Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

8 Δεκεμβρίου 2022 06:55
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που αγαπούν τον χειμώνα.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο! Αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι οπωσδήποτε συνεπής και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να γίνεις περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και να μάθεις να μην βασίζεσαι, στα λόγια τους, διότι κρύβονται πολλά από πίσω! Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου και να είσαι προετοιμασμένος, για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, πλήττουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ενδεχομένως, να αναγκαστείς να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις, αφού οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Η ημέρα φέρνει αβεβαιότητα και ανασφάλεια σε διάφορους τομείς!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, θα αισθανθείς φορτωμένος και αρκετά αγχωμένος από τα τρεξίματα της καθημερινότητας σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Οφείλεις σήμερα, να ανταποκριθείς σωστά στα αυξημένα σου καθήκοντα και να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη την σημερινή ημέρα, σε προειδοποιούν πως αν φερθείς με ανωριμότητα, έπαρση και απαιτητικότητα, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα έχεις απώλειες και θα κάνεις ζημιά στην κοινωνική σου φήμη!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου;

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα που πραγματοποιείται η Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να κάνεις εκ νέου εκτιμήσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, σοβαρές συζητήσεις κάθε είδους και νέα ξεκινήματα! Επίσης, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και οφείλεις να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω των όψεων Αντίθεσης Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να προσπαθήσεις ουσιαστικά, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα σε διαπροσωπικές επαφές, όπως και σε πρακτικά θέματα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, σε αφορούν άμεσα και οφείλεις να αποφύγεις τις παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε εξιδανικεύσεις και μεγάλες απογοητεύσεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με την σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική την διαίσθηση σου, διότι ενδεχομένως να σε προδώσει σήμερα! Προσπάθησε να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν από κάθε σου δράση, απόφαση και κυρίως, σε κάθε σου διαπροσωπική συναναστροφή!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη σήμερα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες μικρές απογοητεύσεις, οι οποίες προέρχονται από τον φιλικό τομέα! Ωστόσο, μην αγχωθείς, αφού τα προβλήματα, θα είναι παροδικά!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη, σε επηρεάζει πάρα πολύ και για τον λόγο αυτό, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share