Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Παρεξηγήσεις» από Λίτσα Πατέρα: Ρήξη στις σχέσεις με Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις της

3 Φεβρουαρίου 2023 10:49
«Παρεξηγήσεις» από Λίτσα Πατέρα: Ρήξη στις σχέσεις με Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, θα έρθουν παρεξηγήσεις για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια, καθώς η ρήξη στις σχέσεις θα είναι εμφανής. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Παρ΄ όλα αυτά, για τους τυχερούς του ζωδιακού η ημέρα προσφέρεται για όμορφες οικογενειακές στιγμές, με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα.

Έχουν την έκτη αίσθηση: Τα 3 ζώδια που μπορούν και διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα. Ωστόσο η διαίσθηση είναι είναι ένα χάρισμα που θα το συναντήσουμε σε 3 ζώδια σύμφωνα με το awakengr.com. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι η "αχίλλειος πτέρνα" κάθε ζωδίου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Έχουν την έκτη αίσθηση: Τα 3 ζώδια που μπορούν και διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share