Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Φωτιά και λαύρα» από την Άση Μπήλιου: «Εκρηκτικές» εξελίξεις τον Φεβρουάριο για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 2 ζώδια

Τι περιμένουμε στον νέο μήνα;

31 Ιανουαρίου 2023 07:46
«Φωτιά και λαύρα» από την Άση Μπήλιου: «Εκρηκτικές» εξελίξεις τον Φεβρουάριο για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» φέρνει στα ζώδια η Άση Μπήλιου, αναφέροντας πως οι εξελίξεις θα είναι «εκρηκτικές» στο επόμενο χρονικό διάστημα, και δη στον Φεβρουάριο, για ορισμένα εξ αυτών.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο πιο σύντομος μήνας της χρονιάς, ο Φεβρουάριος, είναι και ο πρώτος χωρίς ανάδρομες πορείες πλανητών και οι προοπτικές του είναι αξιόλογες. Μέχρι τον Απρίλιο, για τρεις ολόκληρους μήνες, δεν θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες κι αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα στις εκκινήσεις που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό το τρίμηνο απαιτεί να μπούμε σε δράση για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Μέχρι τις 19/02/2023 κυριαρχεί το ζώδιο του Υδροχόου που μας καλεί να εστιαστούμε στις μεγάλες ιδέες και φιλοδοξίες μας, ώστε να βελτιώσουμε όχι μόνο τη δική μας ζωή αλλά και των συνανθρώπων μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Υδροχόος είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό και πολιτικοποιημένο ζώδιο και στον τόπο μας θα διεξαχθούν σύντομα εκλογές. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε σε αυτό το επίπεδο θα έχουμε αρκετές εξελίξεις, αλλά ίσως και ανατροπές ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 05/02/2023.

Η διάθεση για αλλαγές θα κορυφωθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, τόσο εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού που γίνεται ακριβείας στις 04/02/2023 όσο και εξαιτίας της Πανσελήνου στις 05/02/2023 που η πιο στενή όψη της είναι το τετράγωνο με τον πλανήτη των αλλαγών και των ραγδαίων εξελίξεων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share