Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Γεννημένοι καριερίστες: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σχεδόν πάντα επιτυγχάνουν στη ζωή τους

Έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας

31 Ιανουαρίου 2023 18:47
Γεννημένοι καριερίστες: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σχεδόν πάντα επιτυγχάνουν στη ζωή τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερικά ζώδια φαίνεται πως είναι γεννημένα καριερίστες και σχεδόν πάντα επιτυγχάνουν στη ζωή τους με ό,τι και αν καταπιαστούν. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα γίνουν κροίσοι το 2023.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος για οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνει. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους του και δίνει το 100% του εαυτού του. Επιπλέον, είναι χαρισματικός, φιλόδοξος και έξυπνος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένου Σκορπιού είναι ο Μπιλ Γκέιτς.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω εργάζονται πραγματικά πολύ σκληρά για να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο για ώρες αρκεί να συγκεντρωθούν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Διάσημος και πάμπλουτος Αιγόκερως είναι ο Τζεφ Μπέζος.

ζώδια γεννημένοι καριερίστες

Λέων

Οι Λέοντες είναι δημιουργικοί και πειραματικοί από τη φύση τους. Έχουν το δικό τους τρόπο να κάνουν πράγματα και αυτό είναι που τους δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Επιπλέον, είναι επικοινωνιακοί και έχουν πειστικές ικανότητες. Αν ο Λέων βάλει ένα στόχο δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον υλοποιήσει. Ο δισεκατομμυριούχος Λάρι Έλισον είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένου Λέοντα.

Ταύρος

Οι Ταύροι πιστεύουν στην πολιτική «δούλεψε σκληρά, διασκέδασε ακόμη πιο σκληρά». Μπορούν να είναι πεισματάρηδες κατά περιόδους, αλλά αυτό είναι που τους βοηθά να ξεχωρίζουν σε ό,τι κάνουν. Είναι λογικοί, πνευματικοί και γενικά έχουν δυνατή προσωπικότητα. Ένας συνδυασμός όλων αυτών των χαρακτηριστικών είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη καριέρα. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι Ταύρος.

Φεβρουάριος «φωτιά» από Magic F'Ariel: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζει η Πανσέληνος στον Λέοντα

Ο Φεβρουάριος μπαίνει πολύ φορτσάτος και μάλιστα γεμάτος απρόβλεπτες εκπλήξεις από την Πανσέληνο στον Λέοντα. Ποια θα είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα σύμφωνα με τις προβλέψεις της Magic F'Ariel;

Ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Ήλιος από το ζώδιό σας, σας ζορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Βασανίζεστε αρκετοί για μια αγάπη, για έναν έρωτα, για κάποια ύπαρξη, που δε ξέρετε πώς να την κρατήσετε στη ζωή σας, δίχως όμως να αλλάξουν τα πράγματα. Δηλαδή να είναι δικό σας, αλλά να μην είστε εσείς δικό του.. με τη λογική πάντα ενός Υδροχόου. Πώς το λέμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Παλεύει ο εγωισμός σας, με την καρδιά σας και δε το χειρίζεστε και τόσο νορμάλ. Δείχνετε και πάλι την κάκιστη πλευρά του εαυτού σας! Και ενώ γνωρίζετε το πώς θα το μαζέψετε, φτάνει η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 05/02 και κάνετε ένα μπουμ! Έκρηξη! Συναισθηματική στα σίγουρα, αλλά τόσο απρόβλεπτη και τόσο χαοτική, που άγνωστο το αν θα κάνετε την ανατροπή, με την καλή την έννοια.

Ερωτικά δηλαδή τζίφος η υπόθεση ή μήπως όχι;

Ναι σε φλερτ με άγνωστες υπάρξεις! Ναι σε παιχνίδια του έρωτα με επίσης άγνωστες υπάρξεις! Όχι όμως σε δεσμεύσεις που χαλούν τις ισορροπίες της καθημερινότητάς σας. Καλέ πού τον έχετε θαμμένο, τόσο δα εγωισμό;

Το σύμπαν έχει δυο κρυμμένους Άσους. Ο ένας είναι ο Δίας από τον Κριό, ο οποίος θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να πετύχετε στόχους κάπως δύσκολους και να προχωρήσετε σε project που καιρό τώρα έχουν μείνει στάσιμα. Το καλό σενάριο. Ο Κρόνος από το ζώδιό σας, είναι αυτός που σας περιπαίζει, σας βάζει εμπόδια για να δει κατά πόσο οι επιθυμίες σας βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, ή εγωιστικά;

Διαβάστε τη συνέχεια με τις προβλέψεις των ζωδίων στο...magicfariel.blogspot.com
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share