Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

11 Δεκεμβρίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που αγαπούν τον χειμώνα.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα θα είσαι πιο συνεσταλμένος, κλειστός, συναισθηματικός και σίγουρα ευαίσθητος! Ένα ζήτημα θα σε απασχολήσει, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετικό, είτε αρνητικό! Το σίγουρο είναι, πως με ποικίλους τρόπους, θα βελτιωθούν οικογενειακές σχέσεις και οικιακά θέματα! Επιπλέον, παρελθοντικά προβλήματα, μπορούν τώρα να λυθούν!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ετοιμάσου για μία ευχάριστη, ανανεωτική και χαρμόσυνη ημέρα! Βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέες γνωριμίες και ευχάριστες παρέες και αισθάνεσαι πολύ περιζήτητος και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους. Η διεκδίκηση και η κατάκτηση των μεγαλεπήβολων στόχων σου, είναι πια εύκολη υπόθεση!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι Μία από τις ευκαιρίες της ημέρας, είναι σαφώς η δυνατότητα που σου δίνει να πραγματοποιήσεις ευχάριστες επικοινωνίες!

ζώδια 11 δεκεμβρίου

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια, αλλά και πράξεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια, σε επαφές, αλλά και μετακινήσεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερη! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά πρέπει να αποφύγεις επιπολαιότητες.

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share