Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Χαρμολύπη" από την Βάσια Μαυράκη - "Καμπανάκι" για Κριούς, Διδύμους και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

25 Ιανουαρίου 2023 12:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα (25/1) η Βάσια Μαυράκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας». Σύμφωνα με την αστρολόγο ο Ήλιος βρίσκεται σε Εξάγωνο με την Σελήνη, ανοίγοντας δρόμους χαράς και βιασύνης. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι τα πιο αδίστακτα ζώδια.

Θα τρώνε με...χρυσά κουτάλια: Αυτά τα 4 ζώδια θα γίνουν «κροίσοι» μέσα στο 2023

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν 4 ζώδια που προσελκύουν πιο εύκολα τον πλούτο από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένα για να κερδίζουν χρήματα. Όπως φαίνεται τα εν λόγω ζώδια μπορούν να γίνουν «κροίσοι» μέσα στο 2023 και να τρώνε με...χρυσά κουτάλια.

Με την ευκαιρία αυτά είναι τα 5 ζώδια που κολλάνε σε κάθε σχέση.

Σύμφωνα με το bovary αυτά τα τέσσερα ζώδια πάντα έχουν τύχη με τα οικονομικά τους. Οι συνθήκες πάντα λειτουργούν υπέρ τους και με κάποιο μαγικό τρόπο όλο και κάτι γίνεται και παρουσιάζονται ευκαιρίες από εκεί που δεν τον περιμένουν που μπορούν να αποκτήσουν χρήματα.

Σε έναν αστρολογικό χάρτη, ο δεύτερος, ο ένατος και ο ενδέκατος οίκος είναι εκείνοι που συνδέονται με τα οικονομικά θέματα.

Ο πλανήτης Δίας είναι ο φορέας του πλούτου και της καλοτυχίας. Αν τη στιγμή της γέννησης βρισκόταν σε κάποιον από αυτούς τους τρεις οίκους, αποτελεί μια ένδειξη ότι το άτομο θα έχει μια καλή οικονομική κατάσταση στη ζωή του. Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη και τον Άρη.

ζώδια κροίσοι μέσα στο 2023

Αν η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται σε δύο από τους προαναφερθέντες οίκους στο γενέθλιο ωροσκόπιο, τότε θα υπάρχει μια σταθερότητα στα οικονομικά.

Τα 4 ζώδια που προσελκύουν το χρήμα και είναι τυχερά με τα οικονομικά τους

Κριός

Αυτό το ζώδιο έχει ως απώτερο στόχο την οικονομική του επιτυχία. Είναι παθιασμένος με τις οικονομικές απολαβές και την νίκη γενικότερα και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Είναι ενθουσιώδης, παίρνει ρίσκα και είναι παρορμητικός. Για αυτό και αν του τύχει κάτι στραβό στα οικονομικά του, μπορεί να ξεκινήσει από το μηδέν και να δημιουργήσει ξανά την περιουσία που είχε και να την πολλαπλασιάσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει μια αγάπη στη ύλη, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι θέλει τα οικονομικά του να πηγαίνουν πολύ καλά. Αυτό το ζώδιο όσα περισσότερα χρήματα έχει στον λογαριασμό του τόσο περισσότερο ασφαλής νιώθει. Έχει μια δεξιοτεχνία στο να παίρνει σωστές αποφάσεις και πάντα έχει χρήματα για τις έκτακτες περιπτώσεις. Ο Ταύρος με ό,τι κι αν ασχοληθεί κατορθώνει να το κάνει καλά, γιατί είναι εργατικός και έχει καλή κρίση των πραγμάτων. Είναι περισσότερο τυχερός στα οικονομικά παρά στα ερωτικά του.

Λέων

Ο Λέων θέλει να είναι ο αρχηγός, ο πρώτος και αυτός που τον θαυμάζουν όλοι. Είναι γενναιόδωρος και τυχερός στο θέμα των χρημάτων. Απεχθάνεται να εξαρτάται οικονομικά από κάποιον άλλον και έχει την τύχη να βγάζει χρήματα από καταστάσεις που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός

Έχει πάθος, διαίσθηση και μυστικοπάθεια. Αυτό το ζώδιο θέλει να εξουσιάζει τους άλλους και ξέρει ακριβώς τον τρόπο πώς να το πετύχει. Είναι καλός αποταμιευτής και έξυπνος επενδυτής. Όσο ψηλά κι αν φτάσει, πάντα στοχεύει να μαζέψει ακόμα περισσότερα χρήματα. Και το καταφέρνει...

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share