Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

9 Ιανουαρίου 2023 06:33
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο το 2023

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα έχεις κάποιες ξαφνικές ειδήσεις, νέα ή συζητήσεις στον τομέα της καριέρας που θα ευνοήσουν την πρόοδο σου αλλά και την κοινωνική εικόνα σου. Εκμεταλλεύσου τις πρωτότυπες ιδέες σου και διόρθωσε παλαιά λάθη! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, η μέρα σου υπόσχεται και ερωτικές περιπέτειες που θα σε συναρπάσουν!

Ταύρος

Ταυράκι μου, για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό φέρνει στην καθημερινότητά σου ευχάριστα τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα αποτελέσουν έκπληξη, αλλά και ψυχαγωγικές μετακινήσεις και τυχαίες συναντήσεις! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, θα έχεις και πολύ θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή με τον Ουρανό θα υπάρξουν ξαφνικές συγκυρίες και γεγονότα θα σου φέρουν πίσω το χαμόγελο σου στον συναισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Πάθος στα ύψη, ειδικά αν σε ενδιαφέρει το παρελθόν! Όσο για το καυτό και ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, βάζει αέρα αισιοδοξίας στα αισθηματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα ζήσεις μία όμορφη ερωτική περιπέτεια!

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό η συντροφική ζωή ευνοείται ιδιαίτερα μέσω της επικοινωνίας και μάλιστα στα ξαφνικά! Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία σου! Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σε ανακουφίσει για μία οικονομική σου υπόθεση! Οι ερωτικές στιγμές θα είναι πιπεράτες!

Λέων

Λιονταράκι μου αγαπημένο, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα υπάρξουν απρόσμενα θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, χάρη στις έξυπνες και πρωτοποριακές σου ιδέες. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και λάμπεις! Όσο για το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Άρη, είναι βέβαιο ότι η ερωτική σου ζωή θα έχει τις συναρπαστικές της στιγμές για σήμερα!

Παρθένος

Υπεραναλυτικέ αλλά απόλυτα λογικέ Παρθένε μου, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα έχεις απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα και επαφές στον ερωτικό τομέα σε κάνουν ξανά να χαμογελάσεις! Πιθανές ερωτικές εξομολογήσεις από το παρελθόν! Μία ακόμα θετική γωνία ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, σε βοηθά να μπεις σε πολύ καλούς ρυθμούς στην εργασία και στο σπίτι!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου;

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα υπάρξουν ξαφνικές λύσεις σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπιτικό σου, ανακουφίζεσαι και παίρνεις χαρά! απρόσμενο μήνυμα από το παρελθόν θα σε κάνει να χαμογελάσεις και πάλι! Όσο για το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σε βοηθά αυτή την ημέρα να πάρεις μία μεγάλη αισθηματική ικανοποίηση! Ευνοείται ευχάριστος χρόνος με τα παιδιά!

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, δεν λείπουν οι όμορφες επικοινωνιακές εκπλήξεις αλλά και οι συναντήσεις! Σε χαρακτηρίζουν ευστροφία και δύναμη λόγου. Επιπλέον έρχονται σημαντικές σπουδαίες ευκαιρίες από το πουθενά, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και τις επαφές σου! Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος! Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, προσφέρει εγρήγορση και ικανοποίηση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, το ζώδιο σου για σήμερα Δευτέρα δέχεται Ξαφνικές ευκαιρίες στα αισθηματικά και στα οικονομικά! Με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, θα μπορέσεις να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια που είχαν μείνει στην μέση, αλλά θα έχεις και θετικά νέα για μία οικονομική υπόθεση του παρελθόντος! Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη προσφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική συνάντηση που θα σε παθιάσει!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και με το σημερινό τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις μέσα από επαφές και μετακινήσεις! Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μπόλικη επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος! Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, προσφέρει ικανοποίηση για ζητήματα εργασίας και οικονομικών!

Υδροχόος

Απρόβλεπτε και Επαναστατικέ μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, προσφέρει για σένα ευχάριστες εκπλήξεις και εναλλαγές που σε ξαλαφρώνουν και σου δίνουν σπιρτάδα! Ίσως μάθεις ένα μυστικό που σε αφορά και σε ευνοεί! Μήνυμα από έναν κρυφό ή παλαιό έρωτα έρχεται ξαφνικά! Τέλος, η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, προσφέροντας ανανέωση, έρωτα, εκπλήξεις και πολύ πάθος!

Ιχθύς

Τρυφερέ και φιλεύσπλαχνε Ιχθύ μου, για σήμερα Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα έχεις ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά μηνύματα, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους που θα σε χαροποιήσουν και μάλιστα απρόσμενα! Μία φιλική ή ερωτική επανασύνδεση είναι πιθανή τώρα! Το ευεργετικό τρίγωνο Αφροδίτης Άρη, αναμένεται να σε ανακουφίσει από μία έννοια ή προβληματισμό που είχες στο σπίτι και στα επαγγελματικά!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share