Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

«Μπουρλότο» από την Άση Μπήλιου: Μεγάλες εντάσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Έρχονται σε σημείο σκληρής αντιπαράθεσης

4 Φεβρουαρίου 2023 07:40
«Μπουρλότο» από την Άση Μπήλιου: Μεγάλες εντάσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου βάζει «μπουρλότο» στα ζώδια, τονίζοντας πως αρκετά εξ αυτών αναμένεται να βρεθούν σε σημείο έντασης και αντιπαράθεσης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη από τους Δίδυμους σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου. Η Αφροδίτη και ο Άρης έρχονται σε σύγκρουση, διότι βρίσκονται σε δύο ζώδια που λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Από τη μια πλευρά, η Αφροδίτη στο συμπονετικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων έχει την τάση να αγνοεί τη λογική και λειτουργεί με βάση το συναίσθημα. Θα δώσει απλόχερα χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα και θα σταθεί δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη. Για την Αφροδίτη στους Ιχθύς δεν υπάρχουν όρια και κανόνες στον έρωτα και μπορεί εύκολα να παρασυρθεί σε απαγορευμένες ή αδιέξοδες καταστάσεις. Έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να ζήσει ένα παραμύθι και να βρει τον/ην ιδανικό/η σύντροφο που δεν θα διστάσει να παραβλέψει ατέλειες και ελαττώματα και θα τοποθετήσει το άλλο άτομο επάνω σε ένα βάθρο. Δεν είναι λίγες λοιπόν οι φορές που θα οδηγηθεί σε απογοητεύσεις, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα πάψει να αναζητά την αγάπη και τη συντροφικότητα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στους Δίδυμους είναι εγκεφαλικός και βάζει σε δεύτερη μοίρα το συναίσθημα. Είναι ένας Άρης που βαριέται εύκολα και γι’ αυτό μας καλεί να πειραματιστούμε στον ερωτικό τομέα και να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα. Αγαπά τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, τον ενδιαφέρει η πνευματική σύνδεση με τους άλλους και θέλει διαρκώς νέα ερεθίσματα για να μη χάσει το ενδιαφέρον του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share