Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για Ζυγούς, Σκορπιούς και...: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή!

16 Δεκεμβρίου 2022 12:42
Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για Ζυγούς, Σκορπιούς και...: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης λέει στον κόσμο τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Κάποια πράγματα θα είναι καλά και κάποια πράγματα θα είναι άσχημα. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση και εκπλήξεις, με τη Βάσια Μαυράκη να φέρνει επίσης «κομφούζιο».

Ζώδια Κριός

Αυτές τις ημέρες, φροντίστε να είστε αισιόδοξοι και υγιείς. Να είστε επίμονοι στις προσπάθειές σας και να μην ξοδεύετε το χρόνο σας σε πράγματα που δεν σχετίζονται με τους στόχους σας. Τα οικογενειακά προβλήματα απαιτούν υπομονή και επίγνωση ότι δεν είναι εύκολο να λυθούν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν. Κάτι ξαφνικό θα προκύψει και μπορεί να σας αναστατώσει. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και προγραμματίστε εγκαίρως τα δώρα των Χριστουγέννων.

Ζώδια Ταύρος

Προσπαθήστε να είστε κοινωνικοί, αποφύγετε τους καβγάδες στη δουλειά και σκεφτείτε τι θα συμβεί πριν πάρετε αποφάσεις. Μη μιλάτε για κάτι περίεργο στη δουλειά, αλλά να έχετε καλή στάση σε περίπλοκα θέματα. Αυτή είναι επίσης μια εποχή που είναι σημαντικό να είστε ευγενικοί, να χαμογελάτε και να ενθαρρύνετε τους άλλους. Προγραμματίστε τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές σας, ώστε να μη βιάζεστε.

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για Ζυγούς, Σκορπιούς και...: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια!

Ζώδια Δίδυμοι

Οι ανάγκες σας δεν είναι ερωτικές, αλλά αισθάνεστε πολύ ανασφαλείς. Θέλετε να βρείτε έναν τρόπο να ξεφύγετε από αυτό το συναίσθημα. Ο στόχος είναι να μπορέσετε να πάρετε αυτό που ζητάτε, ενώ παράλληλα να δείτε πιο θετικά μια νέα συνεργασία ή πρόταση. Η διάθεση των ημερών σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες για να κάνετε την καθημερινότητά σας καλύτερη. Τα Χριστούγεννα προβλέπεται να είναι επικοινωνιακά και ευχάριστα, με ανθρώπους που απολαμβάνετε να βρίσκεστε κοντά τους.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτό που συνέβη στο παρελθόν σας κούρασε, αλλά δεν είναι καλή ιδέα να τσακώνεστε με ανθρώπους, ειδικά με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Κάτι που συμβαίνει τυχαία ή μια απόφαση που πρέπει να πάρετε θα είναι σημαντική σύντομα. Σκεφτείτε όλες τις πληροφορίες που έχετε, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Θα έχετε καλύτερη διάθεση τα Χριστούγεννα, αρκεί να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κάποια πιθανά προβλήματα που σας απασχολούν.

Ζώδια Λέων

Να θυμάστε ότι μόνο οι νέες ευθύνες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Μην τα παρατάτε. Ακόμα κι αν τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα, υπάρχουν λύσεις. Απλά πιστέψτε στον εαυτό σας και αναζητήστε τις. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε καλά Χριστούγεννα ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματά σας.

Ζώδια Παρθένος

Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας και ότι δεν κάνετε τίποτα που θα σας αναστατώσει. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στη δουλειά και μην αφήνετε κανέναν να σας θυμώσει ή να σας πικράνει. Ξεπεράστε τους δισταγμούς και κάντε περισσότερα από όσα αποφεύγατε. Με λίγα λόγια, δώστε στον εαυτό σας ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστα Χριστούγεννα.

Ζώδια Ζυγός

Η πίεση των τελευταίων εβδομάδων σιγά σιγά απομακρύνεται. Αισθάνεστε και πάλι πιο ευτυχισμένοι και πιο αισιόδοξοι. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι αποφασισμένοι να σας βοηθήσουν και να σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς. Είναι εντυπωσιασμένοι με τον τρόπο που έχετε χειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις. Έτσι, σχεδιάστε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά σας όπως θέλετε, αποφασίστε αν θα ταξιδέψετε κοντά ή μακριά και απομακρυνθείτε από μέρη που προκαλούν προβλήματα ή απαιτούν περισσότερες ευθύνες.

Ζώδια Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας τον Δεκέμβριο. Μην ξοδεύετε πολλά και μην ρισκάρετε περιττά έξοδα. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις στη δουλειά και να είστε ιδιαίτερα ευγενικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Να είστε ευέλικτοι αν προκύψει κάτι απροσδόκητο και προγραμματίστε εκ των προτέρων πώς θέλετε να περάσετε τα Χριστούγεννα.

Ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε την ανάγκη να οργανωθείτε και να ξεφορτωθείτε τις εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Μπορεί επίσης να θέλετε να απομακρυνθείτε από άτομα που επισκιάζουν τις προτεραιότητές σας με τις δικές τους. Αυτή η εβδομάδα σας βοηθά να αλλάξετε αυτά τα πράγματα, να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε περιττό με κάτι πιο ωφέλιμο και ουσιαστικό. Τα φετινά Χριστούγεννα σας κουράζουν μόνο με τη δουλειά, ενώ σε άλλους τομείς σας φέρνουν ικανοποίηση και καλή διάθεση.

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για Ζυγούς, Σκορπιούς και...: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια!

Ζώδια Αιγόκερως

Προστατεύστε τον εαυτό σας από ανθρώπους που μπορεί να έχουν κακή διάθεση. Αποφύγετε καταστάσεις που απαιτούν πολλή σκέψη και εξηγήσεις. Ασχοληθείτε με τα πρακτικά σας ζητήματα. Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα βελτιώνονται, αλλά δεν έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε αρκετά σοβαρά, ώστε να βρείτε την άκρη που θα σας οδηγήσει σε ανασυγκρότηση. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τον παράγοντα τύχη και γοητεία και υπόσχεται ευχάριστα Χριστούγεννα με το σύντροφό σας.

Ζώδια Υδροχόος

Θα υπάρξουν διαφωνίες και ανησυχίες στην οικογένεια και τη δουλειά σας. Θα είστε πολύ κουρασμένοι για να τις αντιμετωπίσετε σωστά. Γι' αυτό είναι καλύτερο να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά. Και προσπαθήστε να αποφύγετε τους καβγάδες. Αυτό συμβαίνει συχνά πριν από τα Χριστούγεννα, επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα. Αλλά οι άλλοι άνθρωποι θα φροντίσουν να περάσετε καλά.

Ζώδια Ιχθύς

Θα είστε απασχολημένοι με πρακτικά θέματα και ίσως να είστε πιο ανυπόμονοι από ό,τι συνήθως. Όμως τα πράγματα θα πάνε καλά στο τέλος και θα δικαιωθείτε. Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν, αλλά μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αποφασίσετε πώς θέλετε να περάσετε το χρόνο σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share