Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αγκάθι» από την Βίκυ Παγιατάκη: Μεγάλη πίεση για Διδύμους, Ζυγούς και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

12 Δεκεμβρίου 2022 12:19
«Αγκάθι» από την Βίκυ Παγιατάκη: Μεγάλη πίεση για Διδύμους, Ζυγούς και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Διδύμους, Ζυγούς και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε την ιδανική ηλικία να παντρευτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός: Εμπιστευτείτε περισσότερο το ξεκίνημα της εβδομάδας

Ταύρος: Έχει λίγο ζόρι η αρχή της εβδομάδας, αλλά…

Δίδυμοι: Με νέες καλύτερες προοπτικές σήμερα

Καρκίνος: Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι «άλλοι», αλλά και ο Δίας

Λέων: Τώρα το καλό σας χαρτί. Έμπνευση και εύνοια

Παρθένος: Με μία νέα πιο αισιόδοξη μάτια πια

Ζυγός: Το σπίτι, οι συγγενείς και οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο

Σκορπιός: Η πίεση, πίεση αλλά δίνει και κάποιο κέρδος

Τοξότης: Μία πανοραμική μάτια για να επισημάνετε τα θετικά

Αιγόκερως: Με αισιόδοξες προοπτικές και καλύτερες συνθήκες

Υδροχόος: Λεπτές ισορροπίες και επίλυση προβλημάτων

Ιχθύες: Δεν υποχωρεί εντελώς η πίεση, αλλά υπάρχει και εύνοια

Σωστά...λαγωνικά: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που καταλαβαίνουν πότε κάποιος λέει ψέματα

Πιστεύετε πως μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος σας λέει ψέματα; Τι πρέπει να προσέξετε στη συμπεριφορά του ή σε ποιες αντιδράσεις του να εστιάσετε; Στην αστρολογία υπάρχουν ορισμένα ζώδια που αντιλαμβάνονται εύκολα πότε κάποιος προσπαθεί να αποκρύψει κάτι. Ακόμα κι αν οι περισσότεροι τα αμφισβητήσουν, εκείνοι ξέρουν πως η κατάσταση δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται και, τελικά, θα αποδειχθεί πως έχουν δίκιο. Ποια είναι;

Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

Δίδυμοι

Πιστεύετε πως θα κοροϊδέψετε τον άρχοντα της επικοινωνίας; Μάλλον αστειεύεστε. Αν ένας Δίδυμος καταλάβει έστω και στο ελάχιστο πως κάποιος προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια, ξέρει ακριβώς ποιες ερωτήσεις να κάνει για να αποκαλυφθεί το ψέμα. Όχι μόνο ξέρει τι θα ρωτήσει, αλλά είναι και πολύ καλός στο να μην αφήνει τις απαντήσεις να ξεφεύγουν, με αποτέλεσμα να μην ξεγελιέται. Εστιάζουν όχι μόνο στο τι λέει ο άλλος, αλλά και στον τρόπο που το λέει.

ζώδια ψέματα

Καρκίνος

Όταν μιλάμε για διαίσθηση ένα ζώδιο μας έρχεται στο μυαλό, ο Καρκίνος. Το να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει με εσένα είναι αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Οι Καρκίνοι «διαβάζουν» τους άλλους από τα μάτια, ενώ μπορεί να ξεγελαστούν μόνο αν κάποιος εκμεταλλευτεί το φιλότιμό τους. Βέβαια, και σε αυτή την περίπτωση αντιλαμβάνονται πως κάτι δεν πάει καλά. Αφήνουν, όμως την κατάσταση να κυλήσει, επειδή θεωρούν την ευτυχία των άλλων πιο σημαντική από τη δική τους.

Σκορπιός

Μην προσπαθήσετε να πείτε ψέματα σε έναν Σκορπιό. Δεν θα σας βγει σε καλό. Έχουν πολύ δυνατό ένστικτο και από τη στιγμή που αυτό θα ενεργοποιηθεί δεν θα σταματήσουν μέχρι να ανακαλύψουν την αλήθεια. Όταν αυτό συμβεί να θυμάστε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Σκορπιός θα βρει τρόπο να σας εκδικηθεί για το ψέμα σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share