Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ερωτικό αλισβερίσι» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ταραχή σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

2 Φεβρουαρίου 2023 08:02
«Ερωτικό αλισβερίσι» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ταραχή σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ερωτικό αλισβερίσι» με την σελήνη στον Καρκίνο βλέπει στα ζώδια σήμερα (2/2) η Άση Μπήλιου, η οποία αναφέρεται σε εκείνα που θα επηρεαστούν αισθητά όπως οι Ταύροι.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια της μέρας, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι τόσο απαιτητικές, αντιθέτως είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές.

Η σημερινή μέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι.

Θα είναι πιο εύκολο να κάνουμε αλλαγές και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται στο περιβάλλον που ζούμε, ενώ μπορεί να νιώθουμε καλύτερη την επαφή μας με τους άλλους ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς.

Πιο εύκολα μπορεί να πιάνουμε κουβέντα, αλλά και να μη μένουμε στην επιφάνεια. Επειδή από την Παρασκευή ξεκινούν πιο απαιτητικές όψεις, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα σε όλα τα επίπεδα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό.

Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ή αν θέλετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή διαπραγμάτευση ή ακόμη και μια εκκίνηση προσπαθήστε να μην το αναβάλλετε για το Σαββατοκύριακο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share