Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ξάφνιασμα» από Κώστα Λεφάκη: Ζόρικος ο Μάρτιος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

28 Φεβρουαρίου 2023 10:46
«Ξάφνιασμα» από Κώστα Λεφάκη: Ζόρικος ο Μάρτιος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε ημιτετράγωνο με Ποσειδώνα.Το δίκαιο θα επικρατήσει με τον δύσκολο τρόπο. Απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και αποφύγετε ηρωισμούς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, έρχεται ξάφνιασμα με τον Μάρτιο, που θα είναι ζόρικος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Μια συζήτηση ουσίας με το ταίρι σας μπορεί να είναι η λύση για τα αισθηματικά σας. Διεκδικήσετε αποφασιστικά κάτι καλύτερο από την καθημερινότητα σας. Η ζωή αμείβει τους τολμηρούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τέλος του Φεβρουαρίου θα πρέπει να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων και τις επενδύσεις οι οποίες ενέχουν επικίνδυνα ρίσκα. Προσπαθήστε να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οριοθετηθείτε στον αισθηματικό τομέα και να οπλιστείτε με σύνεση και υπομονή. Μην βιαστείτε επίσης, να πάρετε αποφάσεις ικανές να επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τη διαχείρισή σας γιατί είναι πιθανό να προκύψουν κάποια χρέη του παρελθόντος και να βρεθείτε σε άσχημη κατάσταση. Κάντε προσεκτικές κινήσεις.

Ξάφνιασμα στα ζώδια από Κώστα Λεφάκη

ΛΕΩΝ

Πολύ καλά εξελίσσονται για εσάς τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα αυτή την εποχή, καθώς θα εκλείψουν οι εντάσεις και το ταίρι σας θα είναι πιο συζητήσιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη δουλειά είναι θετική και για πολλούς από σας αρκετά ερωτική. Αν δεν θέλετε να μπλέξετε τις δουλειές με τους έρωτες, λάβετε τα μέτρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε μακριά αυτές τις μέρες από παράτολμα ρίσκα και αγορές ζωής. Ενώ όλα βαίνουν καλώς στον αισθηματικό τομέα, εσείς είστε συγκρατημένοι και δεν το χαίρεστε όσο θα έπρεπε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες στις δουλειές σας και θα πιεστείτε, γεγονός που θα σας ρίξει ψυχολογικά. Κάντε υπομονή γιατί, το Μάρτιο, θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κοιτάτε αφ υψηλού τα αισθηματικά σας γιατί τελικά θα εκνευρίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα βγείτε χαμένοι. Αρκετά καλή η τελευταία μέρα του μήνα στην εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα κουραστείτε πολύ και θα αγχωθείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε αντίξοες καταστάσεις. Με την είσοδο του Μαρτίου πάντως ανακτάτε τις ισορροπίες σας στον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή σήμερα καθώς τα μέλη της οικογένειά σας θα σας καταπιέσουν με τις απαιτήσεις τους ή και θα σας αναγκάσουν να επωμιστείτε κι άλλες ευθύνες.

ΙΧΘΕΙΣ

Φαίνεστε απογοητευμένοι από την έκβαση του μήνα, τόσο στη δουλειά σας όσο και στη προσωπική σας ζωή, γεγονός που δεν σας επιτρέπει να δείτε με καλό μάτι τις ευκαιρίες που προκύπτουν

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share