε όχι, καλύτερα να πάρετε μία σαφέστερη θέση απέναντι σε γεγονότα και καταστάσεις. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για την βελτίωση των συνθηκών μέσα στο σπίτι.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share