Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σεληνιακή «αναλαμπή» από την Λίτσα Πατέρα - «Καμπανάκι» για Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

20 Μαρτίου 2023 09:14
Σεληνιακή «αναλαμπή» από την Λίτσα Πατέρα - «Καμπανάκι» για Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την είσοδο της νέας Σελήνης στις 21 Μαρτίου έκανε λόγο η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα με post της στα social media αναλύοντας πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και τι πρόσημο θα έχει για τα σχέδια μας. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά 3 ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι.

Η αναλυτική πρόβλεψη από την Λίτσα Πατέρα

«Στις 21/3 λοιπόν πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στη 0°50΄ του Κριού. Η ιδιαίτερα σημαντική Νέα Σελήνη στον Κριό (αρχή νέου αστρολογικού έτους) συμπίπτει με ένα κορυφαίο αστρολογικό συμβάν, την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο, γεγονός το οποίο θα σφραγίσει μεν το νέο αστρολογικό έτος, αλλά θα διαπιστώσουμε με την πάροδο του χρόνου τις πλανητικές αλλαγές της επόμενης δεκαετίας (και όχι μόνο).

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη (νέα ξεκινήσματα) στον δημιουργικό, επιχειρηματικό, ερωτικό Κριό, τον οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κυβερνά ο Άρης (πολεμιστής), δίνει εντολή εκκίνησης μέσα στην άνοιξη. Θα υπάρξει μεγάλη ανάγκη για ένα νέο ξεκίνησμα, που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα. Το γεγονός, βέβαια, ότι συμμετέχει και ο Πλούτωνας δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για δράση, περιπέτεια, έρωτα και μάλιστα χωρίς εμπόδια.
Ακόμη, θα υπάρξουν και νέα σχέδια για τις διεθνείς σχέσεις. Οι δολοπλοκίες του Ποσειδώνα (του περασμένου έτους) θα εξαφανιστούν και στη θέση τους θα εμφανιστούν νέα σχέδια, περισσότερο αισιόδοξα. Θα υπάρξουν ελπίδες για πρόοδο στο εμπόριο. Το γεγονός ότι συμμετέχει και ο Ερμής θα δημιουργήσει την ευκαιρία να γίνουν συνομιλίες και συμφωνίες πάνω στις διεθνείς σχέσεις. Θα υπάρξουν φωνές οι οποίες θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες για μια νέα εποχή, χωρίς πολέμους! Το εμπόριο θα δείξει δείγματα ανόδου. Η Σκωτία θα εξακολουθήσει να ελπίζει στην ανεξαρτηίσα της. Στις ΗΠΑ θα υπάρξουν εξωτερικές αναταράξεις. Η Ρωσία θα συνεχίσει τις επεκτατικές της βλέψεις. Ο Ζελένσκι στο εγγύς μέλλον θα κινδυνεύσει.»

Έχετε το νου σας: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν διαρκώς

Υπάρχουν άτομα που φλερτάρουν διαρκώς, κάνοντας το ενίοτε και με διακριτικό τρόπο. Ποια είναι τα 3 ζώδια για τα οποία πρέπει να έχετε το νου σας, αν βρίσκεστε σε σχέση μαζί τους;

Με την ευκαιρία, δείτε τις στάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο.

Καρκίνος

Συχνά η γλυκύτητα και η ευγένεια που αποπνέει εκλαμβάνονται ως φιλική συμπεριφορά. Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να προκαλούν άβολα συναισθήματα στους άλλους, οπότε δεν θα μιλήσουν εξ αρχής για τα συναισθήματά τους. Μάλιστα, μπορεί να μην κάνουν καν την πρώτη κίνηση και να σας ζητήσουν ραντεβού.

Μπορεί να περιμένουν να καταλάβετε ότι τους αρέσετε για να ξεδιπλωθούν. Ωστόσο, όταν αυτό συμβεί θα βιώσετε μία πολύ γλυκιά και παθιασμένη κατάσταση.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει ποτέ να κάνει λάθη. Θέλει να λέει μόνο το σωστό, να πράττει μόνο το πρέπον. Έτσι οι συζητήσεις σας μπορεί να μοιάζουν λιγάκι «τυπικές». Ωστόσο, θα δείξει το ενδιαφέρον του ξεκάθαρα.

ζώδια και φλερτ

Μπορεί να μην σας αγοράσει σοκολάτες και λουλούδια, αλλά θα προθυμοποιηθεί να σας βοηθήσει με μια εργασία που ίσως σας δυσκολεύει. Η πρακτική του σκέψη είναι κομμάτι του φλερτ του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό πως αγαπούν το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Μιλούν γλυκά, χωρίς να διστάζουν, αλλά και χωρίς να γίνονται φορτικοί. Η συμπεριφορά τους μπορεί αρχικά να φαίνεται ίδια προς όλους, αλλά προς το άτομο που φλερτάρουν θα είναι πιο διαχυτικοί.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε το φλερτ τους, αλλά εύκολα μπορούν να μετατρέψουν κάθε συζήτηση σε πιο ερωτική, καθώς τείνουν να ζουν τη στιγμή και να μη σκέφτονται πάντα μακροπρόθεσμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share