Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Εφιαλτική η αρχή του έτους»- Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια για το 2023!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

18 Δεκεμβρίου 2022 12:24
«Εφιαλτική η αρχή του έτους»- Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια για το 2023!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις προβλέψεις του για το πως θα κυλήσει η νέα χρονιά, που μόλις μπήκε, έκανε ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης!

ΚΡΙΟΣ

Το 2022 σας έδωσε τα πρώτα περιθώρια βελτίωσης σε βασικούς τομείς. Η μετακίνηση του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου βοήθησε να βρείτε ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε κάποιες προσδοκίες σας. Παρόλα αυτά, όλοι αντιμετωπίσατε προβλήματα οικονομικά και μερικοί, ψυχολογικά, το 2023 σας βοηθά να αναπτύξετε μια προγραμματισμένη δραστηριότητα. Υπάρχει πολλή δουλειά και λύσεις, κυρίως στα οικονομικά προβλήματα.

Η συνάντηση του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να σας διδάξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχία στην επιδίωξη των στόχων σας. Ο κίνδυνος της παραπλάνησης, ή της εξαπάτησης δεν θα λείψει. Οι περισσότερο ισχυροί και ανεξάρτητοι επαγγελματικά, αποφύγετε να διακινδυνεύσετε χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις. Τυχόν αλλαγές οι οποίες θα σας φορτώσουν νέες ευθύνες, καλό είναι να τις αποφύγετε.

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να δείτε τη ζωή πιο καθαρά και πιο ρεαλιστικά. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα διατηρήσει τις δυσκολίες στα οικονομικά σας. Ο τομέας αυτός, όπως και ενδεχόμενες περιουσιακές εκκρεμότητες πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύνεση και προνοητικότητα. Τον Μάιο και τον Νοέμβριο μην κάνετε τίποτα που θα έβαζε σε δοκιμασία την οικονομική και περιουσιακή σας ασφάλεια.

Ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερω και απαιτεί από εσάς συνέπεια στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Απαλλαγείτε από προβλήματα που σας βασανίζουν από χρόνια, αποδεχτείτε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και διατηρήστε εναλλακτικές σε ώρες κινδύνου.

Στον αισθηματικό τομέα αρχίζει μια καινούρια περίοδος, από τις αρχές Μαΐου του 2022, όταν ο Δίας περάσει δοκιμαστικά στο ζώδιό σας μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Αυτή η καινούρια περίοδος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια βαθιά ικανοποίηση, φροντίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Η επαγγελματική και η κοινωνική σας πρόοδος θα είναι το βασικό σας μέλημα. Καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στη ζωή σας.

Το 2023 θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στην εργασία, στον ψυχισμό σας, ή στις ιδέες σας. Μια καινούρια σχέση, ένα ταξίδι, μια νομική διευθέτηση, ή ένας κύκλος καινούριων σπουδών, είναι τα βασικά δώρα αυτής της χρονιάς για εσάς. Η υγεία σας παραμένει σθεναρή και η διάθεσή σας αισιόδοξη.

Δείτε επίσης: Το «τερματίζει» ο Κώστας Λεφάκης: Του ύψους και του βάθους η εβδομάδα των Χριστουγέννων για τα 12 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2023 είναι μια χρονιά αρκετά αποφασιστική για τη ζωή σας και πρέπει να φανείτε δυνατοί και συνετοί στις δυσκολίες που σας επιφυλάσσει. Ο τομέας των σχέσεων και ο τομέας της καριέρας μπαίνουν στο στόχαστρο του πεπρωμένου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Από σας εξαρτάται αν βγείτε κερδισμένοι! Τα προβλήματά σας δεν θα είναι αξεπέραστα, αλλά θα απαιτήσουν σωστή κρίση και ρεαλιστική αντιμετώπιση.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο συνεχίζει να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που είναι εγκαταστημένος στο ζώδιό σας. Η όψη αυτή δείχνει, ή προειδοποιεί, ότι μια αισθηματική, ή και μια επαγγελματική σχέση θα κλονιστεί. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Νοεμβρίου θα οξύνουν την κατάσταση και οι περιστάσεις θα ζητήσουν λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε καλύτερη όψη με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να αναθεωρήσετε συνήθειες. Αυτό θα συμβάλει μακροπρόθεσμα σε μια καλύτερη διαμόρφωση της ζωής σας.

Στη διάρκεια του 2022 κάτι θα τελειώσει οριστικά για να αρχίσει μια καινούρια περίοδος, κυρίως από το προσεχές Φθινόπωρο, Αυτήν την αλλαγή, αργά ή γρήγορα θα υποχρεωθείτε να την συνειδητοποιήσετε, όσο και αν προς το παρόν, δεν νιώθετε έτοιμοι. Μέσα στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε και στους αγώνες που θα δώσετε, η ζωή σας κάνει πιο ώριμους και πιο δυνατούς και σας προετοιμάζει να αναλάβετε νέες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, που θα σας διακρίνουν, ή θα σας ανταμείψουν.

Η γενικότερη εξέλιξη και οι περιστάσεις, κάθε φορά που θα εκδηλώνονται, θα επηρεάσουν πολύ και τον χαρακτήρα σας και την συμπεριφορά σας. Σε αυτήν την θετική μετάλλαξη που θα σας συμβεί, μην αφήσετε το πείσμα σας να σας παραπλανήσει. Πάνω από όλα μη χάνετε πολύτιμο χρόνο εκεί που δεν έχετε λόγο να επιμένετε, ή να ελπίζετε. Προχωρήστε σε νέες επιδιώξεις και σχέσεις που σας εκπροσωπούν περισσότερο.

Η παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα σας δώσει κουράγιο και αισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές και κυρίως ο πρώτος θα σας βοηθήσει να εκσυγχρονίσετε τις απόψεις σας για τη ζωή. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν θα μεσολαβήσουν σύντομες, ευνοϊκές περίοδοι για ταξίδια, σπουδές και καινούριες γνωριμίες. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε νέες δραστηριότητες, αλλά μην εγκαταλείπετε το σίγουρο για το εντυπωσιακό. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας θα εξακολουθήσει να φέρνει ανατροπές, αναπάντεχα και αντιπαραθέσεις, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στον τομέα των σχέσεων με τους άλλους. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και μεριμνήστε καλύτερα για την ασφάλεια των χρημάτων σας, αλλά και για την οικονομική ευόδωση των κόπων που θα καταβάλλετε.

«Εφιαλτική η αρχή του έτους»- Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια για το 2023!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονιά που πέρασε σας βοήθησε να βελτιώσετε αρκετά τις συνθήκες της ζωής σας και να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που άλλοτε περνούσαν απαρατήρητες. Σας βοήθησε να πάρετε αποφάσεις που σας αποδέσμευσαν από κάποιες συμβατικότητες, οι οποίες σας ταλαιπωρούσαν πολλά χρόνια.

Το 2023 θα συντονίσετε καλύτερα τις δραστηριότητες και τους αγώνες σας για μια μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν θα σας βοηθήσουν να καθιερώσετε καινούριες απόψεις για πολλά και για πολλούς. Ο δρόμος σας συνεχίζει να είναι δύσκολος, αλλά περισσότερο δημιουργικός. Δύσκολος γιατί τώρα πραγματοποιούνται πρακτικά τα αιτήματα του παρελθόντος και αυτό δεν γίνεται χωρίς αντιξοότητες και δημιουργικός γιατί τώρα θα δείτε να ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσάς. Στην τελευταία εκδοχή θα συμβάλλει η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας στους Ιχθύς, σε καλή όψη με τον Πλούτωνα και με τον Ουρανό.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας αναμφίβολα σχετίζονται με τις πλανητικές επιρροές που βελτιώνονται για εσάς, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Μετά τον τερματισμό των εκλείψεων στον άξονα του ζωδίου σας με τον Τοξότη και τις ταλαιπωρίες που υποστήκατε τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε η περίοδος να αναθεωρήσετε και να ανακατατάξετε όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους. Μέσα από δική σας αφύπνιση, αλλά και από καλέσματα της μοίρας, καινούριοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και σας προωθούν σε σχέδια επαγγελματικά, ή δημιουργικά. Αλλαγές θα συμβούν και στα αισθηματικά σας, οι οποίες αποσκοπούν, εκτός από τη χαρά που θα σας δώσουν, να περιορίσουν τις ταλαιπωρίες που έχετε υποστεί στον τομέα αυτόν τα τελευταία χρόνια.

Επιμεληθείτε προσωπικά τις υποθέσεις σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Μην κάνετε λάθη και μην ενδίδετε σε οτιδήποτε, προτού σκεφτείτε σοβαρά τις συνέπειες. Το γενικότερο κλίμα θα παραμείνει δύσκολο για όλους. Αν είστε συνετοί, θα δείτε να τακτοποιούνται και μερικά οικονομικά ζητήματα που παραμένουν σε χρόνια εκκρεμότητα. Σκοπός σας είναι να απεξαρτηθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζει πλέον να ενδίδετε.

Σημαντική θα είναι η συνάντηση του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα δώσει μια άλλη διάσταση στην καριέρα και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και απελευθερωτική θα αποδειχτεί η δοκιμαστική είσοδος του Δία στον Κριό από αρχές Μαΐου μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Φροντίστε την οικονομική σας ανακούφιση και προσέξτε στην επιλογή των ενδιαφερόντων, αλλά και των ανθρώπων που θα κάνετε. Δεν σας επιτρέπονται πλέον απερισκεψίες και λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2023 προβλέπεται χρονιά επεκτάσεων και μεγάλων αποφάσεων για τους περισσότερους. Τολμήστε καινούρια ξεκινήματα και αξιοποιήστε τον χαμένο χρόνο.

Μετά την πολυαστρία του 2020 στο ζώδιο του Αιγόκερω τερματίστηκαν κύκλοι και άνοιξαν καινούριοι. Μετά τα όσα περάσατε, ξέρετε πια, καλύτερα τι θέλετε! Παρά τις γενικότερες δυσκολίες που επηρεάζουν όλους, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους και να προχωρήσετε ευκολότερα εκεί που θέλετε να φτάσετε σε σύγκριση με άλλους που δεν θα έχουν αυτήν την τύχη, ή ευκαιρία.

Ο Δίας, μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να ορίσετε καινούριους στόχους, θα τονίσει την αισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές και θα δυναμώσει τα όνειρά σας για κάτι καλύτερο. Εμπορικές δραστηριότητες, σπουδές, ενασχόληση με τον τουρισμό και ό, τι αφορά στην παιδεία και την πρόοδό της, είναι τομείς ευνοϊκοί για εσάς. Μια νέα ερωτική σχέση, ή ένας φιλόδοξος επαγγελματικός στόχος θα σας συνεπάρουν, αλλά παράλληλα, θα απαιτήσουν θυσίες που θα είστε πρόθυμοι να κάνετε.

Αυτή η χρονιά είναι πολύ κομβική για εσάς, γιατί οι επιλογές που θα κάνετε κατά τη διάρκειά της θα σας οδηγήσουν μακριά. Γι αυτό πρέπει να γίνουν με πολύ προσοχή και σύνεση. Αποφύγετε λάθη, γίνετε περισσότερο ρεαλιστές αλλά και παρατηρητικοί, προκειμένου να αποφύγετε σκοπέλους.

Αλλαγές είναι απαραίτητο να γίνουν στην εργασία. Oι ελεύθεροι επαγγελματίες υπερασπιστείτε το αντικείμενο που εκπροσωπείτε. Για όσους έκλεισε ένας κύκλος πολλών ετών, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε κάτι καινούριο και πιο τολμηρό. Φυλαχτείτε τις περιόδους των εκλείψεων τον Μάιο και τον Νοέμβριο προσέχοντας τότε περισσότερο την υγεία και την ασφάλεια των χρημάτων σας. Βρείτε νέους τρόπους να καταναλώσετε το δυναμισμό σας, αλλά όχι τα χρήματά σας. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα γιατί η ανταμοιβή θα είναι ανάλογη.

Στα αισθηματικά ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, συνεχίζει να επηρεάζει την εξέλιξή τους. Οτιδήποτε είναι χρήσιμο και καλό για εσάς και για το μέλλον σας θα διατηρηθεί και θα εξελιχθεί. Οτιδήποτε όμως κοπεί, ή σταματήσει, να ξέρετε ότι είναι για το δικό σας καλό, οπότε πρέπει να το αποδεχτείτε. Διλήμματα δεν θα λείψουν στις σχέσεις σας με τους άλλους. Στις αποφάσεις που θα πάρετε τόσο για τις αισθηματικές, όσο και για τις επαγγελματικές συνεργασίες, προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από το περιβάλλον σας.

Πάνω από όλα στη διάρκεια αυτής της χρονιάς φροντίστε ώστε οτιδήποτε κάνετε, ή τολμήσετε να έχει άμεση σχέση με τις πραγματικές σας επιθυμίες, γιατί οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι οριστικές και αμετάκλητες.

ΛΕΩΝ

Το 2023, οι αγώνες σας θα συνεχιστούν και οι γενικότερες περιστάσεις θα επέμβουν αρκετές φορές μεταρρυθμιστικά στη ζωή σας. Ωστόσο είναι μια χρονιά δημιουργική για όλους εσάς που είσαστε πλέον αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε ό, τι αγαπάτε και ό, τι χρειάζεστε. Το 2021 σας κούρασε αρκετές φορές. Ωστόσο βρήκατε το κουράγιο να συνεχίσετε τους αγώνες σας και να υποσκελίσετε τις αντιξοότητες. Και αυτό το πετύχατε γιατί από χαρακτήρα πιστεύετε, ότι οι κόποι που καταβάλλετε δεν είναι ποτέ μάταιοι.

Το 2023 είναι μια συνέχεια που θα φέρει καινούριους καρπούς, λίγο πριν η χρονιά ολοκληρώσει τον κύκλο της. Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο σας υποχρεώνει για ένα ακόμα διάστημα να διατηρήσετε τις δύσκολες ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, στις συνεργασίες σας με το σύστημα και γενικότερα με τον εξωτερικό, περιβάλλοντα κόσμο. Δεν θα λείψουν οι ικανοποιητικές εξελίξεις και ιδιαίτερα από τις αρχές Ιουνίου, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, όταν ο Δίας θα περάσει δοκιμαστικά στο ζώδιο του Κριού.

Οι προσπάθειες να καθιερώσετε ένα καινούριο αντικείμενο εργασίας, ή ένα νέο τρόπο άσκησης του επαγγέλματός σας δεν πρέπει να υποχωρήσουν. Οι αντιστάσεις και οι αντιδράσεις που θα συναντήσετε από τους άλλους δεν πρέπει, ούτε να σας τρομάξουν, ούτε να σας εκνευρίσουν.

Η δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό στον Ταύρο, συνεχίζεται και το 2023. Επομένως, οικογενειακά προβλήματα και επαγγελματικές δυσκολίες δεν θα λείψουν. Πολλοί θα θελήσετε να απαλλαγείτε από μια σχέση ή συνεργασία που φαίνεται να βαλτώνει και να φθίνει. Άλλοι θα αλλάξετε τόμο διαμονής, ή τρόπο προσωπικής διαβίωσης.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια συναρπαστική σχέση, αλλά πρέπει να έχετε υπόψη σας, ότι η διάρκειά της θα είναι αμφισβητήσιμη. Οι δεσμευμένοι, που νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι, βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε τη σχέση σας, παρά να διακινδυνεύσετε μια νέα απογοήτευση. Τις αποφάσεις στον άξονα προσωπική – επαγγελματική ζωή και δράση, πρέπει να τις πάρετε μόνοι σας γιατί κανένας δεν μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά.

Η σύνοδος του Ποσειδώνα και του Δία στους Ιχθύς, το πρώτο πεντάμηνο και το τελευταίο δίμηνο του 2022 θα επηρεάσει πολύ τον ψυχισμό σας, την αξιοποίηση των ταλέντων σας, την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και την εκδοχή μιας νέας κερδοσκοπίας.

Μην παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια με τα οικονομικά σας και μη δημιουργείτε νέα χρεωστικά υπόλοιπα! Όσοι ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες, πραγματοποιήστε τις με έξυπνο τρόπο. Όσοι μπορείτε, κλείστε ή περιορίστε, χρόνιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Το 2023 τερματίζοντας τον κύκλο του θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα, θα ενισχύσει την υγεία και θα ανανεώσει την αντοχή σας. Επομένως θα μπορέσετε να αντέξετε τις αντιξοότητες που σας επιφυλάσσει, η αρκετά ταραγμένη, αυτή χρονιά. Πάντως μη χάσετε την ευκαιρία στη διάρκειά της να κάνετε μερικά τολμηρά βήματα προόδου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η χρονιά για εσάς. Έρχεται να ανανεώσει τα αποθέματα αισιοδοξίας που έχουν περιοριστεί, αλλά και να ενισχύσει την υπομονή σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ενδεχόμενο παγίδας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας με τους άλλους.

Η δυσαρμονία του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα προκαλούν γεγονότα που θα ενισχύουν αντιθέσεις και παρεξηγήσεις, εκεί που δεν περιμένετε. Θα υπάρξουν και περίοδοι πρόσκαιρης ανατροπής των σχεδίων και των συμφωνιών που θα έχετε κάνει. Αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να μειώσουν τις επιδόσεις σας, ούτε να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας για το μέλλον. Ο ελιγμός και η έξυπνη αντιμετώπιση, κρίνονται απαραίτητα για την πρόοδό σας. Το γενικότερο κλίμα αυτής της χρονιάς θα είναι και δύσκολο και επεισοδιακό! Όμως, παρόλα αυτά, τα βήματά σας θα είναι σταθερά. Και μέχρι τον τερματισμό της θα οδηγούν τους στόχους που έχετε ορίσει, με κάποιες έστω, ανεπιθύμητες αναβολές.

Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, η θέση του Δία στον Κριό φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης και ενίσχυσης του παράγοντα της τύχης στις οικογενειακές σας σχέσεις και στον τρόπο της διαβίωσης. Για τους αδέσμευτους η εκδοχή μιας σχέσης είναι πολύ πιθανή και για τους περισσότερο φιλόδοξους, η πραγματοποίηση απωθημένων προσδοκιών, πολύ εφικτή. Επίσης ευοδώνονται συμφωνίες εμπορικές, ταξίδια, εξέλιξη στις σπουδές, ή μεγαλύτερη δημοσιότητα.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, ανεξάρτητα από τη δύσκολη όψη του με τον Κρόνο, θα λειτουργήσει αρκετά θετικά στη δική σας περίπτωση σε βλέψεις που έχετε, σε αλλαγές που θα επιχειρήσετε στον τρόπο ζωής σας και σε ενδεχόμενη επαγγελματική μετακίνηση στο εξωτερικό, ή σε άλλο τόπο. Εκείνο που θα χαρακτηρίσει επίσης τη χρονιά αυτή είναι η χρησιμότητά σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα παίξετε σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να κάνετε καινοτομίες στον επαγγελματικό τομέα, εφαρμόσιμες στις τρέχουσες συνθήκες. Πολλοί θα συνειδητοποιήσετε αυτή τη χρονιά ότι έχετε γεννηθεί για μεγάλες αποστολές και είστε πολύ χρήσιμοι για να βοηθήσετε στις ανάγκες του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Όσοι βρίσκεστε σε θέσεις κλειδιά ή στη δημόσια ζωή, προβλέπεται ότι θα παίξετε πολύ σημαντικό ρόλο υποστήριξης και αλληλεγγύης στα μεγάλα προβλήματα της εποχής που δοκιμάζουν την πλειονότητα των ανθρώπων.

Αξιοποιήστε λοιπόν τις δυνατότητες που ιδιοσυγκρασιακά διαθέτετε, περιορίστε την αυστηρότητα στην κριτική σας, βγείτε από τη «φυλακή» που έχετε δημιουργήσει γύρω σας και χαρείτε τη ζεστασιά της ανθρώπινης σχέσης στον έρωτα, στη φιλία, στην συναναστροφή και στην εργασία.

«Εφιαλτική η αρχή του έτους»- Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια για το 2023!

ΖΥΓΟΣ

Το 2022 έβαλε τα πρώτα θεμέλια βελτίωσης της ζωής σας μετά από αρκετά χρόνια. Το 2023 έρχεται να σας βοηθήσει να τα υλοποιήσετε και να προχωρήσετε με σταθερά βήματα πιο πέρα, τόσο στην ανακατάταξη των πρακτικών σας υποθέσεων, όσο και στην απελευθέρωση από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις πολλών χρόνων.

Τα γεγονότα και οι περιστάσεις αυτής της χρονιάς θα σας επηρεάσουν περισσότερο ψυχολογικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και η δημιουργική σας δραστηριότητα.. Η καθημερινότητά σας θα είναι αγωνιστική και ορισμένες φορές δύσκολη και κουραστική, αλλά με το πέρασμα των μηνών, τα αποτελέσματα που θα εισπράττετε θα αξίζουν τον κόπο που έχετε καταβάλλει. Εφέτος θα προετοιμαστείτε για τα επόμενα χρόνια τα οποία, μετά από το 2024 προβλέπονται πολύ χαρακτηριστικά και γόνιμα για τη ζωή σας την ίδια.

Η δυσαρμονία του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα διατηρήσει στενή την πηγή των εσόδων σας, αρκετούς μήνες ακόμα. Παράλληλα θα κάνει πιο απαιτητή την τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση της περιουσίας σας και διασφαλίστε το εισόδημα αλλά και τα χρήματά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα όταν κάνετε αγοραπωλησίες, αποφύγετε να δανειοδοτηθείτε και μην διακινδυνεύετε τα κεκτημένα.

Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στον Κριό από τις αρχές Μαίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, σας δίνει μια πρώτη γεύση βελτίωσης στον τομέα των αισθηματικών σας. Οι καλοκαιρινοί μήνες της χρονιάς αυτής θα σας δώσουν απλόχερα την ικανοποίηση στον έρωτα, την κατάργηση της μοναχικότητας και την κατάκτηση του αντικειμένου του πόθου σας! Την ίδια περίοδο νέες γνωριμίες θα διευρύνουν τη κοινωνική σας δραστηριότητα και θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας, όπως και να προβληθείτε.

Το πέρασμα του Δία από τους Ιχθύς και η συνάντησή του με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει πολύ τις συνθήκες εργασίας και θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές και καινοτομίες που θεωρούνται απαραίτητες. Επίσης θα συμβάλλει στην αλλαγή του σκηνικού της καθημερινότητάς σας και θα φέρει χρήσιμους ανθρώπους κοντά σας, ευεργετικούς για την επαγγελματική σας προκοπή.

Την περίοδο των εκλείψεων, Μάιο και Νοέμβριο, προσέξτε την ασφάλεια των οικονομικών και κάθε υλικής ή συναισθηματικής σας ιδιοκτησίας. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και μην αφήνετε τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε λάθος επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2023 είναι συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς. Καταλαβαίνετε ότι είναι μια αποφασιστική χρονιά στη ζωή σας, όπως και η προηγούμενη. Φυσικό είναι, να εκδηλωθούν κάποιες νέες δυσκολίες και αισθηματικά προβλήματα. Οι πρώτες μπορούν να ξεπεραστούν και τα δεύτερα να βρουν λύσεις από εσάς τους ίδιους.

Το 2023 είναι χρονιά κλειδί για την επόμενη τετραετία. Θα δοκιμάσει τα συναισθήματά σας και θα κουράσει το σώμα σας, αλλά θα σας δώσει επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία στον εαυτό σας και στους άλλους. Τόσο τους πρώτους, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες, θα μπορέσετε να αντλήσετε από μέσα σας τεράστια αποθέματα αντοχής. Μη ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας στον Αιγόκερω , θα σχηματίσει καλή όψη με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το πρώτο πεντάμηνο και τους τελευταίους δύο μήνες. Τις περιόδους αυτές μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και βάλτε τα δυνατά σας σε κάθε τι που θα κάνετε!

Την ίδια περίοδο ο Ουρανός στον Ταύρο καραδοκεί και σας δοκιμάζει με κάθε τρόπο. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τα ψυχολογικά σας θέματα και μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Ο συγχρονισμός στις ανθρώπινες σχέσεις πραγματώνεται με την επικοινωνία. Εκφραστείτε, συζητήστε, μιλήστε ανοιχτά!

Οι εκλείψεις Μαΐου και Νοεμβρίου θα δοκιμάσουν αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Εάν ένας χωρισμός είναι αναπόφευκτος, αποδεχτείτε τον! Όσοι προχωρήσετε σε μια ερωτική ανανέωση, φροντίστε να μπει σε σταθερές βάσεις. Όσοι παραμείνετε μόνοι αποκαταστήστε τη σχέση με τον εαυτό σας. Μην πειραματίζεστε εκ του μη ασφαλούς στα ερωτικά, γιατί θα οδηγηθείτε σε καινούριες απογοητεύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν διακυμάνσεις με κάπως καλύτερο διάστημα την προειδοποιητική είσοδο του Δία στον Κριό, αρχές Μαΐου με τέλη Οκτωβρίου. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να κινηθείτε, να προβληθείτε, ή να βρείτε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους στόχους σας. Στα οικονομικά αρχίζετε να βγαίνετε από δύσκολες καταστάσεις. Για έναν ακόμα χρόνο εφαρμόστε την τακτική της λιτότητας και κυρίως φροντίστε τις υποχρεώσεις σας στον δημόσιο τομέα και στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η ένταση δεν θα λείψει και αυτήν την χρονιά, γι αυτό φροντίστε την υγεία και τις επιδόσεις σας. Ελέγχετε το θυμό και καταπολεμήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Συνειδητοποιήστε ότι είστε πιο ώριμοι από ποτέ και ότι ξέρετε τι θέλετε! Αυτό θα συμβάλλει να αποδειχτείτε περισσότερο δυνατοί και να μπορείτε να κερδίζετε τόσο στις μάχες, όσο και στη καταστολή των αντιξοοτήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2023 είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να κάνετε μεγάλες αναπροσαρμογές στη ζωή σας. Μετά από τον τερματισμό δύο χρόνων εκλείψεων που σας επιβάρυναν στους βασικούς τομείς και παρά το δύσκολο κλίμα αυτής της χρονιάς, για εσάς προβλέπεται πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική. Ο Κρόνος, παραμένοντας στον Υδροχόο σας βοηθά στην αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων, φέρνει χρήσιμες γνωριμίες και προπαντός, σας ωθεί να προσαρμοστείτε στις γενικές συνθήκες.

Ο Δίας, περνώντας στους Ιχθύς και συναντώντας τον Ποσειδώνα, ενισχύει την αισιοδοξία, τη φαντασία και σας βοηθά να κάνετε καινούρια όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Παράλληλα σας βοηθά να βελτιώσετε τη ζωή σας, να λύσετε χρόνια οικογενειακά προβλήματα, ή να αξιοποιήσετε κληρονομικά δεδομένα προς ίδιον όφελος. Πολλοί θα αλλάξετε τόπο διαμονής, ή τρόπο διαβίωσης.

Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα έχουν μια αντανάκλαση από τα καλά που θα συμβούν στον προσωπικό. Βγαίνετε από περιορισμούς του παρελθόντος και οι δυνατότητές σας αναγνωρίζονται πιο εύκολα. Αρκετοί θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα παλιό σας όνειρο και μερικοί θα αλλάξετε ή θα ανακαλύψετε ένα καινούριο αντικείμενο απασχόλησης. Η ναυτιλία, η εκπαίδευση, το εμπόριο και ο τουρισμός θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του επαγγέλματός σας. Οικονομικά η κατάσταση βελτιώνεται ελαφρώς, καλύπτετε εύκολα τις τρέχουσες βιοποριστικές σας ανάγκες ή τις αντίστοιχες του επαγγελματικού σας χώρου.

Για τα αισθηματικά σας η περίοδος είναι μεταβατική και αρκετά πειραματική. Το καλό της διάστημα είναι την περίοδο που ο Δίας κάνει δοκιμαστική είσοδο στον Κριό, δηλαδή από αρχές Μαΐου, έως τέλος Οκτωβρίου. Την περίοδο αυτή θα φανούν οι προθέσεις του πεπρωμένου για όσους χρειάζεστε αποκατάσταση και βελτίωση ποιότητας στα ερωτικά σας. Όσο και αν είστε πολυάσχολοι, φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από φίλους που σας καταλαβαίνουν και προσπαθήστε να μην αφήνεστε στο άγχος και σε αυτήν την αίσθηση της ματαιότητας και του κενού, η οποία διογκώθηκε μέσα σας τα δύο τελευταία χρόνια.

Συνειδητοποιήστε ότι αυτή η χρονιά σας βοηθά να βάλετε νέες βάσεις για το μέλλον. Οι δεσμευμένοι να προετοιμάσετε έναν απόγονο, οι φιλόδοξοι να αναμετρηθείτε σε μεγάλους ανταγωνισμούς και να κερδίσετε και όσοι είστε φίλοι της περιπέτειας, να αρχίσετε ξανά τα ταξίδια, ή ένα νέο κύκλο εκπαίδευσης σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και το 2022 αποδείχτηκε καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια, δεν παύει, η ταλαιπωρία που έχετε υποστεί για σχεδόν μια δεκαετία, να έχει αφήσει το αποτύπωμα ανεξίτηλο επάνω σας. Και χωρίς να βελτιώνεται η τύχη του κόσμου, σεις θα αποτελέσετε μια διακριτική εξαίρεση. Έτσι λοιπόν, το 2022 σας δίνει δυνατότητες ανανέωσης και επέκτασης δραστηριοτήτων, ή ανανέωσης του έμψυχου υλικού γύρω σας, σε αντίθεση με το 2020 που μεγαλώσατε απότομα εξ αιτίας της πολυαστρίας στο ζώδιό σας.

Το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς θα είναι επεισοδιακό. Θα έχει όμως και πολλά ευχάριστα περιστατικά. Η πρώτη εκδοχή οφείλεται στη συνάντηση του Πλούτωνα με τον Άρη στο ζώδιό σας και η δεύτερη στην παρουσία της Αφροδίτης που, από τις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, μέχρι και τις αρχές Μαρτίου του 2023, θα παλινδρομεί κινούμενη ακατάπαυστα στο ζωδιακό σας χώρο. Αυτό σας βοηθά να ανοιχτείτε, να ενισχύσετε την αισθηματική σας ζωή, να αποζημιωθείτε για ότι χάσατε, ή για ότι σας ταλαιπώρησε και ταυτόχρονα να αρχίσετε νέο κύκλο δραστηριοτήτων.

Ο Δίας μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέχρι το τέλος Μαΐου και μετά, ξανά τους δυο τελευταίους μήνες, θα σας δώσει τις δυνατότητες να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Σχέσεις που τις σημάδεψε η παρεξήγηση μπορούν να αποκατασταθούν, μια αιφνίδια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο και, τέλος, η ανακάλυψη αργά ή γρήγορα ενός καινούριου επαγγελματικού ενδιαφέροντος, θα σας αποδείξουν ότι μέσα σας υπάρχουν δυνάμεις, καλές προθέσεις και άφθονη δημιουργικότητα. Προσέξτε όμως γιατί η σύνοδος αυτή έχει και την εκδοχή μιας εξαπάτησης αν κινηθείτε παρορμητικά, ή αν πλημμυρίσετε από ενθουσιασμό.

Ωστόσο, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο κυβερνήτης σας στο γειτονικό ζώδιο του Υδροχόου, θα σας υποχρεώνει να είστε συντηρητικοί και προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων. Αρκετές φορές, η πορεία της καθημερινότητας και οι αιφνίδιες ανάγκες θα δημιουργήσουν ταμειακές δυσκολίες.

Στα αισθηματικά, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί αρκετά. Δεν είστε εσείς που θα κάνετε την προσπάθεια για αυτό το αποτέλεσμα. Θα το φροντίσουν οι περιστάσεις που καθοδηγούνται φέτος από ένα ευεργετικότερο πεπρωμένο. Αρκετοί είστε εσείς που θα σκεφτείτε το γάμο, το ξεκίνημα μιας συμβίωσης, ή το άνοιγμα μιας νέας κατοικίας.

Εν τέλει, το 2023 έρχεται να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν και σας βοηθά να προχωρήσετε υποθέσεις και ενδιαφέροντα, πλησιάζοντας περισσότερο τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2023 είναι μια χρονιά παρόμοια με αυτήν που πέρασε. Ευτυχώς όταν τερματιστεί αυτή η αγωνιστική διετία, θα ανατείλει για εσάς ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο 2024. Στο μεταξύ θα πρέπει να αγωνιστείτε με επιμονή και υπομονή, με προσοχή και προνοητικότητα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα, αλλά και για να συνεχίσετε τον αγώνα αποφεύγοντας λάθη και απώλειες.

Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιό σας, δημιουργώντας περιορισμούς, καθυστερήσεις και αντιξοότητες. Ο σκοπός του είναι να σας εκπαιδεύσει και να σας ωριμάσει, προετοιμάζοντάς σας για ένα εντελώς διαφορετικό μέλλον. Κάποιοι δεν θα αποφύγετε την εμπειρία της απογοήτευσης και της μοναξιάς που για λίγο θα σας φανούν αξεπέραστες. Ωστόσο ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα και από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, η διέλευση του Δία από το ζώδιο του Κριού ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και σας βοηθά να έχετε αποτελέσματα στην επικοινωνία , αλλά και να είστε περισσότερο σθεναροί ψυχολογικά.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα εντείνει ακόμα μια φορά τις δυσκολίες, τόσο στις οικογενειακές, όσο και στις αισθηματικές σας σχέσεις. Τα γεγονότα και η συμπεριφορά των άλλων θα σας ευαισθητοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό, επηρεάζοντας την υγεία και τον ψυχισμό σας. Συχνά θα σας δίνεται η εντύπωση, πως βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο, μια αίσθηση πολύ ενοχλητική για εσάς. Στο χέρι σας είναι να ξεπεραστούν όλα αυτά, γι αυτό μην εμμένετε σε συνήθειες και τακτικές που δεν αποδίδουν πια, αφού το αύριο δεν έχει πλέον καμία σχέση με το χτες!

Οικογενειακές δυσκολίες θα έχουν χαρακτηριστική υφή και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε γενναία. Στον αισθηματικό τομέα, οι διακυμάνσεις θα συνεχιστούν, ίσως και το ενδεχόμενο ενός λυτρωτικού χωρισμού το οποίο δεν πρέπει να σας φοβίσει.

Τέλος, ο Δίας με τον Ποσειδώνα, το πρώτο τετράμηνο και το τελευταίο δίμηνο, σας δίνουν την ευκαιρία της κερδοφορίας την οποία δεν πρέπει να χάσετε!

Υπάρχει όμως και η εκδοχή, κάποιοι επιτήδειοι να σας εξαπατήσουν οικονομικά, γι αυτό πρέπει να είστε συνειδητοί σε κάθε συναλλαγή και απόφαση που σχετίζεται με χρήματα. Τερματίζοντας τον κύκλο της αυτή η χρονιά θα κάνετε έναν ικανοποιητικό απολογισμό, όχι τόσο για αυτά που θα έχετε αποκτήσει, όσο για αυτά που θα έχετε καταφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Η προηγούμενη χρονιά σας αιφνιδίασε, αλλά και σας εξυπηρέτησε. Το 2023 βρίσκει τον Δία στο ζώδιό σας, ο οποίος θα φέρει για τους περισσότερους, έναν αισιόδοξο άνεμο, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και στο χώρο των δραστηριοτήτων σας. Έτσι, η αρχή του 2022 θα είναι αγωνιστική, αλλά θα σας στηρίξει στις προσδοκίες σας και θα φέρει κοντά σας χρήσιμους ανθρώπους.

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας στην αρχή της Άνοιξης, έχει αναγεννησιακό χαρακτήρα. Διλήμματα και ασάφειες δεν θα λείψουν, αλλά κάποια στιγμή ξυπνάτε εντελώς αλλαγμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσετε τα δικαιώματα που σας έχουν στερήσει. Όσοι λειτουργήσετε πρακτικά και οργανωμένα θα αποδείξετε έμπρακτα τις δυνατότητες που διαθέτετε σε όλους τους τομείς. Είστε από τους λίγους που οι πλανητικοί συνδυασμοί σας βοηθούν και σας εξυπηρετούν περισσότερο από τους άλλους ζωδιακούς τύπους.

Καινούρια ενδιαφέροντα και ιδέες θα αναπτυχθούν στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να είστε οργανωμένοι και φιλόπονοι. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, μην επηρεάζεστε από τη γνώμη τρίτων και μην ξεχνάτε ότι οι μεγάλοι στόχοι απαιτούν θυσίες. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό δαιμόνιο που έχετε βαθιά κρυμμένο μέσα σας. Μαζί με αυτό, να έχετε σε καθημερινή χρήση και τη γνωστή σας διαίσθηση! Διατηρώντας αυτόν τον συνδυασμό δεν θα κινδυνεύσετε ποτέ και δεν θα έχετε απώλειες.

Τον Μάιο και τον Νοέμβριο, την περίοδο των εκλείψεων, θα έχετε εμπόδια και περιστασιακές αντιξοότητες. Κινηθείτε με βήμα σημειωτόν και αποφύγετε λόγια ή δηλώσεις που θα εγείρουν πολεμικές διαθέσεις από την πλευρά των άλλων.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε δυσαρμονία με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα λειτουργήσει αρκετές φορές παρασκηνιακά και θα σας βάλει στο στόχαστρο επιβουλών και αρνητικών εντυπώσεων για το άτομό σας. Διαλέγετε λοιπόν προσεκτικά τις συναναστροφές και τις συνεργασίες και μη δίνετε αφορμή για σχόλια!

Στα αισθηματικά, μια σχέση μπορεί να ανανεωθεί από ένα γεγονός, μια καινούρια να αρχίσει, ενώ στις επαγγελματικές συνεργασίες, μια πρόταση να σας ανοίξει έναν δρόμο προς τη διάκριση. Όπως και να γίνει, η χρονιά αυτή παρουσιάζει ενδιαφέρουσες προοπτικές, ευκαιρίες για λύσεις παλαιών προβλημάτων και απεξάρτηση από καταστάσεις πίεσης ή «σκλαβιάς».

Το 2023 ξεκαθαρίστε την κατάσταση μέσα σας και μην εμπλέκεστε σε διλήμματα γιατί θα σας ταλαιπωρήσουν χωρίς λόγο. Άλλωστε, την δεκαετία αυτή, όλα δείχνουν πως η ιστορία αλλάζει ταχύτητα και οι άνθρωποι τρόπο ζωής! Σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία σε αυτή την μεγάλη μεταστροφή του κόσμου, να επιβεβαιωθείτε σαν άτομα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share