Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια από Magic F’Ariel: Το τελευταίο τεστ του Κρόνου, 30 χρόνια μετά - Πώς επηρεαζόμαστε

Τι μας περιμένει;

28 Φεβρουαρίου 2023 17:15
Ζώδια από Magic F’Ariel: Το τελευταίο τεστ του Κρόνου, 30 χρόνια μετά - Πώς επηρεαζόμαστε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια από Magic F’Ariel: Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα να γράψω λίγα λόγια για τον Κρόνο, να ταξιδέψω στο παρελθόν, να δω πότε ξεκίνησε ο Κρόνος το ταξίδι του σχεδόν 30 χρόνια πριν, πότε τελειώνει και όσο ανακάλυπτα τις ημερομηνίες, άλλο τόσο διάφορες αναμνήσεις από τη ζωή μου εμφανίζονταν, μα πώς ήταν η ζωή το 1996; Ήμουν 20 χρονών κορίτσι.. στα ντουζένια μου.. Τι ωραία που περνούσα τότε;

Η ευτυχία σε όλο της το μεγαλείο! Έφτασα 46 και μέχρι το 2026 θα είμαι σχεδόν μια πενηντάρα! Ω μοντιέ! Στη σκέψη βέβαια της μελλοντικής επανάληψης, μπα.. δε θέλω να με σκεφτώ στα 80 πώς θα είμαι.. απαπαπαπα.. ούτε καν! Μην προτρέχουμε.. δε βιαζόμαστε.. !

Ο Κρόνος στους Ιχθύες από τις 07/03/2023! Φτάσαμε στο τέλος μια εποχής. Ένας κύκλος τριάντα ετών κλείνει και αφήνει πίσω του σημάδια, πληγές, αφήνει όμως και δικαιοσύνη για όσους αληθινά την αξίζουν!

Ο Κρόνος είναι σοβαρός, λειτουργεί πάντα με την τετράγωνη λογική, είναι αυστηρός, θέτει όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται, είναι της πράξης και όχι της θεωρίας, είναι αυτός που μέσα από τα παθήματα, φέρνει τα μαθήματα, δηλαδή μας βοηθά να ωριμάσουμε. Βοηθά εκείνους που το παλεύουν με ήθος, σώμα και ψυχή και κατακεραυνώνει εκείνους που προσπαθούν με εύκολο τρόπο να φτάσουν κορυφή.. Ότι και αν σημαίνει αυτό!

Εννοείται πως ο Κρόνος με τους Ιχθύες είναι η μέρα με τη νύχτα, αταίριαστος συνδυασμός, όμως ακόμα και έτσι κάτι καλό θα βγει. Τα επόμενα χρόνια, οι καλλιτέχνες της παρέας, παίζει να μεγαλουργήσουν! Ένας συγγραφέας να ξεκολλήσει και να γράψει κάτι το ανεπανάληπτο. Ένας ζωγράφος να φτιάξει υπέροχους πίνακες! Ένας φωτογράφος να αποτυπώσει απίστευτες εικόνες! Πού θέλω να καταλήξω; Ωραία η φαντασία και τα όνειρα, καιρός να γίνουν πράξεις! Καιρός να αποδείξει ο καθένας την αξία του με έργα χειροπιαστά. Ή το έχεις ή δεν το έχεις! Θα φανεί.. don’t worry!

Διαβάστε τη συνέχεια στο..magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share