Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Τρεχαντήρι" από την Βίκυ Παγιατάκη - "Καμπανάκι" για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

5 Δεκεμβρίου 2022 12:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά την προσοχή σε Καρκίνους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι είναι οι «καψούρηδες» του ζωδιακού - Το ένα ούτε που το φαντάζεστε.

Κριός: Τα καλά και συμφέροντα και γρήγορα

Ταύρος: Δυο ιδιαίτερες ημέρες για δυο λόγους

Δίδυμοι: Η πρόληψη είναι η πιο ενδεδειγμένη ενόψει της πανσελήνου

Καρκίνος: Μέσα σε όλα και με αποφασιστικότητα

Λέων: Ναι μεν, αλλά. Τέσσερα τα θετικά, τρία τα αρνητικά

Παρθένος: Εξαντλήστε περιθώρια παντού, κλείστε… τρύπες

Ζυγός: Και από την… μύγα… ξύγκι. Ό,τι μπορείτε και γρήγορα

Σκορπιός: Στον ρυθμό των «άλλων» με συμβιβαστικό πνεύμα

Τοξότης: Σχέσεις, συνεργασίες και υγεία σε πρώτο πλάνο

Αιγόκερως: Μπορείτε εσείς, βοηθούν και οι συγκυρίες

Υδροχόος: Αυξημένες οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις ιδιαίτερα…

Ιχθύες: Να προλάβετε, να σταθεροποιήσετε και να αποτρέψετε

"Ηφαίστεια" στο κρεβάτι: Αυτά είναι τα 6 πιο παθιασμένα ζώδια

Ενώ κάθε ζώδιο μπορεί να είναι παθιασμένο και αισθησιακό με τον δικό του τρόπο, υπάρχουν έξι ζώδια που σύμφωνα με τους αστρολόγους, είναι τα πιο παθιασμένα. Ειδικά πίσω από κλειστές πόρτες. Με την ευκαιρία, δείτε τα 3 ζώδια που θα δουν τα χειρότερα τον Δεκέμβριο.

Υπάρχουν βέβαια πολλοί τρόποι για να δείξεις πάθος και αγάπη και κάθε ζώδιο, έχει τους δικούς του τρόπους έκφρασης. Για παράδειγμα, το πάθος ειδικά του σεξουαλικού είδους, μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία για μερικά ζώδια. Τα ζώδια, ωστόσο, που θεωρούνται τα πιο παθιασμένα, συνδυάζουν αισθησιασμό και ρομαντισμό στις ιδανικές αναλογίες.

Τα 6 πιο παθιασμένα ζώδια

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός μπορεί να έχει πολλή ενέργεια και υψηλή λίμπιντο. Αν σκεφτείς επίσης το γεγονός ότι κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, τότε μπορείς να πάρεις μια καλή ιδέα, για τι ακριβώς μιλάμε. Αυτό βέβαια, μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι πάντα το πιο πρόθυμο ζώδιο, για να κάνει μια σχέση. Τουλάχιστον όχι αμέσως. Αλλά του αρέσει να κάνει του συντρόφους του ευτυχισμένους. Ο Κριός τείνει να θέλει να κερδίσει τη στοργή του έρωτα. Για αυτόν τον λόγο, μπορεί να είναι αρκετά ρομαντικός, όταν επιδιώκει την αγάπη. Μπορεί να αγοράσει δώρα ή να εντυπωσιάσει κάποιο ξεχωριστό άτομο στη ζωή του, με ένα αξέχαστο ραντεβού.

Ταύρος

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο, ο Ταύρος κερδίζει τον τίτλο. Είναι ζώδιο της γης, που σημαίνει ότι είναι άκρως αισθησιακά και συχνά δίνουν έμφαση στο σωματικό άγγιγμα και στις αισθήσεις. Είναι επίσης ένα σταθερό ζώδιο, γεγονός που τον καθιστά πιο εύκολο στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνουν την αρχική σπίθα του πάθους να σβήσει. Ο Ταύρος μπορεί να μπαίνει σε μια σχέση αργά, φροντίζοντας να διαρκέσει. Αλλά μόλις μπει σε μια σχέση, επιδιώκει και ξέρει πώς να διατηρήσει το πάθος ζωντανό. Μουσική, φαγητό και χάδια, το τρίπτυχο της επιτυχίας τους.

Παρθένος

Ένα άλλο ζώδιο της γης, η Παρθένος είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ένας παθιασμένος, αισθησιακός σύντροφος. Και τείνει να το κάνει ανιδιοτελώς. Σκοπός της είναι να κάνει πράγματα για τους συντρόφους της, χωρίς να τραβά πολλή προσοχή για τον εαυτό της. Οι Παρθένοι τείνουν να είναι ζώδια που αγαπούν τις τελετουργίες και μπορεί να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να δημιουργήσουν έναν ιερό χώρο για τους συντρόφους τους ανάβοντας κεριά, φορώντας σέξι εσώρουχα ή ετοιμάζοντας ένα ζεστό αφρόλουτρο για δύο. Αρκετά αισθησιακό, δεν νομίζεις;

Ζυγός

Ως ζώδιο της συνεργασίας, ο Ζυγός μπορεί να είναι αρκετά παθιασμένος, χωρίς καν να χρειάζεται να προσπαθήσει. Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων, ο Ζυγός έχει την τάση να αγαπά να είναι ερωτευμένος. Δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις και τις συνδέσεις με τους άλλους. Λατρεύει να κακομαθαίνει τους άλλους και συχνά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει τα πιο ρομαντικά σενάρια για ένα ραντεβού. Οι Ζυγοί μπορούν να απολαμβάνουν να εκπλήσσουν τους συντρόφους τους με δώρα, λουλούδια ή ρομαντικά δείπνα.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός αναφέρεται συχνά, ως ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Και υπάρχει λόγος για αυτό. Ο Σκορπιός συνδέεται με τους πλανήτες Άρη και Πλούτωνα, δύο πλανήτες που σχετίζονται με το πάθος. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με το σεξ και η τοποθέτηση του Άρη στον χάρτη σας δείχνει τις σεξουαλικές ορμές και επιθυμίες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σκορπιός έχει ένα μόνο πράγμα στο μυαλό του. Στην πραγματικότητα, ως σταθερό ζώδιο, ποθεί τις ουσιαστικές επαφές και τείνει να ενδιαφέρονται περισσότερο για μόνιμες σχέσεις από ό,τι για one night stands.

Αιγόκερως

Ένα άλλο ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά αισθησιακό, όταν είναι με τον σύντροφό του. Ειδικά όταν βρουν το κατάλληλο άτομο. Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι αρκετά επιλεκτικός με τους συντρόφους του, αλλά μόλις βρει κάποιον που ταιριάζει με τα υψηλά του στάνταρ, στόχος του είναι τον κερδίσει σε όλους τους τομείς. Και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία ρομαντικών βραδιών. Ο Αιγόκερως απολαμβάνει να δίνει δώρα, ιδιαίτερα ακριβά και μπορεί να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει έναν πιθανό εραστή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share