Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

6 Δεκεμβρίου 2022 07:02
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον Δεκέμβριο.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία την σημερινή ημέρα, η ασυνεννοησία, μπορεί να φέρει αρνητικές καταστάσεις και συνέπειες, οι οποίες μπορεί να είναι πρόσκαιρες, αλλά σίγουρα θα πλήξουν τον σημαντικό για εσένα τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συναναστροφών!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκριθείς άμεσα, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου! Επιπλέον, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος, παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να κατηγορείς συνεχώς τους άλλους, αδίκως!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, η ημέρα πιθανόν να κρύβει κινδύνους, αν δεν προσέξεις και δεν περιορίσεις έπαρση και επιπολαιότητα! Όσο κι αν θες να περνάς όμορφα, οφείλεις να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη χαρά, βασιζόμενος σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Ενδεχομένως, να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε ήρεμος και ψύχραιμος!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και επίσης, να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις σου! Επίσης, προσπάθησε να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, διότι κρύβουν παγίδες που θα σου φέρουν προβλήματα, μετά από αποκαλύψεις που δεν περιμένεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά, αφού μπορεί τώρα, να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους πρακτικές υποθέσεις, ιδίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στον περίγυρο σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, μπορεί να έχεις αρκετές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην απογοητευτείς και να μην ρισκάρεις ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς την ύπαρξη της! Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα, να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες στο μυαλό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, προσπάθησε να μην καταστρέψεις τις σχέσεις με τους φίλους σου, θεωρώντας τους δεδομένους και φρόντισε να αποφύγεις κουτσομπολιά εις βάρος τους, διότι κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και δεν θα ξέρεις τον τρόπο να δικαιολογηθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και καταστρέφεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι χωρίς δισταγμό τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις! Κουβέντες και λόγια, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις αμέσως να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά απρόσεχτος! Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακίνηση τώρα, φρόντισε επίσης να είσαι προσεκτικός!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, παρασύρεσαι σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις! Πες όχι στον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την βιασύνη την σημερινή ημέρα! Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share