Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βγάζουν "φλύκταινες" τον χειμώνα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που σιχαίνονται το κρύο

Τους πιάνει φαγούρα στο άκουσμα του κρύου

20 Δεκεμβρίου 2022 11:54
Βγάζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η εποχή της ζεστής σοκολάτας και του χουχουλιάσματος μέσα σε ζεστές κουβέρτες και αφράτα παπλώματα, να είναι η αγαπημένη για τους λάτρεις του χειμώνα, όμως το κρύο δεν είναι για όλους.

Τα ζώδια που σιχαίνονται το κρύο, δεν είναι ότι δεν εκτιμούν τον χειμώνα και τις στιγμές θαλπωρής που μπορεί να προσφέρει στο σπίτι. Απλά δεν αντέχουν να ακούν όλους αυτούς τους μαζοχιστές να μιλούν για το πόσο «ωραίο» είναι το κρύο. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που είναι γλυκά σαν μέλι.

Τα ζώδια που σιχαίνονται το κρύο επίσης, είναι εκείνα που θα βάλουν την ηλεκτρική κουβέρτα σε λειτουργία με τα πρώτα κρύα. Είναι οι πιο γκρινιάρηδες, όταν πρέπει να βγουν έξω σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αν αναρωτιέσαι ποιος υπενθυμίζει ασταμάτητα σε όλους πόσο κρύο κάνει, είναι ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Αιγόκερως: «Τίποτα δεν συμβαίνει σε αυτό το καταραμένο κρύο»

Οι Αιγόκεροι τείνουν να μισούν τον χειμώνα, παρά την τραγική ειρωνεία ότι τα γενέθλιά τους τυχαίνει να είναι και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Γεγονός που εν μέρει μπορεί να εξηγήσει γιατί έχουν επίσης μια τάση να είναι τόσο απαισιόδοξοι και εκκεντρικοί. Γεννήθηκαν στην καρδιά του χειμώνα.

Αυτό, είναι ένα σταθερό ζώδιο που του αρέσει να έχει τον έλεγχο όλων των πραγμάτων. Σε έναν Αιγόκερω επίσης αρέσει να ξέρει τι να περιμένει. Εάν τα δόντια του εξακολουθούν να χτυπάνε από το κρύο, την στιγμή που θα μπορούσε να βάλει ένα φανελάκι και μια ελαφριά ζακέτα για να βγει έξω, ένας Αιγόκερως δεν θα απογοητευτεί απλά. Θα εκνευριστεί με το κρύο. Προχώρα προσεκτικά εάν προσπαθήσεις να τον εμπνεύσεις να δει τη «φωτεινή πλευρά» του κρύου.

Βγάζουν 'φλύκταινες' τον χειμώνα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που σιχαίνονται το κρύο

Λέων: «Δεν συμβαίνει τίποτα διασκεδαστικό, γιατί έξω κάνει παγωνιά»

Ένας Λέων θέλει απλώς να βγει έξω για να τον δουν. Τα φώτα της δημοσιότητας δεν μπορούν να τους φτάσουν όταν μαζεύονται σε στρώσεις ρούχων και χέρια που τσούζουν από το κρύο. Ο Λέων είναι στην πραγματικότητα το ζώδιο, που περιμένει να τελειώσει ο χειμώνας, πριν καν ξεκινήσει. Για ένα ζώδιο που ευδοκιμεί έχοντας όλα τα βλέμματα πάνω του, το να κάνει πολύ κρύο για να βγει έξω καταστρέφει όλα όσα αντιπροσωπεύουν. Ένας Λέων σε έναν παρατεταμένο χειμώνα υποφέρει. Νιώθει απολύτως basic.

Καρκίνος: «Δεν έχω βγει από το σπίτι μου εδώ και μήνες»

Ο χειμώνας είναι στην πραγματικότητα η αγαπημένη εποχή των Καρκίνων. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κρύβονται στο σπίτι τους, μακριά από το κρύο. Θέλουν να είναι άνετοι και ζεστοί, πλακωμένοι από 500 στρώματα ρούχων και παπλωμάτων, με ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα στο χέρι και όρεξη για έναν ακόμα μαραθώνιο Netflix. Και αυτά είναι τα μόνα πράγματα που εκτιμούν στον χειμώνα. Τους αρέσει να βλέπουν το χιόνι να πέφτει από τα παράθυρά τους, ενώ ρυθμίζουν τον θερμοστάτη στους 40 βαθμούς. Το να βγουν έξω και να αντιμετωπίσουν τον παγωμένο καιρό, τους ακούγεται σαν τη χειρότερη ιδέα στον κόσμο. Ο χειμώνας τους αρέσει στη θεωρία και καθόλου στα πρακτικά του κομμάτια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share