Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ερωτικό γιουρούσι από τον Κώστα Λεφάκη: «Έκρηξη» στις σχέσεις για Κριούς, Λέοντες και άλλα δύο ζώδια

Τα βλέπει... ωραία στα προσωπικά μας ο αστρολόγος

11 Ιανουαρίου 2023 10:26
Ερωτικό γιουρούσι από τον Κώστα Λεφάκη: «Έκρηξη» στις σχέσεις για Κριούς, Λέοντες και άλλα δύο ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης ασχολείται αρκετά με τις σχέσεις αυτές τις ώρες, προειδοποιώντας τα ζώδια για μια ερωτική «έκρηξη», που πρόκειται να βιώσουν.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου φέρνει έντονα συναισθήματα γενικού περιεχομένου, που οδηγούν σε δύσκολα και ανατρεπτικά συμπεράσματα, με την Άση Μπήλιου να μιλά για οικονομική ορθοπόδηση.

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη, και η κατάσταση στα αισθηματικά σας φτιάχνει την ψυχολογία σας. Προγραμματίστε μια εκδρομή σύντομα αν μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία δύσκολη μέρα που μπορεί να φέρει απογοητεύσεις και κάποια εμπόδια. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί την βοήθειά σας. Μην λέτε πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία δύσκολη μέρα για την εργασία σας, καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν όλα τα αποθέματα των αντοχών σας. Μην γίνεστε τόσο ευαίσθητοι απέναντι στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην είστε τόσο ευερέθιστοι στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και συγκρατείστε τις ευαισθησίες σας. Προσπαθήστε να διακοσμήσετε και να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά η ερωτική σας ζωή θα σας προσφέρει σπάνιες συγκινήσεις. Η σωστή διαχείρισή σας δίνει λύσεις στις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας μπορεί να σας συγκλονίσουν ευχάριστα. Τώρα μπορείτε να δείτε μία κατάσταση σε βάθος.

Κώστας Λεφάκης σχέσεις

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε να κάνετε εσπευσμένες κινήσεις στα οικονομικά σας, παρόλη την αισιοδοξία σας. Φροντίστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία και πίστη για το αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, καθώς μία ευχάριστη είδηση σταματάει τις επαγγελματικές σας ανησυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες ατυχείς συμπτώσεις που θα σας αιφνιδιάσουν. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και φανείτε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σας την περίοδο αυτή θα σας προσφέρει μία θαυμάσια ευκαιρία. Φανείτε προνοητικοί στις διαδικασίες και χειριστείτε το θέμα με πιο ανοικτό μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως οι ενέργειές σας για την προώθηση κάποιων επαγγελματικών σας σχεδίων, να βρουν μεγαλύτερες αντιστάσεις απ’ όσο υπολογίζατε. Μην αποθαρρύνεστε όμως.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας πιέσουν κάπως σήμερα. Τακτοποιείστε τις εκκρεμότητες σας χωρίς άγχος και βιασύνη. Συζητείστε ήρεμα με τον σύντροφο σας τα προβλήματά σας.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share