Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

9 Φεβρουαρίου 2023 06:44
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε πως θα περάσουν τα ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, θα βάλεις επιτέλους τέλος στα μπερδέματα που έπληξαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Καταφέρνεις και κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και επιλέγεις σοφά, ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και ποιοι αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου! Γενικά πάντως, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από δήθεν και ανούσιες δικαιολογίες που θα σου πουν οι άλλοι, απλά για να αποποιηθούν ευθύνες!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, είναι αυτή, που μέσα από επαφές και επικοινωνίες, θα σου δείξει ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είσαι στην ζωή σου! Κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έχουν μία αινιγματική διάθεση, που σου κινεί το ενδιαφέρον μεν, όμως ταυτόχρονα εντείνει την καχυποψία σου και την ανασφάλεια σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεση σου βελτιώνεται, λόγω χαρμόσυνων καταστάσεων και συγκυριών! Μπορείς να περιμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και νέα, που θα σου επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Θα έχεις επιπλέον, μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα είσαι αρκετά ευαίσθητος και τρυφερός! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς! Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία χαρμόσυνη είδηση θα έρθει, μέσα από επικοινωνίες, οι οποίες θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΛΕΩΝ

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, μία όμορφη ημέρα είναι εδώ για εσένα! Κοινωνικοποιείσαι και ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Η σημερινή ανιδιοτελή σου συμπεριφορά, θα έχει σίγουρα και ανταμοιβή από τους γύρω σου, παρόλο που δεν θα την ζητήσεις! Ο φιλικός τομέας, υπόσχεται όμορφες εξελίξεις και θετικές εκπλήξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις υψηλές προσδοκίες, ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ουτοπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Προσπάθησε, να μην παρασύρεσαι από συναισθήματα, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που θα σου πουν, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο την σημερινή ημέρα και πραγματικά λάμπεις! Είσαι ενθουσιώδης, γεμάτος πάθος, ορμητικός και έτοιμος για δράση και νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου, αλλά και την τάση σου να απαιτείς υπερβολικά από τους άλλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες εδώ και καιρό! Μπορείς μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να προσαρμοστούν στις δικές σου γνώμες και απόψεις! Αν πιστεύεις πως μέχρι τώρα, έδειξες υπερβολική υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές, σήμερα ήρθε η στιγμή να βγεις εσύ από πάνω!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα γίνεσαι σαφώς πιο κοινωνικός, δημοφιλής και ασχολείσαι με διαπροσωπικές επαφές! Σίγουρα θα νιώσεις την κοινωνική σου ζωή, να ανανεώνεται, όμως αυτό δεν πρέπει να σου «δώσει θάρρος» και να ξεφύγεις από τα όρια! Απέφυγε λοιπόν κουτσομπολιά, ψέματα και την τάση σου να παίρνεις τις μετρητοίς ό,τι σου λένε και να αντιδράς! Αν δεν παρασυρθείς από τις σκέψεις της στιγμής, θα ζήσεις σίγουρα μία απόλυτα ευχάριστη ημέρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν! Μέσα όμως από αυτήν την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα! Δεν σε τρομάζουν πια οι δυσκολίες και αναποδιές, αφού θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για σένα στο τέλος, προκαλώντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, ξεπερνώντας τες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση! Μπορείς να αναμένεις πολλές στιγμές με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο, χαρά και διασκέδαση! Θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά θα το καταφέρεις εύκολα, λόγω της εντυπωσιακής σου προσωπικότητας και της λάμψης σου! Έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, γι’αυτό καιρός να προωθήσεις τα σχέδια σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση η… καθημερινότητα. Νιώθεις πως οι γύρω σου απομακρύνονται συναισθηματικά από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται όλο και περισσότερο! Μην αγχώνεσαι όμως! Η σημερινή ημέρα, είναι σαφώς μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου, την ξεκούραση σου και την εμφάνιση σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share