Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ταφόπλακα» Κώστα Λεφάκη: «Μια φορά κάθε αιώνα...»

Γιατί οι χρονιές που τελειώνουν σε 22 είναι κακός οιωνός

9 Φεβρουαρίου 2023 09:26
«Ταφόπλακα» Κώστα Λεφάκη: «Μια φορά κάθε αιώνα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέραν της Μαρίας Σολωμού, καλεσμένος τη νύχτα της Τετάρτης (8/2) στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος!», που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ήταν και ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης. Παράλληα, η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα παραθέτει τις αστρολογικές της προβλέψεις έχουν τα καλύτερα νέα για κάποια ζώδια, καθώς διανύουν περίοδο που μπορούν να βρουν τον έρωτα, πλησιάζοντας μάλιστα ολοένα και περισσότερο στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε τι προβλέπει για το μέλλον της εκπομπής και ο Κώστας Λεφάκης, απάντησε: «Εγώ πιστεύω θα πάει καλά αυτή η εκπομπή γιατί αρχίζει μετά το τέλος του 2022. Το 2022 ήταν μια σκληρή χρονιά», είπε με τον Ηλία Ψινάκη να… πετάγεται και να τη χαρακτηρίζει «καταστροφή». «Τρεις φορές», συνέχισε ο αστρολόγος, «αριθμητική ακολουθία του δύο – δεν είναι καλός οιωνός».

«Μια φορά κάθε αιώνα όταν η χρονιά τελειώνει σε 22…» ανέφερε και άρχισε να απαριθμεί: «1822, η πιο αιματηρή χρονιά της Ελληνικής Επανάστασης, 1922 η Σμύρνη, 2022…» με τον Ηλία Ψινάκη να διακόπτει και πάλι γιατί ήθελε να αλλάξει θέση, αυτή τη φορά. «Ζαλίζει α…» λέγεται αυτό είπε η Αννίτα Πάνια.

«Μπουρίνι» από την Άση Μπήλιου: Καχυποψία και εκνευρισμός για Ζυγούς, Τοξότες και 1 ακόμη ζώδιο

Άση Μπήλιου - Ζώδια σήμερα: Τις πρωινές ώρες η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου αρχικά με τον Ερμή και κατόπιν με τον Πλούτωνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 08:39 μέχρι τις 10:46 που θα περάσει στον Ζυγό.

Σήμερα έχουμε και μια αδύναμη μεν, αλλά κάπως εκνευριστική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη κάνοντας λίγο πιο πιεστικό το απόγευμα μας, ενώ αρχίζει από σήμερα να αχνοφαίνεται η επιρροή της αυριανής συνόδου Ερμή-Πλούτωνα που είναι βοηθητική για να έχουμε πειθαρχημένη σκέψη, δύναμη μυαλού, αλλά από την άλλη μας κάνει και πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους. Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις σχέσεις και βοηθά...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share