Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

14 Ιανουαρίου 2023 06:49
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια τρώγονται με τα ρούχα τους.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Σάββατο η διάθεσή σου είναι συντροφική αλλά και κοινωνική! Κάνεις τα πάντα για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και η Σελήνη από το Ζυγό, σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο ή τα πρόσωπα που συνδέεσαι στενά! Συνάμα, φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε παρασύρουν για διασκέδαση και για όμορφες στιγμές! Οι ικανοποιήσεις αναμένονται σε όλα τα επίπεδα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο Ζυγό και να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, δεν σε συγκινούν οι περιπέτειες και οι εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα, αλλά και το πώς θα καταφέρεις να κατακτήσεις τους στόχους σου! Είναι η κατάλληλη περίοδος, για διακοπή κακής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης αλλά και για … μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, και η μέρα σου είναι γεμάτη απόλαυση, διασκέδαση, όμορφα μηνύματα και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις! Ξεφεύγεις από την ρουτίνα, κάνεις πράγματα διαφορετικά, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα γνωριμίες από διαδίκτυο, επικοινωνίες με άτομα που ήσουν ή είσαι σε απόσταση!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτό το Σάββατο αφιερώνεις τον χρόνο σου στα πολύ λίγα κοντινά σου πρόσωπα που είναι ή τα νιώθεις οικογένεια! Έχεις ανάγκη να ανοίξεις την ψυχή σου, να πεις όλα όσα αισθάνεσαι, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να περάσεις όμορφες, χουχουλιάρικες, χειμωνιάτικες στιγμές, με ότι είναι πολύτιμο και σημαντικό για σένα! Η διάθεσή σου είναι καλή και τα γεγονότα της ημέρας είναι ουδέτερα και αυτό σε βοηθά να ανασυντάξεις δυνάμεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου;

Λέων

Λιονταράκι μου αγαπημένο, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να περιμένεις όμορφα μηνύματα που θα σε ξεσηκώσουν! Στα αισθηματικά σου λαμβάνεις κάποια συναισθηματική ικανοποίηση, ενώ αν έχεις σχέση μπορείς να απολαύσεις μία απίστευτη ημέρα που θα σε φέρει πολύ κοντά με το ταίρι σου! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε αγαπούν, σε νοιάζονται και το δείχνουν τόσο με τα λόγια τους όσο και με τις πράξεις τους!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα Σάββατο θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης σου προσφέρεται μία εργασιακή και οικονομική ικανοποίηση! Στις προσωπικές σου σχέσεις μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα ηρεμήσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης προσωπικότητας σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου Ζώδιο και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, μπορείς να προσμένεις ότι θα έχεις ένα Σάββατο απολαυστικό, διασκεδαστικό και ιδιαίτερα ερωτικό! Είσαι περισσότερο ο εαυτός σου, δείχνεις τα συναισθήματά σου και αυτά βρίσκουν ανταπόδοση! Η μέρα είναι ιδανική για ερωτικές στιγμές, για να πας σε μία θεατρική παράσταση, σε μία μουσική εκδήλωση, αλλά και για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά! Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ικανοποίησή σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού καλό θα ήταν, να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής! Προτίμησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση! Όπως και να'χει, θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη και ναι λαμβάνεις χρήματα! Δέχεσαι μία επαγγελματική ικανοποίηση και μπορείς πιο άνετα να ανταπεξέλθεις στο απαιτητικό κλίμα των ημερών! Όμως είναι και μία μέρα που θα δουλέψεις πολύ περισσότερο και με τον εαυτό σου αλλά και την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου για σήμερα Σάββατο να απολαύσεις την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες, την κοινωνικότητα , την καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις, αλλάζεις νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία! Το ευεργετικό τρίγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με την Αφροδίτη από το Ζώδιο σου, σε βοηθά με κάθε τρόπο να ανανεωθείς (ιδανική μέρα για αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση)

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο είναι φανερό ότι είσαι αρκετά ευσυγκίνητος και είναι σαν να περιμένεις σε αναμμένα κάρβουνα για να εξελιχθεί μία προσωπική σου υπόθεση (οικονομική ή αισθηματική)! Προσπάθησε να μην δραματοποιείς τις καταστάσεις, γιατί αυτό που προσμένεις θα έρθει, απλά όχι αυτή την ημέρα! Άνοιξε την καρδιά σου και μοιράσου αυτά που αισθάνεσαι αυτό τον καιρό, θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις!

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share