Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μηδενίζει το "κοντέρ" η Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Διδύμους, Ζυγούς και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

5 Ιανουαρίου 2023 12:47
Μηδενίζει το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Παρθένους, Τοξότες και 3 ακόμα ζώδια ενόψει της νέα χρονιάς. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

Κριός: Μόνο με υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή σήμερα

Ταύρος: Μία σειρά θεμάτων επηρεάζεται από την πανσέληνο

Δίδυμοι: Οικονομική και ψυχολογική η επιβάρυνση

Καρκίνος: Ένας κύκλος κλείνει εδώ. Μηδενίστε το «κοντέρ» και...

Λέων: Αρρυθμίες στην δουλειά. Ένα μάτι και στην πλάτη

Παρθένος: Η πίεση είναι περισσότερο έως το βρδάκι

Ζυγός: Το τέλος της εβδομάδας φέρνει πολλά προς αντιμετώπιση

Σκορπιός: Περιορίζονται τα ωραία πράγματα κι αυξάνονται τα έξοδα

Τοξότης: Η ανησυχία δεν εξαφανίζεται. Μειώνεται από το βράδυ

Αιγόκερως: Το όποιο «κέρδος» φαίνεται ότι θα σας βγει από την…μύτη

Υδροχόος: Έως το απόγευμα οι επιλογές και οι επαφές σας συμφέρουν

Ιχθύες: Η ένταση είναι πιο φανερή ως το βραδάκι. Ψύχραιμα

Μεγάλα ζόρια πριν από τα Φώτα για τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη: «Γκρεμίζονται» τα πάντα για Κριούς, Ζυγούς και...

Μεγάλα ζόρια βλέπει για τα ζώδια πριν από τη γιορτή των Φώτων ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος τονίζει πως ειδικά σήμερα (5/1) χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει απρόοπτα και αναπάντεχα γεγονότα αιφνιδιάζουν, με την Άση Μπήλιου να βάζει επίσης πίεση.

ΚΡΙΟΣ

Μία δύσκολη μέρα που θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή σε κάποιες επαφές σας. Η ερωτική σας ζωή εγκυμονεί κάποιες εκπλήξεις τώρα. Ρίξτε το λίγο έξω με τον σύντροφο σας ή με φίλους απόψε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα φέρνει εντάσεις αλλά και ζημιές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις νομότυπες υποχρεώσεις σας, και προνοήστε για κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καριέρα σας μπορεί να σας ανοίξει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης. Φροντίστε να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες και κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα σας απορροφήσει και πάλι το ενδιαφέρον. Κάποιες οικονομικές απώλειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε χρήσιμους προβληματισμούς.

ΛΕΩΝ

Η δουλειά σας αρχίζει να σας δείχνει το καλό της πρόσωπο, αλλά η μέρα χρειάζεται πολλή προσοχή. Τα αισθηματικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν για να πάρετε Μία τελική απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία δύσκολη μέρα η σημερινή για τα οικονομικά σας. Θα σας κάνει να ψάξετε σε βάθος για να βρείτε τις πραγματικές λύσεις. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και σενάρια.

Κώστας Λεφάκης Θεοφάνια ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι ιδέες σας μπορεί να αποδειχτούν χρυσοφόρες την περίοδο αυτή στην δουλειά σας. Ασχοληθείτε επίσης και με την διακόσμηση τού χώρου εργασίας σας. Μην επενδύετε σε ανθρώπους αυτήν την εποχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεργαστείτε πιο θετικά και πιο στενά με άτομα που μπορεί να σας δώσουν πολλά τώρα. Προσπαθήστε ακόμα να προσεγγίσετε κάποια υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε την οικονομική σας διαχείριση και καλύψτε τις υποχρεώσεις σας έγκαιρα. Οι σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε Μία σοβαρή συμφωνία ή υπογράψτε κάποιο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι διαπραγματεύσεις σας απαιτούν την προσοχή και την σοβαρότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλή σας φήμη βρίσκεται σε κίνδυνο την περίοδο αυτή. Προσέξτε να μην εκτεθείτε στον χώρο της δουλειάς σας, και φανείτε ψύχραιμοι σε δύσκολες καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η υπερβολική σας αισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επενδύσεις. Μολονότι η μέρα μπορεί να αποδειχτεί χρυσοφόρα, αν αξιοποιήσετε σωστά τις ευκαιρίες, θα πρέπει να αποφύγετε ακραίες κινήσεις.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share