Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Πατάει πόδι» η Άση Μπήλιου: Έρχεται η ώρα για να πρωταγωνιστήσουν Κριοί, Ζυγοί και άλλα 2 ζώδια

Ποιοι θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων;

19 Μαρτίου 2023 07:57
«Πατάει πόδι» η Άση Μπήλιου: Έρχεται η ώρα για να πρωταγωνιστήσουν Κριοί, Ζυγοί και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπουδαίες εξελίξεις για ορισμένα ζώδια βλέπει η Άση Μπήλιου, τονίζοντας πως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ως κάτοικοι αυτού του πλανήτη, όπως αναφέρει η αστρολόγος, οι διαφορετικές εποχές του χρόνου επηρεάζουν τη ζωή μας, καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένες με την επιβίωση μας. Οι μεταβάσεις μεταξύ των εποχών έχουν μεγάλη σημασία για εμάς και είναι πάντα ένα σημείο καμπής μέσα στην κάθε χρονιά. Αυτές οι στιγμές που συμβαίνουν οι αλλαγές των εποχών ονομάζονται ισημερίες και ηλιοστάσια.

Η εαρινή ισημερία σηματοδοτεί την άφιξη της ανοιξιάτικης περιόδου. Στο βόρειο ημισφαίριο οι μέρες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και οι νύχτες μικρότερες. Αυτή η αλλαγή συνεχίζεται μέχρι να φτάσουμε στο θερινό ηλιοστάσιο. Η εαρινή ισημερία λαμβάνει χώρα πάντα γύρω στις 20 ή 21 Μαρτίου και είναι η στιγμή που το φως και το σκοτάδι, η μέρα και η νύχτα, έχουν ίση διάρκεια. Βγαίνουμε από μια περίοδο χειμερίας νάρκης, κρύου και σκοταδιού. Είναι ο καιρός για νέα σπορά, άνθηση και αναγέννηση.

Διάφοροι πολιτισμοί, φυλές, μύστες, αλλά και σαμάνοι, τη θεωρούν ως την αρχή μιας χρονιάς. Το ίδιο ισχύει και με τον ζωδιακό κύκλο, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον φλογερό Κριό, ξεκινώντας το ταξίδι του στα ζώδια στις 20 Μαρτίου για τη φετινή χρονιά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share