Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όλα «τούμπα» για το 2023: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους με τη νέα χρονιά

Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια της χρονιάς;

25 Δεκεμβρίου 2022 13:34
Όλα «τούμπα» για το 2023: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους με τη νέα χρονιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2023 είναι κοντά και όλοι περιμένουμε εκπλήξεις και θετικά γεγονότα. Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη εύνοια τη νέα χρονιά. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τις γιορτές.

Λέων

Τον Μάρτιο του 2023, ο Πλούτωνας κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του Λέοντα και όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα νιώσουν την επιρροή του πολύ έντονα.

λέων ζώδιο

Ο έβδομος οίκος έχει να κάνει με τις σχέσεις, τόσο τις ερωτικές, όσο και τις επαγγελματικές ή τις φιλικές. Έχει να κάνει με τον γάμο και το «εμείς». Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου θα αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα αλλιώς και θα νιώθουν μια μεγάλη ανάγκη να βγάλουν από τη ζωή τους κάθε τί το τοξικό.

Υδροχόος

Μπορεί ο Υδροχόος να αποχαιρετά τον Κρόνο τον Μάρτιο, ωστόσο παράλληλα τον ίδιο μήνα υποδέχεται στο ζώδιό του τον Πλούτωνα. Αυτή η… «είσοδος» μόνο εύκολη δεν είναι για ένα ζώδιο σαν τον Υδροχόο. Η ενέργεια και οι απαιτήσεις του Πλούτωνα είναι πολύ βαρύ φορτίο.

υδροχόος ζώδιο

Τόσο που θεωρείται δυσβάσταχτο από ζώδια, όπως ο Λέοντας και ο Υδροχόος, που είναι γενικά άτομα μέσα στην καλή χαρά και δεν έχουν καμία επαφή και σχέση με την dark πλευρά και την απαισιοδοξία. Ο Πλούτωνας ζητά από σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο όχι μόνο να αλλάξεις, αλλά ουσιαστικά να μεταμορφωθείς. Να γίνεις καλύτερος!

Ιχθύες

Οι Ιχθύες αποχαιρετούν τον Δία και υποδέχονται τον Μάρτιο στο ζώδιο τους τον Κρόνο. Εκεί που είχαν μάθει μέσα στην τύχη, την εύνοια και την καλοπέραση, ξαφνικά καλούνται να αντιμετωπίσουν την δύσκολη και απαιτητική πραγματικότητα του Κρόνου.

ιχθύς ζώδιο

Έρχεται για να δώσει μαθήματα σε όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, να επιβραβεύσει κάθε καλή κίνηση που έχουν κάνει και να τιμωρήσει κάθε λάθος του παρελθόντος. Ο Κρόνος είτε το θέλουν είτε όχι, θα τους σοβαρέψει. Θα τους προσγειώσει απότομα και θα τους κάνει να δουν τα πράγματα με άλλο μάτι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share