Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο ουρανός… σφοντύλι στα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη: Παραπαίουν σύντομα Δίδυμοι, Σκορπιοί και…

Έρχονται δύσκολες στιγμές...

5 Φεβρουαρίου 2023 13:35
Ο ουρανός… σφοντύλι στα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη: Παραπαίουν σύντομα Δίδυμοι, Σκορπιοί και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει τον ουρανό… σφοντύλι στα ζώδια, τονίζοντας πως τις επόμενες μέρες αρκετά εξ αυτών θα ζήσουν σκληρές καταστάσεις.

Ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη και η Πανσέληνος κάνει όψη με τον Λέοντα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να επεξεργαστούμε καλύτερα τα επιχειρήματά μας, ενώ είμαστε σε αναμονή καλύτερων συγκυριών για να ολοκληρώσουμε ένα μας σχέδιο, με τη Λίτσα Πατέρα να μας μιλά για απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν ελέγξετε την συμπεριφορά σας στην δουλειά σας. Δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε οποιοδήποτε νέο δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Λόγω Πανσελήνου ίσως σήμερα χρειαστεί να πιεστείτε και να για να ολοκληρώσετε κάποιες νομότυπες υποχρεώσεις σας. Κάντε λίγο υπομονή, και μην είστε νευρικοί στις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει σοβαρές οικονομικές υποθέσεις σας στην επιφάνεια, που μπορεί να αφορούν και κάποιες επεμβάσεις σας στον χώρο τού σπιτιού σας. Προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα θα σας κάνει νευρικούς και θα σας αγχώσει σε θέματα που αφορούν το μέλλον σας και την καριέρα σας. Οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικές για την δουλειά σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σήμερα θα ευνοήσει κάθε πνευματική σας δραστηριότητα, και την προσπάθεια να προβάλετε σκέψεις και απόψεις. Νομικές υποθέσεις παίρνουν μία καλύτερη τροπή τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για σας, για να ξεκινήσετε κάποιες νομότυπες διεκδικήσεις σας, και να προωθήσετε ακόμα κάποιες πνευματικές σας δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και στην οργάνωση της δουλειάς σας. Προωθείστε καινούργια σχέδιά σας, αλλά προσέξτε και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα θα φέρει κάποιες αψιμαχίες με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή με την ευρύτερη διαχείριση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Προωθήστε αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος σήμερα θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας ζωή και σε κάποιες επαφές που θα πρέπει να κάνετε τις επόμενες μέρες. Προωθήστε νέα ξεκινήματα αυτή την εποχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στις αρχές του Φεβρουαρίου, θα προκαλέσει κάποια προβλήματα στον τομέα των σχέσεών σας. Καινούριες σχέσεις μπορεί να έχουν μία αίσια προοπτική τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα θα φέρει κάποιες εντάσεις στα επαγγελματικά σας. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους σήμερα, και να σας στρέψει σε νέες εξορμήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος σήμερα σας βοηθάει να προωθήσετε θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, αλλά και να προωθήσετε κάποιο έξυπνο σχέδιό σας. Φανείτε πιο τολμηροί στην ζωή σας.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share