Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

27 Ιανουαρίου 2023 07:03
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, δείτε ποιά είναι τα 3 πιο επικριτικά ζώδια.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την Παρασκευή η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και η μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί δυναμική σε γεγονότα. Από την μία δίνονται σταθεροποιητικές λύσεις σε προσωπικά, αισθηματικά και σχέδια, από την άλλη πλευρά δέχεσαι ανταγωνισμό μεγάλο στα επαγγελματικά σου και είναι διάχυτος ο φόβος και η ανασφάλεια! Η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς, να αναμένεις ότι θα κυριαρχήσει η αγάπη και η αρμονία σε κάθε σου υπόθεση και θα δοθούν λύσεις που θα σε ενδυναμώσουν!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την Παρασκευή ολοκληρώνεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα επαγγελματικό βάρος, νιώθεις πιο σίγουρος και σταθερός στα πόδια σου και προετοιμάζεις νέα πλάνα που θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα. Τις απογευματινές ώρες θα απογοητευτείς από κάποια λόγια – κουτσομπολιά που θα ακούσεις! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς και οι ευκαιρίες για δικτύωση, φλερτ και εκπλήρωση ονείρων είναι εδώ για σένα!

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή σιγουρεύεις και σταθεροποιείς σχέδια, επικοινωνίες, δέχεσαι στήριξη από το κοινωνικό περιβάλλον και είσαι αρκετά αισιόδοξος ότι το νερό θα αρχίσει να μπαίνει στο αυλάκι και να λύνονται πολλά από όσα σε ταλάνιζαν. Το απόγευμα θέλω την προσοχή σου στα οικονομικά, προσπάθησε να μην δανείσεις, να μην δανειστείς αλλά προφύλαξε περισσότερο τα αντικείμενά σου, τα δικαιώματά σου, για τυχόν απώλειες. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς και εσύ μπαίνεις σε μία περίοδο που θα αναδειχθεί το επάγγελμα σου και θα καταφέρεις κοινωνικά να πετύχεις αυτά που ποθείς!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 27 Ιανουαρίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, κανείς δεν μπορεί να σταθεί αυτές τις μέρες εμπόδιο στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και στην ανέλιξη της καριέρας σου αφού και σήμερα έχεις σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης. Τις απογευματινές ώρες περνάς μία προσωρινή πικρία και απογοήτευση από κάποιο άτομο του στενού σου περιβάλλοντος ή από κάποιο συνεργάτη, γρήγορα θα το ξεπεράσεις! . Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς, να αναμένεις χαρούμενες ειδήσεις για οικονομικά, αλλά και στα αισθηματικά σου ένα νέο έρωτα κάτω από περίεργες συνθήκες.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, μία χαρούμενη Παρασκευή ανοίγεται μπροστά σου, υπάρχουν πολλά σχέδια που κάνεις για σήμερα αλλά και για τις μέρες που ακολουθούν, είσαι μέσα στο κέφι, την αισιοδοξία και σιγουρεύεσαι για κάποια ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Προσπάθησε μόνο να μην βιάζεσαι σε εργασιακές επιλογές και να μην υπέρ-φορτώνεις το πρόγραμμά σου! . Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς, βελτιώνοντας την ερωτική σου διάθεση, την ψυχολογία σου και … το πορτοφόλι σου!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή ανακουφίζεσαι από την έκβαση κάποιων εργασιακών και οικονομικών σου υποθέσεων και ξαλαφρώνεις γιατί νιώθεις πιο σίγουρος για όλα όσα έπονται να ακολουθήσουν! . Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς, μπαίνεις λοιπόν σε μία περίοδο όπου η αισθηματική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο, θα βελτιωθούν οι σχέσεις, οι συνεργασίες σου, αλλά θα βιώσεις πολύ περισσότερη αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή η μέρα σου χτυπά στον ρυθμό του έρωτα και της συντροφικότητας. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και μπαίνουν σε μία πιο σταθερή τροχιά, ξεπερνάς παράπονα, γκρίνιες και αμφιβολίες, ενώ αφήνεις πίσω σου το πικρό παρελθόν που σε αδίκησε και φέρθηκε σκάρτα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς, βελτιώνονται αισθητά την καθημερινότητά σου, την φυσική σου κατάσταση, αλλά και την εργασία σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, οι ρυθμοί σου συνεχίζονται να είναι τεταμένοι και αυτή την Παρασκευή, προσπαθώντας να κλείνεις εκκρεμότητες και βαρίδια στην καθημερινότητά σου! Στην πορεία της ημέρας ανακουφίζεσαι για κάποιο ζήτημα οικογενειακό, ή ακόμα και από κάποια αδιαθεσία! Το απόγευμα καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σε ζορίζουν, σε αγχώνουν αλλά οι λύσεις που θα δοθούν θα είναι οι βέλτιστες. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς, εγκαινιάζοντας μία νέα «χρυσή εποχή» όμορφων εξελίξεων στα αισθηματικά!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 27 Ιανουαρίου

Τοξότης

Επιτέλους Παρασκευή λες με χαρά σήμερα αγαπητέ μου Τοξότη και με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού, το κέφι σου συνεχίζει να είναι αμείωτο και οι ευκαιρίες για καλοπέραση και ανεμελιά είναι πολλές. Το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου λειτουργεί σταθεροποιητικά στα αισθηματικά σου, ενώ οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις της ημέρας θα μπορέσουν να φέρουν δέσμευση και υλοποίηση σχεδίων! Προσοχή χρειάζεται να δείξεις μόνο στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί κάποιος θα θελήσει να σε ξεγελάσει! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς, από αυτή την θέση θα εντείνει τον συναισθηματισμό σου αλλά θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις και τις οικογενειακές σου σχέσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Παρασκευή της εγρήγορσης θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας για σένα! Ηρεμείς ψυχολογικά από την τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων, αλλά και από την στήριξη της οικογένειας που σε βοηθά με κάθε τρόπο αυτό τον καιρό να ορθοποδήσεις και να δεις τα πράγματα θετικά! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς από αυτή την θέση θα προσφέρει καλές ευκαιρίες για επικοινωνίες, συναντήσεις, φλερτ, ενώ και στον οικονομικό τομέα μπαίνεις σε περίοδο προτάσεων και συζητήσεων που σε συμφέρουν πολύ !

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Παρασκευή είσαι σε θετική διάθεση και θέλεις να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις αλλά και να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου! Δίνεις λύσεις σε φλέγοντα προβλήματά σου και συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα έπρεπε να ωριμάσουν και να φτάσουν στο σημείο να γίνουν πραγματικότητα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη -ο πλανήτης που συνδέεται με τον χρήματα αλλά και τα αισθήματα – περνά σήμερα στους Ιχθείς και βοηθά σημαντικά την τόνωση των οικονομικών σου! Το πορτοφόλι σου θα αρχίσει να γεμίζει και εσύ μετά από καιρό θα νιώσεις και πάλι αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την Παρασκευή η Αφροδίτη ο πλανήτης που συνδέεται με τα χρήματα αλλά και τα αισθήματα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου! Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται, σου δίνονται ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή, να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, να έλξεις κοντά σου αυτό που θέλεις και ποθείς. Παράλληλα σήμερα, καταφέρνεις και λύνεις ένα οικονομικό ζήτημα και κλείνεις κάποιες εκκρεμότητες που ήταν ευθύνη σου να τις διαχειριστείς! Η μέρα λοιπόν είναι αποδοτική και … απολαυστική.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share