Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου;

Τι λένε τα άστρα;

22 Ιανουαρίου 2023 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, δείτε ποια ζώδια θα διαπρέψουν αισθηματικά και επαγγελματικά.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις στόχους, όνειρα, σχέδια και να βελτιώσεις παράλληλα το φιλικό τομέα, είτε με νέα άτομα, είτε με ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων! Η μεγάλη θετική αλλαγή μόλις ήρθε και η μέρα σου είναι ανοιχτή σε εκπλήξεις και όμορφες ευκαιρίες!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αρχίσεις να κάνεις νέα σχέδια στον τομέα της καριέρας και της κοινωνική σου εικόνας! Σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις πρόοδο, ανέλιξη, παράλληλα όμως απαιτείται και από σένα σοβαρή και σωστή στάση, σε δουλειά, κοινωνία και οικογένεια! Αφιέρωσε κάποιες ώρες της ημέρας για να οργανώσεις το μέλλον σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και τύχη, κυρίως σε επαφές, εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές και την κοινωνική ζωή. Ξεκινά μία χαρούμενη περίοδος αισιοδοξίας και επιτυχίας! Η αισιοδοξία σου και οι ξαφνικές αναλαμπές σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να έχεις μία απίστευτα κοινωνική και ανανεωτική ημέρα!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, σου ανοίγονται δρόμοι για οικονομική αλλά και ερωτική βελτίωση, στη ζωή σου! Φρόντισε μόνο να κλείσεις έγκαιρα οικονομικές εκκρεμότητες και να μην είσαι απαιτητικός στην συναισθηματική σου ζωή, ώστε να μην υπάρξουν προκλήσεις που θα σε απογοητεύσουν..! Η μέρα σου είναι ιδανική για ψυχική ανασυγκρότηση!

προβλέψεις για ζώδια την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχονται νέα ξεκινήματα και δυνατότητες στην συντροφική σου ζωή, ωστόσο πρέπει να φερθείς ώριμα και με σύνεση. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, που είναι σημαντικές για να επαναφέρεις στην ζωή σου την ελπίδα, την αισιοδοξία και την πίστη! Πες ναι σήμερα σε νέες γνωριμίες και σε δικτύωση

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, αφιερώνεις χρόνο για να ανασυγκροτήσεις το πρόγραμμά σου και για να βάλεις σε τάξη την ζωή σου! Σου παρουσιάζονται όμως και νέες ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο αλλά και σωματική, εμφανισιακή και ψυχική ανανέωση! Τα οικονομικά σου αναβαθμίζονται και οι προσπάθειές σου επιτέλους πιάνουν τόπο!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχονται για σένα μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου! Η μέρα είναι απόλυτα ψυχαγωγική και ευνοείσαι για φλερτ, διασκέδαση, νέες πιπεράτες γνωριμίες αλλά και για αρκετή ανεμελιά! Βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα του ενθουσιασμού, χαίρεσαι σαν μικρό παιδί και αισθάνεσαι ότι η τύχη είναι πλέον η καλύτερη σου φίλη!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις οικογενειακά θέματα, όπως κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που επιστρέφουν και έχεις ευκαιρία για επανένωση και επανασύνδεση! Στα θετικά νέα της ημέρας είναι ότι και οι οικογενειακές σχέσεις αποκαθίστανται ή ότι λύνεται ένα οικογενειακό ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην κοινωνική ζωή αλλά και στις μετακινήσεις σου! Η μέρα φέρνει πολλά και ευχάριστα νέα , ευκαιρίες για σύντομες εξορμήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες που αποτελούν την έκπληξη της εποχής! Πες ναι σε καινούργιες προτάσεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνονται όλες οι απαραίτητες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τον οικονομικό αλλά και τον ερωτικό τομέα! Πάθος και ερωτισμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας ενώ και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αναγνωρίζεις πλέον, ότι έχει έρθει ο καιρός να δίνεις προτεραιότητα σε ότι αξίζει και σε ότι σε εξελίσσει!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο σου έφτασε η ώρα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Ανανεώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, βελτιώνεις την εικόνα σου και έλκεις κοντά σου σαν μαγνήτης αυτό που πραγματικά επιθυμείς! Είναι κατάλληλη η μέρα για να κάνεις νέα, μεγάλα σχέδια για το μέλλον σου, χωρίς να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεσαι σε φάση εσωτερικής ανασυγκρότησης και ανανέωσης. Παράλληλα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να κινηθείς παρασκηνιακά, να μάθεις σημαντικά μυστικά ή ακόμα και να ζήσεις έναν καυτό – μυστικό έρωτα! Συνειδητοποιείς σήμερα ότι κάποιες στιγμές είναι καλό να μην ανακοινώνονται κάποια σχέδια και σου αρέσει να προστατεύεις την ιδιωτικότητά σου!

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share