Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

«Βόμβα» από τη Magic F'Ariel: Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει κλάματα σε Ζυγούς, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια

Έρχονται δυσκολίες

7 Ιανουαρίου 2023 13:21
«Βόμβα» από τη Magic F'Ariel: Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει κλάματα σε Ζυγούς, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάνω και εγώ ποδαρικό με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και λέω OMG!

Ένα Φεγγάρι που χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά, στις ευαισθησίες μας, μέρες που θα γίνουμε μελοδραματικοί, έχει πολύ κλάμα να ρίξει η κυρία!

Ο Καρκίνος ως ζώδιο είναι μια ευαίσθητη ψυχή, που πολλές φορές φαντάζεται πράγματα και θάματα που δε στέκουν! Αφήνει τα συναισθήματά του να τον παρασύρουν σε έναν κόσμο καθόλου αληθινό, αναλόγως με τα ερεθίσματα που λαμβάνει καθημερινά, με συνέπεια να μεταμορφώνεται σε μια ενοχλητική ύπαρξη μιας που είναι ο γκρινιάρης της παρέας! Συναισθηματικές μεταπτώσεις, που άλλοτε βασίζονται σε αληθινά γεγονότα και άλλοτε σε φανταστικά! Καλό παιδί, με μυστήριες ευαισθησίες!

Έχοντας Πανσέληνο σε ένα τέτοιο ζώδιο, θα νιώσουμε τέτοια συναισθήματα, έστω για λίγες ημέρες! Ήδη συμβαίνει, γιατί το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά είναι η πιο μεγάλη αλήθεια από όλες! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, στα κόκκινα, βράζει το αίμα σας, είστε σε αναμμένα κάρβουνα, δε σηκώνετε πολλά-πολλά! Στα νύχια λοιπόν, γιατί η διαίσθησή σας, σας χτυπά καμπανάκι μέρες τώρα και το κακό συνεχίζεται! Μέχρι τις 10/01 όλη αυτή η αναμπουμπούλα!

πανσέληνος στον Καρκίνο

Ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, είναι μια νότα αισιοδοξίας, μιας που βοηθά σε νέες παράξενες ιδέες, σε λύσεις που ίσως και να είναι λίγο ανορθόδοξες, το αποτέλεσμα μετράει. Η ενέργεια που εκπέμπει ο Ουρανός, ή το μήνυμα που μας δίνει, είναι πως οτιδήποτε και αν συμβαίνει τον καιρό αυτό, δε το βάζουμε κάτω με τίποτα! Διατηρεί τον ενθουσιασμό στα επίπεδα που πρέπει! Και επειδή ένα νόμισμα έχει δυο όψεις, έτσι και ο Ουρανός, εκεί που φέρνει απρόβλεπτες χαρές, φέρνει και απρόβλεπτες λύπες!

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, είναι σκέτο χτικιό! Όχι μόνο φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και μαντάτα παραπλανητικά, αλλά προκαλεί κακό χαμό σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Και επειδή ταιριάζει με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, ας υποθέσουμε πως «ενώθηκαν» οι μαγικές επιρροές του σύμπαντος, μπορεί τις μέρες αυτές, να κλαπούν αρχεία, δεδομένα, ακόμα και χρήματα, ακόμα και από τις πιο safe κρυψώνες!
Ας έχουμε τα μάτια μας χίλια δεκατέσσερα, ας είμαστε καχύποπτοι πολύ, ας υψώσουμε τα τείχη προστασίας, ας γίνουμε για λίγο οι φύλακες του εαυτού μας και των κεκτημένων μας, γιατί το σύμπαν είναι πονηρό! Οπότε, εμείς ας είμαστε πιο πονηροί!

Διαβάστε τη συνέχεια με τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο...magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share