Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

5 Φεβρουαρίου 2023 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τις αδυναμίες του κάθε ζωδίου.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και η μέρα σου είναι γεμάτες από ξαφνικές σπίθες έρωτα και ενθουσιασμού! Η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες και λάθη, είτε στην διαχείριση του χρήματος, είτε σε σκανδαλώδεις ερωτικές περιπέτειες που θα σε εκθέσουν! Προσπάθησε να διαχειριστείς τις ξαφνικές σου παρορμήσει και απλά απόλαυσε στιγμές!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο σου, η μέρα σου είναι γεμάτη ταραχή και συναισθηματική αναστάτωση, είτε γιατί βγαίνουν στο φως της επιφάνειας αλήθειες που αγνοούσες, είτε γιατί προκύπτουν γεγονότα που διαταράσσουν την σταθερότητα και την ισορροπία σου! Προσπάθησε να αποφύγεις την εκκεντρική συμπεριφορά αλλά και την επιμονή να γίνονται όλα όπως θέλεις εσύ!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση αναζητώντας νέους πρωτοποριακούς τρόπους για να βελτιώσεις την εργασία σου! Η καθημερινότητά σου έχει τις εντάσεις της, ίσως γιατί δεν σηκώνεις μύγα το σπαθί σου και τα λες έξω από τα δόντια, ή βγάζεις και στην φόρα αλήθειες που κάποιους τους ξεβολεύουν! Προσπάθησε να αποφορτιστείς από το στρες.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και η μέρα σου είναι ταραχώδης γιατί προκύπτουν γεγονότα στα οικονομικά και στα προσωπικά που σε κάνουν να χάνεις την ασφάλεια και την ισορροπία σου! Νιώθεις ότι το ταμείο είναι μείον και προκύπτουν ξαφνικά έξοδα που σου προκαλούν τον πανικό! Μία διαφωνία με φιλικό πρόσωπο αναμένεται να σε πικράνει, γρήγορα θα μπορέσετε να τα ξαναβρείτε.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή, έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, με την συμμετοχή του Ουρανού, η οποία είναι πολύ σημαντική γιατί φέρνει εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα αλλαγή πορεία ζωής. Αναγκάζεσαι να προβείς σε μεταρρυθμίσεις στην δουλειά σου, στις σχέσεις σου, απελευθερώνεσαι από ότι σε καταπιέζεσαι, κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και επιζητάς την αυτονομία και την ελευθερία σου! Οι σχέσεις με άτομα που συνδέεσαι στενά φτάνουν στα άκρα αυτή την ημέρα, ενώ στα επαγγελματικά η διάθεση σου είναι … να τα βροντήξεις και να φύγεις! Προσοχή στις υπερβολές και στις εκρήξεις θυμού!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ νιώθεις κακοδιάθετος, ίσως γιατί έχουν μαζευτεί πολλά που θέλεις να τακτοποιήσεις, πιθανόν η εργασία σου να είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και να νιώθεις αποσυντονισμό. Με το φεγγάρι αυτό λαμβάνεις όμως και ξαφνικές ειδήσεις που φέρνουν στο φως της επιφάνειας μία αλήθεια που αγνοούσες. Για σήμερα τουλάχιστον καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου;

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ θέλεις να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα, προκειμένου να εκπληρώσεις ένα όνειρο, ή αλλιώς ένα όραμα ζωής. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στην οικονομική διαχείριση γιατί μπορεί να τολμήσεις σε ένα δαπανηρό σχέδιο που να μην φέρει τα προσδοκόμενα. Αυτή την ημέρα όμως είναι πολύ πιθανό να έρθεις και σε κόντρα με ένα αγαπημένο πρόσωπο και να βγουν στην φόρα παράπονα, τα οποία προσπαθούσατε να κουκουλώσετε εδώ και καιρό κάτω από το χαλάκι!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες. «Ποιος είμαι , που πάω, τι θα κάνω στο μέλλον μου» είναι από τα βασικά ερωτήματα που σε ταλανίζουν σήμερα, γιατί προκύπτουν και γεγονότα που σου προκαλούν αστάθεια! Για σήμερα θέλω να μου είσαι απόλυτα προσεχτικός στο γάμο, στην σχέση, σε συνεργασίες, γιατί θα δημιουργούν κόντρες και έριδες που μπορεί να οδηγήσουν σε μία ξαφνική αλλά μη αναστρέψιμη ρήξη! Δείξε υπομονή στην εκκεντρική και απρόβλεπτη εναλλαγή συμπεριφοράς των δικών σου ανθρώπων.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ θέλεις να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις μακριά, να απεμπλακείς από ότι σε καταπιέζει, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να αλλάξεις παραστάσεις, ανθρώπους, σκηνικά στην ζωή σου! Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η φιλελεύθερη και εκκεντρική σου φύση και είσαι έτοιμος να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις απέναντι σε όποιον προσπαθεί να σε κάνει να αλλάξεις άποψη! Προσοχή σήμερα σε λεκτικές κόντρες και παρεξηγήσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και οι αναστατώσεις της ημέρας αφορούν τα οικονομικά σου! Οι υποχρεώσεις σκάνε ξαφνικά σαν μπόμπα και αναγκάζεσαι να αλλάξεις σχέδια και όλα όσα οργάνωνες. Προσοχή σε διαφωνίες οικονομικών με τα παιδιά ή τον/την σύντροφο! Η μέρα είναι ακατάλληλη για να ρισκάρεις ή να δοκιμάσεις την τύχη σου με το χρήμα. Μία ερωτική περιπέτεια θα είναι συναρπαστική αλλά σύντομη!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου! Εσύ μπορεί να είσαι αμετακίνητος σε απόψεις και επιθυμίες, όμως ο σύντροφός σου ή κάποιος συνεργάτης σου, φαίνεται ότι γίνεται η «πηγή» έντασης και θυμού για σένα, γιατί δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτό σου, ή σου αλλάξει ξαφνικά τα πλάνα! Καβγάδες μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα αγαπημένα, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η αλλαγή στις συνήθειες σου και στην καθημερινότητά σου μετά την Πανσέληνο!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ από το πρωί νιώθεις έντονο στρες γιατί σκέφτεσαι υπεραναλυτικά και σύνθετα, ζητήματα που αφορούν την εργασία σου. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα, στις συνήθειες, στις νέες τεχνοτροπίες που καλείσαι να μάθεις και να εξοικειωθείς ή ακόμα και στις γενικότερες ανακατατάξεις των επαγγελματικών σου σε φορτίζουν σήμερα, όμως να έχεις υπόψη σου ότι θα τα καταφέρεις! Αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη και φροντίδα, δείχνοντας επιμέλεια στην διατροφή!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share