Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

6 Φεβρουαρίου 2023 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τις αδυναμίες του κάθε ζωδίου.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, στην προσπάθειά σου να αποφορτιστείς από το τεταμένο κλίμα της χθεσινής Πανσελήνου σήμερα βρίσκεσαι επικεντρωμένος σε κάθε τι που μπορεί να σου προσφέρει χαρά, ικανοποίηση και απόλαυση! Μπορεί τα οικονομικά να σε ανησυχούν, αλλά βλέπεις πιο χαλαρά κάποιες καταστάσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, προσφέρει σήμερα εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές για ζητήματα επαγγελματικά. Λύνεται κάποιο εργασιακό ζήτημα που σε απασχολούσε και νιώθεις ανακούφιση!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα προσπαθείς να αποφορτιστείς από το έντονο και επεισοδιακό κλίμα της χθεσινής Πανσελήνου, η διάθεση σου όμως δεν είναι ιδιαίτερα καλή, συνεχίζεις να βιώνεις ένταση για θέματα προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά και τροχίζεις τα νύχια σου για παρεξήγηση, κυρίως γιατί νιώθεις κουρασμένος και αποδιοργανωμένος. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, αποτελεί ωστόσο την όμορφη διέξοδο της ημέρας, αφού μέσα από φιλικές επαφές που έχεις, θα κατανοήσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται! Επιπλέον, οι δημιουργικές δραστηριότητες θα λειτουργήσουν σήμερα χαλαρωτικά και ψυχοθεραπευτικά!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ξεκινάς δυναμικά την Δευτέρα με πολλές σκέψεις, ιδέες και με την επιθυμία να επικοινωνήσεις με κόσμο, με τους συνεργάτες, με το σύντροφο και να προχωρήσουν όλα όσα έχεις στο μυαλό σου! Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι τόσο επιβλητικός στα θέλω σου και να μην πιέζεις τον εαυτό σου και τους άλλους να γίνονται όλα άμεσα και γρήγορα όπως τα θέλεις. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σου προσφέρει μία είδηση που θα εκπληρώσει ένα εργασιακό ή οικονομικό σου σχέδιο!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα από το πρωί είσαι στις κακές σου, γιατί συναισθηματικά νιώθεις αρκετά φορτισμένος, αλλά υπάρχουν και αρκετές εκκρεμότητες στην ζωή σου που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια! Προσπαθείς να κατοχυρωθείς οικονομικά, αναζητάς λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις και αγχώνεσαι για τον τρόπο που θα μπορέσουν οι υποχρεώσεις σου να βγουν εις πέρας. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σε αποφορτίζει κατά την διάρκεια της ημέρας γιατί θα υπάρξουν τρυφερά, ζεστά αγαπησιάρικα μηνύματα στα αισθηματικά σου, είτε θα λάβεις την υποστήριξη από ένα άτομο που έχεις στενό σύνδεσμο!

προβλέψεις για ζώδια την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, η επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου συνεχίζεται και σήμερα, έτσι λοιπόν από το πρωί υπάρχει ένταση, στρες και προσπαθείς να συγκροτήσεις τις αλλαγές που θέλοντας ή μη πρέπει να γίνουν στην ζωή σου. Επαναστατείς και αντιδράς σε όποιον δεν σε εκτίμησε, δεν σε σεβάστηκε ή δεν σε υπολόγισε και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να επιβληθείς των καταστάσεων. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα σου προσφέρει δικαίωση και ικανοποίηση στα οικονομικά! Επιπλέον η συντροφιά ενός βιβλίου, ή ακόμα και δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν, θα λειτουργήσουν σήμερα άκρως αγχολυτικά!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Δευτέρα είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην εργασία και στην καθημερινότητά σου. Κλείνεις εκκρεμότητες, βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου ενώ λειτουργείς αρκετά καχύποπτα γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν σου αρέσουν γύρω σου και νιώθεις ότι κάποιος σε ανταγωνίζεται , σε υπονομεύει, ή σου κρύβει στοιχεία σημαντικά! Στα επαγγελματικά καλό είναι σήμερα να είσαι προσεχτικός σε συζητήσεις που θα γίνουν! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα προσφέρει το θετικό μήνυμα, ή την όμορφη συνάντηση που θα προσφέρει ικανοποίηση στα αισθηματικά!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, από το ξεκίνημα της ημέρας είσαι επικεντρωμένος στις προσωπικές σου επιθυμίες και σε όλα όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις για το μέλλον σου! Η κοινωνική σου ζωή σήμερα είναι δραστήρια ενώ οι εξελίξεις της ημέρας θα είναι θετικές, αρκεί να αποδεχθείς την στήριξη και την βοήθεια που με προθυμία θα θελήσει ένας άνθρωπος δικός σου να σου δώσει! Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις ή και συναισθήματα γιατί θα πέσεις έξω! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα φέρει επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και στην οικογένεια και θα μπορέσεις πιο ανάλαφρα και όμορφα να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου !

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, τρώγεσαι με την δουλειά σήμερα, κάτι δεν σου αρέσει, κάτι δεν σε εκφράζει, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και γίνονται αλλαγές που σου προκαλούν νευρικότητα. Όπως καταλαβαίνεις η χθεσινή Πανσέληνος στο Λέοντα συνεχίζει την επιρροή της και το σίγουρο είναι ότι πολλοί από τους στόχους που είχες, φαίνεται να τροποποιούνται αυτό το διάστημα! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα προσφέρει μία είδηση ή μία συνάντηση στα αισθηματικά που θα σε αποφορτίσει και θα σε γλυκάνει!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα κάνεις τα πάντα για να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και για να αλλάξεις την καθημερινότητα και τις συνήθεις σου! Παίρνεις τα ρίσκα σου, κάνεις ανακατατάξεις, τολμάς σε νέες εμπειρίες και είσαι ανοιχτός σε νέα ερεθίσματα, σε νέα σχέδια ή και συμφωνίες. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σου προσφέρει σήμερα μία είδηση , μία πρόταση οικονομικής φύσεως που θα την εκτιμήσεις δεόντως και θα σου λύσει τα χέρια!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα είσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό, νιώθεις κάπως αδικημένος από όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή σου τώρα, ενώ τα οικονομικά εξακολουθούν και αποτελούν έναν μεγάλο βραχνά τον οποίο δεν μπορείς εύκολα να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να μην διογκώνεις τα συναισθήματά σου και μην γίνεσαι αυστηρός κριτής στον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί πάνω από όλα εσύ ο ίδιος «αδικείς εσένα»! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει όμορφες τρυφερές συναντήσεις, αλλά και επικοινωνίες στα αισθηματικά που θα αναθερμάνουν μία σχέση!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι είναι μία από αυτές τις Τσαγκαροδευτέρες που σου φταίνε όλοι και όλα, αφού η Πανσέληνος στο Λέοντα που σχηματίστηκε εχθές συνεχίζει την επιρροή της και νιώθεις ένταση από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στα προσωπικά σου αυτή την περίοδο! Θέλεις να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις σε κάθε έναν που το τελευταίο διάστημα δεν σε υπολογίζει, συγκρατήσου όμως και προσπάθησε πιο ψύχραιμα να διαχειριστείς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σε βοηθά να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να ανακουφιστείς!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα έχουν μαζευτεί τόσα πολλά που πρέπει να ολοκληρώσεις στην εργασία σου, αλλά και αρκετοί μπελάδες που σε ανησυχούν στην προσωπική σου ζωή , που δεν μπορείς να παραμένεις ανέμελος και ήσυχος! Η ευρηματικότητα και η πρωτοποριακή σκέψη θα αποτελέσουν το κλειδί της εργασιακής σου επιτυχίας, επομένως ακολουθήσε έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που είχες χαράξει ως σήμερα. ! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο το ζώδιο σου, σου προσφέρει την ευκαιρία για δικτύωση, επαφές με φιλικά πρόσωπα ενώ η φαντασία, ο ιδεαλισμός και η ενσυναίσθηση θα αποτελέσουν σήμερα το τρίπτυχο των θετικών εξελίξεων.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share