Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Κανένα ζόρι" από την Βίκυ Παγιατάκη - "Καμπανάκι" για Παρθένους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

2 Φεβρουαρίου 2023 13:02
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά την προσοχή σε Παρθένους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι η "αχίλλειος πτέρνα" κάθε ζωδίου.

Κριός: Με περισσότερα «ατού» αλλά και ευχαρίστηση

Ταύρος: Προσπαθήστε να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες

Δίδυμοι: Ίσως με κάποιον τρόπο να είναι όαση η σημερινή ημέρα

Καρκίνος: Έστω και με αργό βηματισμό η εύνοια αποδίδει

Λέων: Πρόληψη; προνοητικότητα; σήμερα δίνουν καρπούς

Παρθένος: Έχει λίγη ταλαιπωρία αλλά η σύσφιξη σχέσεων έχει και τα καλά της

Ζυγός: Είναι και η σημερινή κατάλληλη για δράση και αποφάσεις.

Σκορπιός: Καλυτέρα να…προλαβαίνετε πάρα να διορθώνετε

Τοξότης: Δύσκολα πείθετε τους άλλους γι’ αυτό προσπαθήστε περισσότερο

Αιγόκερως: Έχει ακόμα περισσότερα θετικά και η σημερινή ημέρα

Υδροχόος: Ενισχύστε όπου υπάρχει αδυναμία και μην το βάζετε κάτω

Ιχθύες: Θέλει προσπάθεια για να αποφύγετε κακοτοπιές σήμερα

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι προ των πυλών και πρόκειται να φερθεί πολύ καλά σε τρία ζώδια που θα δουν την τύχη τους να αλλάζει, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι είναι οι χειρότεροι εραστές.

Με το νέο έτος, οι περισσότεροι έθεσαν νέους στόχους, έκλεισαν κεφάλαια και άνοιξαν καινούρια, ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα σταθούν τυχερά, τον Φεβρουάριο

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τον Φεβρουάριο

Σκορπιός

Θα βγάλετε από τη ζωή σας οριστικά ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας κάνουν καλό και θα δώσετε χώρο σε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας. Ο Φεβρουάριος ίσως φέρει έναν νέο έρωτα στον δρόμο σας. Στήριξη στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως

Ο Φεβρουάριος σας φέρνει στον δρόμο σας έναν νέο έρωτα που φέρνει τα πάνω κάτω, ενώ θα έχετε περισσότερη δημιουργία στη δουλειά σας. Όσοι είναι σε σχέση και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα πάρουν μία απόσταση για να δουν τα πράγματα πιο καθαρά.

Υδροχόος

Αλλαγές προς το καλύτερο φέρνει ο Φεβρουάριος για τον Υδροχόο. Επιπλέον θα θέσετε τα όρια σας σε όσους δεν σέβονται τα “θέλω” σας και τις επιθυμίες και θα ξεκαθαρίσετε καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σας.

Μια σου κουβέντα και τα κάνουν όλα «λαμπόγυαλο»: Τα 7 ζώδια που νευριάζουν πανεύκολα

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, που παίρνουν εύκολα... φωτιά και μία μας μόνο φράση είναι ικανή να τους κάνουν να γίνουν «πυρ και μανία», έχοντας νεύρα.

Υπάρχουν, όμως, και ορισμένα ζώδια που εκνευρίζονται λίγο πιο εύκολα από τα υπόλοιπα, με άλλα ζώδια να είναι πολύ τυχερά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κριός

Γνωστοί για το εκρηκτικό ταπεραμέντο τους οι Κριοί, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με ζώδια που θυμώνουν εύκολα. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα μπορεί να εκνευρίσουν τους Κριούς, οι οποίοι τείνουν να κρατούν τον θυμό και τα νεύρα τους για καιρό. Δεν ξεχνούν πολύ εύκολα και θα σκεφτούν να εκδικηθούν τον άλλο, πάνω στα νεύρα τους. Όταν εκνευριστούν δεν πρόκειται να αντιδράσουν σιωπηλά.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δύσκολα συμβιβάζεται. Θέλει να περνάει το δικό του και να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχει στο μυαλό του. Είναι εύκολο με έναν Ταύρο στην παρέα ή στην οικογένεια τα πράγματα αρκετά συχνά να ξεφεύγουν με καβγάδες και εντάσεις. Κι αυτό γιατί είναι εγωιστής, πιστεύει ότι έχει συνέχεια δίκιο και θα κάνει τα πάντα για να δείξει το πόσο… λάθος κάνουν οι άλλοι. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να επιβάλλει την άποψή του με φωνές και φασαρίες.

Δίδυμοι

Η συμπεριφορά ενός Διδύμου είναι εντελώς απρόβλεπτη. Μπορεί να είναι ήσυχος και ήρεμος την μια στιγμή και την άλλη να τον δεις να έχει έντονα ξεσπάσματα και να αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί. Το ζώδιο αυτό είναι πολύ καλό με τα… λόγια και ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει κάθε διαφωνία και τσακωμό. Αν δεν είναι καλά, τότε δημιουργεί εύκολα εντάσεις γύρω του.

Ζώδια και νεύρα

Παρθένος

Αν θέλεις να δεις έναν Παρθένο εκτός εαυτού, δεν έχεις παρά να του πεις ότι κάνει λάθος σε κάτι. Ή να μην βάλεις κάτι πίσω στη θέση του. Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν αρκετά… δύσκολοι, όσον αφορά την καθαριότητα και την τάξη. Απολαμβάνουν επίσης να είναι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο. Οπότε αν τους επισημάνεις ένα λάθος που έκαναν ή ότι κάποιες πληροφορίες που έχουν δώσει είναι λάθος, θα θυμώσουν και θα το εκφράσουν με παθητική επιθετικότητα.

Λέων

Έχεις τολμήσει ποτέ να διακόψεις έναν Λέοντα την ώρα που μιλάει; Αν το έχεις κάνει, τότε σίγουρα θα έχεις δει τον θυμό του και την οργή του. Δεν του αρέσει να του κλέβουν την προσοχή και να τον επισκιάζουν. Όταν συμβαίνει, θα τον δεις να τσακώνεται, να δημιουργεί ένταση στην συζήτηση και να προκαλεί τσακωμούς. Το καλό απλά είναι ότι δεν θα μείνει έξαλλος για πολύ ώρα. Θα ηρεμήσει σχετικά γρήγορα, αν κι εσύ κάνεις ένα βήμα πίσω.

Σκορπιός

Γενικά, ο Σκορπιός δεν είναι από τα πιο… επιθετικά ζώδια που θα συναντήσεις. Όταν όμως έχει τις μαύρες του ή όταν τα πράγματα δεν του πάνε όπως θέλει, μπορεί να σου κάνει την ζωή κόλαση με γκρίνια, φαγωμάρα και φασαρία. Δημιουργεί ένταση και την συντηρεί. Δύσκολα ξεχνά ό,τι τον αναστάτωσε ή τον πλήγωσε και δεν το προσπερνά. Ακόμα κι όταν ένας καβγάς έχει τελειώσει, μπορεί να τον δεις να τον ξεκινά και πάλι…

Υδροχόος

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, καθώς αρκετά συχνά συνδυάζουμε τον Υδροχόο με την αδιαφορία, αλλά συγκαταλέγεται στο top 3 των πιο ευέξαπτων ζωδίων. Δεν ξεσπούν συχνά και χωρίς ουσιαστικό λόγο, αλλά όταν το κάνουν γίνεται με τον πιο εμφανή και έντονο τρόπο. Ένας θυμωμένος Υδροχόος δεν είναι αυτός που θα θέλατε να συναντήσετε στη ζωή σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share