Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

«Μπλόκο» στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Σε παράκρουση Δίδυμοι, Αιγόκεροι και...

Θα περάσουν από αρκετή... σύγχυση

30 Ιανουαρίου 2023 07:35
«Μπλόκο» στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Σε παράκρουση Δίδυμοι, Αιγόκεροι και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα βάζει «μπλόκο» στα ζώδια, τονίζοντας πως πρέπει να λείψουν οι όποιες παρορμητικές κινήσεις εκ μέρους τους, οδηγώντας σε δύσκολα μονοπάτια.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, μάλιστα, ότι η επίδραση των προηγούμενων ημερών συνεχίζεται και στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να προκαλεί κομφούζιο.

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της ημέρας συνεχίζεται η επίδραση της χθεσινής μέρας, όμως από το απόγευμα και μετά το τοπίο «θολώνει», με την κρίση σας να μην είναι αντικειμενική.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρορμητικές κινήσεις μπορεί να μην βγουν υπέρ σας, όπως υπολογίζετε. Ένα οικονομικό θέμα όμως προχωρά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, όμως μην βιαστείτε να αναλάβετε δράση. Αποφύγετε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το μεσημεράκι φίλοι είναι το κέντρο της προσοχής σας, ενώ από το βράδυ και μετά, έχετε μια πιο εσωστρεφή διάθεση. Μην πείτε λόγια που θα πονέσουν!

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, αν και η προσοχή σας παραμένει εστιασμένη στο οικονομικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ θέλετε πολύ να δράσετε, η βιασύνη και η απερισκεψία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, τα πράγματα όμως θα βελτιωθούν σημαντικά το επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να αποτινάξετε ότι σας κάνει να συμβιβάζεστε. Ωστόσο, η γοητεία σας και τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα παραμένουν στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιείστε λογική, τάξη και σύστημα, επιμονή κι υπομονή και οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν να καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες. Ακόμα, τα οικονομικά δέχονται αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως το ερχόμενο διάστημα είναι σαφώς πιο ελπιδοφόρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, όμως προσοχή σε παγίδες, λόγω υπερβολικών αξιώσεων που ίσως έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά την αντιφατικότητα της ημέρας, σήμερα είναι αρκετά καλή μέρα για τα αισθηματικά σας, αφού η θέληση να περάσετε καλά, αποτελεί το εισιτήριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείχνετε να μην ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε και τι να αποφασίσετε. Ίσως αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share