Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

8 Ιανουαρίου 2023 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο το 2023

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα χαρμόσυνη και κεφάτη! Μπαίνει σε προτεραιότητα η κοινωνική σου ζωή και η καλοπέραση σου και καλά κάνεις! Καταφέρεις και προβάλλεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και προσφέρεις τα συναισθήματα σου απλόχερα στους άλλους! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση την σημερινή ημέρα!

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα , έχεις εύνοια στις συγγενικές και οικογενειακές σου συναναστροφές, λόγω της γλυκιάς και τρυφερής προσωπικότητας σου! Επιπλέον θα ασχοληθείς πιο πολύ με την επίλυση προβλημάτων και την διαχείριση ζητημάτων, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σου!

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα θα καταφέρεις στην κοινωνική σου ζωή, να αισθανθείς απόλυτα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και συνομιλίες, κάποιοι θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους για εσένα και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει απόλυτα, όσον αφορά την προώθηση και την υλοποίηση των σχεδίων σου!

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα θα καταφέρεις, με διάφορους τρόπους, να αισθανθείς και πάλι ήρεμος και δυνατός μέσα σου! Θα νιώσεις ξανά, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει αξία στην ζωή και την καθημερινότητα σου! Προσπάθησε μόνο, να αποφύγεις την τάση σου να πεισματάρης και δεσποτικός με τους γύρω σου!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου Ζώδιο θα νιώσεις σίγουρα την εύνοια, λόγω κάποιων συγκυριών που θα έρθουν λόγω της λαμπερής προσωπικότητας σου και της ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, οφείλεις να αποφύγεις έπαρση, ξεσπάσματα, υπερβολές και απαιτητικότητα! Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται και εσύ είναι φανερό ότι είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών!

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα είσαι κάπως ευάλωτος συναισθηματικά και λίγο ανασφαλής! Κάποιες στιγμές θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να επιλέξεις την ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε σημαντικές κινήσεις και δράσεις! Προτίμησε να λειτουργείς παρασκηνιακά!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου;

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι φιλικός, επικοινωνιακός και ιδιαίτερα προσιτός στις συναναστροφές σου! Θα μπορέσεις να εξομαλύνεις φιλίες που ενδεχομένως, να είχαν κλονιστεί στο παρελθόν! Ηρεμείς ψυχολογικά μετά την χθεσινή Πανσέληνο που σε τάραξε!

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα επικεντρώνεσαι κυρίως στους στόχους σου και σε όλα όσα βάζεις στο πλάνο για την πορεία του 2023! Είσαι αρκετά απαιτητικός τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους γύρω σου! Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, στην διατροφή σου και στις συνήθειες σου, είναι μερικές από τις αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα!

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα , πρέπει να αφεθείς και να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και σίγουρα, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Βρίσκεις τον εαυτό σου και διψάς για περιπέτεια, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικές επαφές, καλοπέραση και ευχάριστες μετακινήσεις! Άλλαξε και ανέκτησε και πάλι την αισιοδοξία σου!

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα υποχωρεί το κλίμα έντασης από την χθεσινή Πανσέληνο, δεν παύει όμως να βυθίζεσαι και σε κάποιες αμφιβολίες! Νιώθεις ακόμα απογοητευμένος από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων! Στα οικονομικά υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και πολλές εκκρεμότητες που αποτελούν σήμερα πηγή στρες!

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα απολαμβάνεις στιγμές συντροφικές και έχεις την αποδοχή των γύρω σου, προσπαθείς να αναδείξεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και βελτιώνεις στο έπακρο διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Ωστόσο, προσπάθησε να μην βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά και να μην παρασύρεσαι σε αναποφασιστικότητα!

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα αποφασίζεις να μην ασχολείσαι πια με επιφανειακά θέματα, ούτε με ρηχές διαπροσωπικές σχέσεις! Επικεντρώνεσαι στη ουσία και το βάθος των συναναστροφών σου και επιπλέον, συγκεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Κατάλληλη ημέρα λοιπόν, για διακοπή κάποιας βλαβερής συνήθειας ή έναρξη διατροφής και άσκησης!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share