Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά": Αυτά είναι τα 5 πονηρά μυαλά του ζωδιακού

Ποιος είναι ο πιο kinky από όλους;

19 Ιανουαρίου 2023 09:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση: «δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις, μόνο πονηρά μυαλά».

Σε αστρολογικό επίπεδο τα πιο πονηρά ζώδια είναι πέντε στο σύνολο. Έχουν μια εγγενή κλίση προς την πονηριά και δεν συνηθίζουν να εξαπατώνται από τους άλλους. Εμπιστεύονται την ισχυρή διαίσθησή τους και δείχνουν ικανοί να διαβάζουν τους ανθρώπους σαν ανοιχτό βιβλίο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Καλύτερα να τους ντύνεις παρά να τους ταΐζεις: Αυτά τα 4 ζώδια θα πάρουν κιλά μέσα στο 2023

Αυτά είναι τα 5 πονηρά μυαλά του ζωδιακού με σειρά προτεραιότητας

'Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά': Αυτά είναι τα 5 πονηρά μυαλά του ζωδιακού

Σκορπιός

Οταν σε κοιτάξουν τα μάτια ενός Σκορπιού, θα το νιώσεις. Εχει όχι μόνο το πιο πονηρό βλέμμα, αλλά και το πιο πονηρό μυαλό. Ένας Σκορπιός είναι ο εγκέφαλος πίσω από κάθε μπελά. Οι πονηροί τρόποι τους είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και αδύνατο να κατανοηθούν. Εχει μυστηριώδη προσωπικότητα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα πιο πονηρά ζώδια.

Κριός

Αυτό το ζώδιο έχει μεγάλη φαντασία και το μυαλό του οργιάζει. Το σεξ είναι πολλές στην σκέψη του και είναι φουλ ανταγωνιστικό. Του αρέσει να διεκδικεί και δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσει δεδομένο το ταίρι του, γιατί χάνει το ενδιαφέρον του.

Λέων

Είναι μόνιμα παθιασμένος με τα πάντα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει εις πέρας κάθε αποστολή που αναλαμβάνει. Είναι ο άνθρωπος που αποπνέει αυτοπεποίθηση και πολλές φορές τον κατηγορούν ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Είναι το κέντρο της προσοχής και πολύ διασκεδαστικός στην παρέα.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει πονηρό μυαλό, αλλά δεν του φαίνεται. Ο Ταύρος είναι προσγειωμένος και σοβαρός και δεν μπορείς να τον καταλάβεις πότε κάνει πονηρές σκέψεις. Είναι αρκετά καχύποπτος με τους γύρω του και δύσκολα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του.

Δίδυμος

Είναι ο άνθρωπος που θα μπει στον χώρο και θα μιλήσει σχεδόν με όλους. Φουλ κοινωνικός, του αρέσει το φλερτ και έχει την επικοινωνία στο τσεπάκι του. Το μυαλό του είναι πονηρό και αυτό κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share