Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Φτερά στα πόδια» από την Άση Μπήλιου: «Ερωτοχτυπημένοι» και... καλοβολεμένοι οικονομικά Καρκίνοι, Σκορπιοί και άλλα 2 ζώδια

Εξαιρετικά ευχάριστα τα νέα στο «διπλό μέτωπο»

27 Ιανουαρίου 2023 07:31
«Φτερά στα πόδια» από την Άση Μπήλιου: «Ερωτοχτυπημένοι» και... καλοβολεμένοι οικονομικά Καρκίνοι, Σκορπιοί και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαιρετικά νέα προκύπτουν από σήμερα (27/1) από την Άση Μπήλιου, που ευνοεί τα μέγιστα ορισμένα ζώδια, αναφορικά με τις ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις τους, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στους Ιχθείς.

Η θεά του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και του χρήματος, ολοκληρώνει τον κύκλο της στον ζωδιακό με την είσοδο της στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 27/01/2023. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στους Ιχθύς, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το ζώδιο λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αρκεί να σκεφτούμε ότι η Αφροδίτη συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε και σχετιζόμαστε με τους άλλους και οι Ιχθύες είναι το ζώδιο εκείνο που συμβολίζει την ανιδιοτέλεια και την προσφορά χωρίς όρια. Η αγάπη τώρα δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευαισθησίες μας και όλα όσα αισθανόμαστε χωρίς να αναλογιστούμε τις συνέπειες.

Θα είμαστε δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξη μας και δεν θα διστάσουμε να θυσιαστούμε για τους άλλους και να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας επιθυμίες. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θυμίζουν κάτι από παραμύθι ή ένα ερωτικό μυθιστόρημα, αφού ο ρομαντισμός απογειώνεται, όλα μοιάζουν ιδανικά και μας περνάει από το μυαλό η επιθυμία του «για πάντα».

Το συναίσθημα τώρα υπερτερεί και η λογική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο θα κρατήσει μια σχέση και παραβλέπουμε εμπόδια που μπορεί να προκύπτουν. Αντιθέτως, εστιάζουμε στο πόσο δυνατό είναι αυτό που νιώθουμε. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αφού κάποιες φορές μπορεί να παρασυρθούμε από το συναίσθημα και να μην κρίνουμε αντικειμενικά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.
Μέχρι και τις 19/02/2023 που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, προσπαθήστε να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που δεν το αξίζουν και να μην έχετε προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share