Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Παλίρροια" από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

28 Ιανουαρίου 2023 14:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα ο Ήλιος θα βρίσκεται σε ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που σημαίνει σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ότι το δίκαιο θα επικρατήσει με τον δύσκολο τρόπο. Η σημερινή ημέρα συνιστά να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και αποφύγετε ηρωισμούς. Με την ευκαιρία, δέιτε τα 3 πιο άτυχα ζώδια για το 2023.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη (28/1)

ΚΡΙΟΣ

Μην επιτρέψετε σε άτομα της οικογένειας να σας επιβαρύνουν με τι προσωπικές ανάγκες. Φροντίστε να επωφεληθείτε σήμερα από την ευκαιρία μιας πρότασης συνεργασίας ή ενός ταξιδιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα επιβάλλεται μια ώριμη και εμπεριστατωμένη έκθεση των κακώς κειμένων. Βρείτε ώρες για να συζητήσετε με τον εαυτό σας για τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αξίζετε και ότι δεν επιτρέπετε σε κανένα να σας μεταχειρίζεται απαράδεκτα. Μη διστάσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις κοινωνικές συναναστροφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η διάθεσή σας κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα σήμερα, φροντίστε να περάσετε μια ήσυχη μέρα και προσπαθήστε να δείτε γεγονότα και καταστάσεις από την αισιόδοξη πλευρά τους.

ΛΕΩΝ

Διασκεδάστε σήμερα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προχωρήσετε με πιο βέβαια βήματα στα μονοπάτια της δημιουργικότητας. Μην είστε απερίσκεπτοι στα οικονομικά σας.

'Παλίρροια' από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι απαραίτητο το ξεκαθάρισμα κάθε είδους «λογαριασμών», καλό θα ήταν λοιπόν να μην προχωρήσετε επιπόλαια, αν δεν είστε καλυμμένοι από κάθε πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Χειριστείτε τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας θέματα με καλή θέληση και ανοιχτό μυαλό. Θα δείτε πως υπάρχουν και από την πλευρά των άλλων τάσεις αμοιβαίας αλληλοκατανόησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχουν περιουσιακά, κληρονομικά ή τραπεζικά θέματα, χειριστείτε τα με σύνεση και σωφροσύνη προκειμένου να δώσετε μια λύση προς όφελος όλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για κοινωνική δραστηριότητα και γενικά για μακροπρόθεσμες αλλαγές. Σήμερα το βράδυ βγείτε για φαγητό με μία καλή παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο καλύτερα μπορείτε σε καθυστερήσεις και αναποδιές που θα μπορούσαν να υπάρξουν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται, μην αποθαρρύνεστε αν κάποια άτομα του φιλικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος δεν εγκρίνουν τις ενέργειές σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος επισημαίνει το οριστικό κλείσιμο πολλών κύκλων, μικρών ή μεγάλων. Προσοχή σήμερα στις παρεξηγήσεις.

Πηγή: elle.gr

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι προ των πυλών και πρόκειται να φερθεί πολύ καλά σε τρία ζώδια που θα δουν την τύχη τους να αλλάζει, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι είναι οι χειρότεροι εραστές.

Με το νέο έτος, οι περισσότεροι έθεσαν νέους στόχους, έκλεισαν κεφάλαια και άνοιξαν καινούρια, ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα σταθούν τυχερά, τον Φεβρουάριο

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τον Φεβρουάριο

Σκορπιός

Θα βγάλετε από τη ζωή σας οριστικά ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας κάνουν καλό και θα δώσετε χώρο σε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας. Ο Φεβρουάριος ίσως φέρει έναν νέο έρωτα στον δρόμο σας. Στήριξη στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως

Ο Φεβρουάριος σας φέρνει στον δρόμο σας έναν νέο έρωτα που φέρνει τα πάνω κάτω, ενώ θα έχετε περισσότερη δημιουργία στη δουλειά σας. Όσοι είναι σε σχέση και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα πάρουν μία απόσταση για να δουν τα πράγματα πιο καθαρά.

Υδροχόος

Αλλαγές προς το καλύτερο φέρνει ο Φεβρουάριος για τον Υδροχόο. Επιπλέον θα θέσετε τα όρια σας σε όσους δεν σέβονται τα “θέλω” σας και τις επιθυμίες και θα ξεκαθαρίσετε καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share