Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πετσόκομα" από την Λίτσα Πατέρα - "Καμπανάκι" για Κριούς, Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

27 Ιανουαρίου 2023 09:23
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στα social media. Η αστρολόγος κρούει το "καμπανάκι" για Κριούς, Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιά 3 ζώδια δεν θα είναι καλή χρονιά στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Οικονομικά θέματα κυριαρχούν.
ΤΑΥΡΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- από σήμερα στους Ιχθύς φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από οικονομικά θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς
υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.
ΛΕΩΝ
Ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν (γ’ δεκ) ακόμα και τα διλήμματα (α’ δεκ).
'Πετσόκομα' από την Λίτσα Πατέρα - 'Καμπανάκι' για Κριούς, Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από σήμερα ξεκινά μια πιο θερμή περίοδος για τα ζητήματα καρδιάς, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς!
ΖΥΓΟΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά το μεσημέρι θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι το μεσημέρι αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν οικονομικά θέματα.
ΙΧΘΥΕΣ
Η είσοδος… της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι προ των πυλών και πρόκειται να φερθεί πολύ καλά σε τρία ζώδια που θα δουν την τύχη τους να αλλάζει, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι είναι οι χειρότεροι εραστές.

Με το νέο έτος, οι περισσότεροι έθεσαν νέους στόχους, έκλεισαν κεφάλαια και άνοιξαν καινούρια, ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα σταθούν τυχερά, τον Φεβρουάριο

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τον Φεβρουάριο

Σκορπιός

Θα βγάλετε από τη ζωή σας οριστικά ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας κάνουν καλό και θα δώσετε χώρο σε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας. Ο Φεβρουάριος ίσως φέρει έναν νέο έρωτα στον δρόμο σας. Στήριξη στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως

Ο Φεβρουάριος σας φέρνει στον δρόμο σας έναν νέο έρωτα που φέρνει τα πάνω κάτω, ενώ θα έχετε περισσότερη δημιουργία στη δουλειά σας. Όσοι είναι σε σχέση και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα πάρουν μία απόσταση για να δουν τα πράγματα πιο καθαρά.

Υδροχόος

Αλλαγές προς το καλύτερο φέρνει ο Φεβρουάριος για τον Υδροχόο. Επιπλέον θα θέσετε τα όρια σας σε όσους δεν σέβονται τα “θέλω” σας και τις επιθυμίες και θα ξεκαθαρίσετε καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share