Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Διήμερο «κόλαση» από Λίτσα Πατέρα: Τα μυστικά ξεσκεπάζονται και φέρνουν «θύελλα» σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

4 Φεβρουαρίου 2023 10:10
Διήμερο «κόλαση» από Λίτσα Πατέρα: Τα μυστικά ξεσκεπάζονται και φέρνουν «θύελλα» σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διήμερο «κόλαση» έρχεται, καθώς μυστικά ξεσκεπάζονται και φέρνουν «θύελλα» για πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα αυτοί που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, αλλά και ακόμα 3 ζώδια.

Ακολουθεί νέα μου ανάρτηση με τις σύντομες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καλό Σαββατοκύριακο! Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Έχουν την έκτη αίσθηση: Τα 3 ζώδια που μπορούν και διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα. Ωστόσο η διαίσθηση είναι είναι ένα χάρισμα που θα το συναντήσουμε σε 3 ζώδια σύμφωνα με το awakengr.com. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι η "αχίλλειος πτέρνα" κάθε ζωδίου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Έχουν την έκτη αίσθηση: Τα 3 ζώδια που μπορούν και διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share