Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

11 Ιανουαρίου 2023 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο το 2023.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, η μέρα σου είναι αρκετά απαιτητική, με στρες και φορτωμένη καθημερινότητα! Οι εκκρεμότητες, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, θα απαιτήσουν την άμεση δράση σου, προκειμένου να τακτοποιηθούν και να διευθετηθούν!

Με ό,τι καταπιάνεσαι τώρα, το φροντίζεις ιδιαίτερα σχολαστικά και επικεντρώνεσαι σε όλες τις λεπτομέρειες. Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου! Είναι το καλύτερο διάστημα για να πάρεις την απόφαση να κόψεις κακές συνήθειες και να βελτιώσει την διατροφή σου!

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, αυτή η Τετάρτη είναι γεμάτη από αισιοδοξία, ελπίδα και χαρούμενα νέα αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει το βράδυ τρίγωνο με τον ουρανό από το ζώδιο σου!

Ένας ευχάριστος τόνος δίνεται λοιπόν στην ημέρα σου με πολλές επικοινωνίες, νέα σχέδια για την πορεία σου και ευκαιρίες όμορφων αλλαγών! Θα μπορέσεις να εκφράσεις εποικοδομητικά και ορθά, την δημιουργικότητα σου και την μοναδικότητα σου! Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια, που θα έχουν αναγνώριση και θαυμασμό από τον περίγυρο σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η μέρα είναι κάπως εύθικτη και νευρική αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας δυσαρμονική γωνία με τον Άρη που είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου! Νεύρα και πάλι νεύρα λοιπόν , ιδιαίτερα για ζητήματα οικογενειακά, αλλά και μέσα σου νιώθεις σαν ένα ηφαίστειο που βράζει! Αναλογίζεσαι υποθέσεις του παρελθόντος και προσπαθείς να λύσεις παρεξηγήσεις που έχουν μείνει από το περασμένο έτος!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 11 Ιανουαρίου

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη (κυβερνήτη σου) να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σκέψεις, τις ιδέες σου και επικοινωνείς με κάθε τρόπο!

Ετοιμάσου για πολλά ευχάριστα τηλεφωνήματα και μηνύματα και πιθανόν να αυξηθούν την σημερινή ημέρα και οι μετακινήσεις σου! Ενασχόληση με το διαδίκτυο, ενδείκνυται! Οι βραδινές ώρες φέρνουν ένα μήνυμα έκπληξη ιδιαίτερα για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Λέων

Σήμερα αγαπητό Λιοντάρι, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου θα επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στα κεκτημένα σου, στα οικονομικά σου, αλλά και σε ότι έχει για σένα αξία και σπουδαιότητα!

Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ηρεμήσουν αρκετά και να σε καθησυχάσουν, μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος! Είναι μέρα που θα σε βοηθήσει να βρεις ριζικές λύσεις σε οικονομικά θέματα! Επιπλέον, καταφέρνεις να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές θα ενισχυθούν ιδιαίτερα! Οι πρωινές ώρες θα είναι αρκετά απαιτητικές και νευρικές, ιδιαίτερα για θέματα εργασίας, προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τον καβγά!

Στην πορεία της ημέρας ίσως έχεις πολλές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου και αυτό θα σε πηγαίνει πίσω, αλλά μπορεί η συμπεριφορά σου να κριθεί και αρκετά εγωιστική!

Ζυγός

Σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη από την Παρθένο σε προτρέπει για λίγο να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή και με τον τρόπο αυτό, να καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα, άγχος και φοβίες! Επιπλέον, ένα χαρμόσυνο νέο, έρχεται παρασκηνιακά και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Ιδανική μέρα για να κλείσεις εκκρεμότητες και να αποφορτιστείς από παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί!

Σκορπιός

Σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ο φιλικός σου περίγυρος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και στην πορεία των σχεδίων σου, αφού μία συμβουλή ενός καλού σου φίλου, θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου! Το πρωί της Τετάρτης ίσως σταθεί αρκετά νευρικό λόγω ειδήσεων για τα οικονομικά σου! Το βράδυ της Τετάρτης έχει όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 11 Ιανουαρίου

Τοξότης

Για σήμερα Τετάρτη φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στην καριέρα σου, στην προβολή σου, στην ανάδειξη της εργασίας σου και στην επίτευξη των στόχων σου! Έχεις αρκετές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους και το πρωί ίσως χαρακτηριστεί αρκετά οξύθυμο ιδιαίτερα για τις συνεργασίες σου! Η πορεία της ημέρας σε βοηθά να συγκροτηθείς και να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα σε όλα όσα έχεις βάλει στόχο να πετύχεις!

Αιγόκερως

Μία άκρως τυχερή και ευδιάθετη ημέρα είναι εδώ για εσένα φίλε μου Αιγόκερε! Αυτή την Τετάρτη με την Σελήνη από την Παρθένο θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα κακώς κείμενα, με ποικίλους τρόπους! Απολαμβάνεις περιπέτεια και καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι η ιδανική ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, ευνοούνται!

Υδροχόος

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Υδροχόε, η Σελήνη από την Παρθένο σου υπόσχεται αλλαγές και προσωπική μεταμόρφωση! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, από κάθε τι που σε φορτίζει δυσάρεστα ψυχολογικά, να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ή ακόμα και τις αδιέξοδες σχέσεις του χτες που σε φθείρουν και να ξεκινήσεις τα πάντα από το μηδέν! Η πειθώ και η διορατικότητα σου, είναι οι σύμμαχοι σου, για ό,τι στοχεύεις! Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σε ζορίζει αυτή την ημέρα!

Ιχθύς

Για σήμερα Τετάρτη φίλε Ιχθύ, η Σελήνη κινείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών! Το πρωινό είναι αρκετά νευρικό και συμβαίνουν γεγονότα που σε αποσυντονίζουν ή και σε θυμώνουν, ιδιαίτερα με συνεργάτες σου! Η πορεία της ημέρας όμως, είναι ευεργετική, είσαι περιζήτητος και το τηλέφωνό σου βαράει διαρκώς ενώ προς το βράδυ έχεις μία είδηση ή μία πρόταση έκπληξη!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share