Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι 6 πιο σνομπ του ζωδιακού - Αυτά είναι τα ζώδια που παίρνουν ψηλά τον αμανέ

Είναι ξιπασμένοι όσο δεν πάει

7 Δεκεμβρίου 2022 13:40
Οι 6 πιο σνομπ του ζωδιακού - Αυτά είναι τα ζώδια που παίρνουν ψηλά τον αμανέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είσαι πρακτικά ανύπαρκτος, για αυτούς τους ανθρώπους, οπότε καλύτερα να συνηθίσεις να σου φέρονται αναλόγως. Αισθάνεσαι απαίσια κάθε φορά που σε αγνοούν ή σε σνομπάρουν, ακόμα και όταν προσπαθείς να είσαι φιλικός μαζί τους.

Η ωμή αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σνομπ άνθρωποι παντού γύρω μας. Και στην πραγματικότητα ο αστρολογικός τους χάρτης, μπορεί να μας δώσει μια καλή ιδέα για αυτή τους την τάση. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα πιο σνομπ ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα 5 ζώδια που σε βοηθούν μόνο αν σε χρειάζονται.

Τα 6 πιο σνομπ ζώδια

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν εκτιμούν καθόλου την απρόβλεπτη συμπεριφορά. Και αυτό πρέπει να το ξέρεις από την αρχή αν θέλεις να είσαι φίλος μαζί τους. Ως ζώδια είναι τελειομανείς και πολύ συγκεκριμένοι για τα είδη των ανθρώπων με τα οποία συναναστρέφονται. Μισούν κάθε φορά που τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο τους, και έτσι συνήθως αλληλεπιδρούν μόνο με άτομα των οποίων τη συμπεριφορά και την προσωπικότητα, μπορούν να προβλέψουν. Όσο πιο απρόβλεπτος είναι κάποιος γύρω τους, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να αλληλεπιδράσουν μαζί του.

Ταύρος

Για να πείσεις ένα Ταύρο ότι αξίζεις την προσοχή και τον χρόνο του, πρέπει να έχεις μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και να του δείξεις ότι πραγματικά σε ενδιαφέρει. Ότι είναι ένα άτομο σημαντικό. Εάν δεν εκπέμπεις αυτά τα vibes στην ατμόσφαιρα, τότε ένας Ταύρος δεν θα θέλει να χάσει χρόνο μαζί σου, με οποιαδήποτε τρόπο.

Οι 6 πιο σνομπ του ζωδιακού - Αυτά είναι τα ζώδια που παίρνουν ψηλά τον αμανέ

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως θα ανταποκριθεί πραγματικά καλά στην αυθεντικότητα και τη διαφάνεια. Την στιγμή που θα αισθανθεί ότι οι γύρω του είναι «ψεύτικοι» και «πλαστικοί», δεν θα θέλει να κάνει τίποτα μαζί τους. Δεν θα επιδράσει καν μαζί τους. Ένας Αιγόκερος θα είναι φιλικός μαζί σου, μόνο αν του δείξεις ότι τον εμπιστεύεσαι αρκετά, ώστε να είσαι ο γνήσιος εαυτός σου κοντά του. Διαφορετικά, απλά περνάς στη «μαύρη» λίστα του.

Υδροχόος

Ουσιαστικά, ο Υδροχόος είναι το ίδιο σνομπ με τον Αιγόκερω, αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ενώ ο Αιγόκερως ανταποκρίνεται μόνο στην ειλικρίνεια, ο Υδροχόος είναι το εντελώς αντίθετο. Οι Υδροχόοι δεν είναι ένα συναισθηματικό πλάσμα και συνήθως δεν τους αρέσει να αλληλεπιδρούν με άτομα που είναι υπερβολικά συναισθηματικά και δραματικά. Τους αρέσει μόνο να συναναστρέφονται ανθρώπους που είναι σε θέση να κατανοήσουν καλά τα συναισθήματά τους. Θα γίνουν απόλυτα σνομπ, όταν κάποιος γύρω του γίνει ανεξέλεγκτα συναισθηματικός.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος απεχθάνεται τις υλιστικές προσωπικότητες. Αν λοιπόν είσαι ό,τι έχεις, ένας Καρκίνος δεν θα θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση μαζί σου. Ένας Καρκίνος ανταποκρίνεται καλά, μόνο στο συναισθηματικό βάθος και την αυθεντικότητα. Εάν ανησυχείς κυρίως για την απόκτηση υλικών αγαθών, ο Καρκίνος θα σε σνομπάρει ατελείωτα και κυρίως χωρίς τύψεις. Στα μάτια του, είσαι πολύ ρηχός άνθρωπος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ μυστικοπαθές και εγωιστικό πλάσμα. Απολαμβάνει πάντα να κρατά πράγματα για τον εαυτό του, ενώ σιχαίνεται να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Όπως αντίστοιχα και τους ανθρώπους που το απολαμβάνουν. Οι Σκορπιοί επίσης μισούν την αλληλεπίδραση με ανθρώπους που προσελκύουν το δράμα στη ζωή τους. Δύσκολα ξεκινούν μια συζήτηση και σχεδόν ποτέ δεν πλησιάζουν αγνώστους από το πουθενά. Είναι, ωστόσο, πρόθυμοι να αλληλεπιδράσουν με έξυπνα, πνευματώδη και ενδιαφέροντα άτομα. Εάν νιώσουν ότι βαριούνται και ότι δεν έχεις να τους προσφέρεις κάτι, μην προσπαθήσεις καν με έναν Σκορπιό. Χαμένος κόπος.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share